Груда втратити все

Це страшна історія про страх. Втратити все ...

Постарші ми отримуємо, чим більше страх втратити те, що ми маємо.

До 40 років існує багато значення. Сім'я, робота, житло, автомобіль, кохані, друзі, економія.

І ми тримаємо на них так щільно. Це наші скарби, завоювання яких так багато життєвих сил, зусиль і енергії.

Занадто багато страхів втрати є причиною неврозу. Багато.

Габаритний зображення

Я не виняток. Я теж рубав.

Але половина мого життя ніколи не буває. Якщо що-небудь відбувається, то це повний графік. Я знаю, як рухатися!

Ви знаєте, що життя – це хороша школа. Якщо ви робите помилки, але вчитель добре, то знання теми, які ви навчитеся краще.

Що сталося мені. І я поділу уроку, який я навчився відмінно. Так само з курсу «Спада втрати».

І це було.

Це був зайнятий день. Після роботи необхідно перейти до банку, щоб зняти депозит, на час для житлово-комунального господарства і купити крупи. Вдома чекаю обов'язкової програми для приготування вечері, обіду на завтрашні коробки і перевірки уроків на наймолодших.

Прибуваючи в домашніх умовах пізно вночі, втомлений, але задоволений виконанням моєї обов'язкової програми сьогодні, я вже замислювся про те, як витрачати менше часу на господарські хори і більше часу на відпочинок.

Не було стоянок біля входу, тому довелося поставити машину за будинок. Небезпечний, звичайно. До того ж, тільки в останній місяць ми закріплюємо 2 дорогих позашляховиків і проводимо ще один пасажирський автомобіль, просто розбиваємо скло. Але міцність для аналізу подібності неприємностей не було. Про те, як доставити 2 комплекти товарів. Але я міцний! Я отримав його. Я зробив це.

На жаль, я хороша! В домашніх умовах вона зуміла зробити все до неї, доки вона досягла подушки і вийшов.

Ранок стартував як звичайний. Зайдіть на сніданок 15 хвилин. Найдавнішим є вівсяна, наймолодшим є омоліна.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Діти готові піти в школу. Все, що залишається, щоб дати їм кишенькові гроші. І пішов в передпокій, де були мої сумки.

Той факт, що сумочка не була в своєму місці, знеболюючи мене. Не може бути! Ось тут! Моя друзі консультувала мене не лаціна і закриваємо вхідні двері вночі. Дверцята, не дивно, закрили цей час. У другій хвилині того, що сталося, я думав, що я брав участь у програмі «Пунк». І на третину я підозрю, що старий Альцгеймер прийшов, щоб побачити мене. Це погано.

Головний слідчий і водночас детектив нашої родини, молодша дитина, після аналізу подій вчора, укладених:

Мама, ви просто приносили сумки вчора. Сумка не була з вами.

О, ні! Вона краще тримати спокійно!

Вміст сумки в останній день були: оригінальний номер квартири, банківський депозит, розмір 5 щомісячних бюджетів нашої сім'ї, паспорт для автомобіля, мій паспорт і всі банківські картки. Скоро, все, що отримується переробкою. І ця обставина була з'єднана тим, що все було в моїй сумці, нещодавно привезеній з США. Він також містив мій макіяж і мій улюблений парфум.

Я впав на двір. Як я отримав паркований автомобіль, я гістерично натискав кнопку ключа, щоб відкрити автомобіль. Не пропустіть!

Не вдалося відкрити. Чому? Не було закрито!

На задньому сидінні мій відкритий “танк” з ненависним склом, леді спокійно кладуть сумку з усіма його змістом. З кожним своїм зовнішнім виглядом, гордо випливаючи над ванністю моїх повсякденних проблем.

Я спокійно забрав мій чарівний будинок. Я думав про те, що я хотів би сказати дітям, і як я збираюся навчити їх, просивши замовлення і увагу на мої речі. Але ця думка була швидко перервована іншим. Вона прийшла непровітована і сиділа чітко в мозку. Думка відремонтувала свій червоний банер і почала забивати його в мозок з невеликими гвоздиками. На полотні у великих буквах написано:

Що відноситься до вас, ніхто не може відходити.

До послуг гостей та ваших знань.

Що я сказав, що діти, коли я отримав додому.

Я думав про себе.

Чи не випадково?

Кожен день приносить нам знання. Ви можете побачити і дізнатися їх.

У будь-якому випадку, щоб дізнатися більше!

Автор: Олена Клименкова