Чому ви не можете говорити про ваші плани заздалегідь

Втратити вагу. Вивчайте англійську. Виконайте щоденно вранці. Ми працюємо з друзями, батьками та колегами. Ми розповідаємо, що ми будемо робити це і це. Ми раді повідомити, що ми вже почали діяти.

Потім в 95% випадків виходить, що початок не завершено. Чому не говорять про плани заздалегідь? Чому ми часто досягаємо цілей, які ми не розповідаємо про будь-які питання?

р.

Цікавий експеримент

Викладач німецької психології Петро Холвітзер вивчає цей феномен більше 15 років. Один день зробив цікавий експеримент. Як експериментальний мишей, Holvitzer обрано групу студентів. Мета експерименту полягає в тому, щоб дізнатися, чи впливають публічні заяви про наміри на досягнення особистих цілей.

Для цього, Holvitzer скомпільував список заяв, таких як: «Я збираюся взяти стільки, скільки я можу з правової освіти», «Я повинен бути успішним адвокатом», і так далі. Кожна з виписок студентів запрошувала проценти на масштабі від «Я повністю погоджуюсь» й

Дослідження проводилося анонімно. Якщо ви хочете, ви можете написати своє ім'я. Студенти запрошували у списку трьох специфічних речей, які збираються стати успішним адвокатом. «Я хочу регулярно читати юридичні періодичні видання», або щось схоже.

Коли студенти взяли анкети, Пітер Холвітзер виявив, що більшість студентів відповіли питання та підписали їхні імена. Хто не виконав анкети у всіх і зберігав секрет своїх намірів.

Ті, хто зберіг свої наміри секрет...

Студенти були ненависті, що їхні наміри будуть протестовані на практиці. Забули анкети та забули її. Але дослідники на чолі з Пітером Холвітером мають щось на увазі.

Психологи чекали на деякий час, а потім штучно створювали ситуацію для перевірки респондентів на воші :- Вони просять студентам допомогти їм з проектом, що вимагає аналізу двадцять кримінальних справ. Учні сказали, що вони не можуть працювати. У той же час, кожен має право набрати допомогу і залишити в будь-який час.

Кримінальні справи непросто. Вони вимагали включення мозку до повного і наполегливості. Результати експерименту неоднозначні. Всі, хто публічно оголошується в анкеті, свої наміри для майбутнього, «заміжні» від роботи. Вони визнали ціль, яку вони встановили. І це незважаючи на відданість будувати кар’єру в законі!

Тільки ті, хто тримав своїх сподівань на себе, змогли дійсно зробити тверду роботу і довести її до кінця.

Чому люди розповідають про свої наміри?

Holvitzer вважає, що це має зробити з почуттям ідентичності і цілості. Ми хочемо бути ідеальними людьми. Але виписки непристойних для роботи твердих і твердих часто є досить символічними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наприклад: «Я юрист», «Я письменник», «Я фотограф», «Я програміст».

Але незадоволений Петро Холвітзер провів ще один експеримент, щоб довести себе правильно. Учні були представлені п'ять фотографій Верховного суду. Фотографії були різними за розміром. Від дуже маленьких до дуже великих. «Як ви відчуваєте себе про те, що юрист тепер?» « » » » » » » » » » » » » » »

Піддослідні дисципліни повинні оцінювати свою прохолоду і відповісти на питання, вибравши одну з п'яти фото. Чим більше фото ви обираєте, тим більше завершите себе.

Не було здивовано, коли студенти, які раніше заявили про свої цілі і не змогли на практиці, психічені до більшої фотографії. Повідомляємо про свої плани, щоб стати хорошим юристом, що їх почувають себе, якби вони вже хороші юристи. Це підвищило концесіт, парадоксально зменшуючи їх продуктивність для важкої роботи. Вони стали легендами у своїй уяві. І легенди не роблять пилу і брудної роботи.

Так, поспілкуватися менше, і зробити більше, досягаючи вершини!