Ви вибрали себе!

«Це не ваша відмова». Ви повинні бути абсолютною і відповідальною особою, щоб вірити.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це може бути його несправність, але це, безумовно, не більше його несправностей, ніж ваш.

«Ця сукня знайшла ще одну жінку!» – ви будете торкнутися, що таке сеча і почати відроджувати останні непристойні слова, які не були в магнію до.

А мудрий чоловік, думка якого я завжди слухаю, сказав мені: «Дівчинка, яка впала в любов, не є причиною, але ефект». тисяч девілів! Булсіт! У боляче і болюче яблуко, але на самому серці.

Причиною розбиття є завжди більш глибока – це те, що призвело до зраді, що призвело до втрати інтересу, що викликало кризу, яка не може вижити. Так перестати трахатися і отримувати сердитися на траєкторному скрабі і знайти свою несправність серед інших речей і отримати собі барвистий татуювання мозку як неоцінний досвід.

1,1 км Ви втратили себе.

Ви витрачаєте більше часу з ним і ви, ніж ви робите з собою. Все, що колись заповнить ваше життя і зробив вам, хто ви пішли по дорозі, або, можливо, пішли повністю. Чому зустрічати друзів, піти в гори, читати улюбленого автора в улюбленій кав'ярні і провести багато часу, коли можна посидіти на дивані з ним і дивитися футбол? Але з ним, але з ним. Тільки він і ви не Він з ким?

Чому б хтось? Ви не маєте права втратити «Я», «Я» він любив вас. Ви не маєте права перетворювати весь життя 180 градусів у своєму напрямку, без відносин у світі вимагає цього. Ви не маєте права дарувати на себе і любити його в точку, яка ви перестаєте любити себе.

2,2 км Ви захопили його.

«Для серця чоловіка через шлунок», - сказав голодний чоловік або дуже міцна жінка, і ви вірите її. Якщо немає їжі в домашніх умовах, це глобальна катастрофа, і якщо він пішов працювати без котлетів в контейнері, то універсальний. Тексти пісень, а це означає: І що ви відчуваєте про все. Ваша мета в житті відтепер, щоб забезпечити йому максимальний комфорт, навіть за рахунок чого ви хочете.

І ваша найбільша садиба недооцінка. Оскільки формула щастя працює точно протилежно. Зробляючи щось для чоловіка тільки збільшує його значення у власних очах. Ви повинні бути комфортними у відносинах, це абсолютна правда. Але, мед повинен бути комфортним для обох партнерів. В іншому випадку, хто і чому це потребує?

Зрозуміти: кохані жінки не змінюють, але навіть найкращі і найпрофесійні господині можуть бути вогнеті заради недосвідченої, але досить покоївки.

3. У Вирішили його.

Ви вирішуєте, що і коли він їсть і напої. Ви вирішуєте, що він друзів і як часто він відвідує своїх батьків. Ви вирішуєте, що він повинен дивитися і що читати. Ви вирішуєте, що носити. Ви вирішуєте, куди він працює. Ви вирішуєте, де і з ким він відпочиває. Ви вирішуєте, що сексуальна позиція він повинен приймати.

Чи можу я запитати? Що ви думаєте, що це відповідна поведінка? Як ви знаєте краще? І як він виростив до свого віку і формує людину без ваших блискучих рішень? Ви розумієте, що він може приймати свої рішення? Ви думаєте, що ви не можете? Так ви будете дуже здивовані, коли він робить дорослим і збалансованим, і найголовніше - правильне рішення залишити вас. З повагою, його думка.

Послухайте, що він говорить. Зробіть рішення разом. В іншому випадку, чому ви з людиною, погляди якого є діаметрично проти ваших, думка якого ви кладете нічого, і думаю, що він не може бути правим?

4. У Ви контролер.

Написати на роботу? Таким чином, ви будете мати достатньо, щоб забезпечити докладний звіт, з перевірками, телефоном і текстом, і кишенями скручуються. Похід до лазні з друзями, чудово, ви просто отримали новий купальник. Ви знаєте всі свої соціальні медіа паролі, ваш відбитк пальців підходить до свого iPhone, і ваші дзвінки та тексти синхронізуються?

Повна довіра, ви скажете, повна ідіоція, я кажу. Що може бути більш втомленим, ніж фраза “Я запитую дружину” або “Я даю йому”? Чи варто ставити його на ланцюжок і ходити в парк вночі? Чоловікові цінності свободи. Для чоловіка слово «п’ят» більш наступна, ніж «дове». Він не має свого майна. Жінка, спокійний, ми живемо у вільній країні. Нехай він знає, що ви поважаєте своє бажання бути самотньою або повісити з друзями.

Що вам застрягти йому, як чорнило? Цетль складно чистити, особливо якщо вона потрапила в волосся, і це досить наступна, щоб вирізати її, але тільки бажання людини по відношенню до торка, щоб позбутися від неї.

5. Умань Ви пили.

Монотонний мозковий оболонка з невеликою ложкою - це складний і вбивний спосіб катування, але більш лояльний, ніж постійно бачив обраний вами. Безкінцевий потік претензій до всього і всього світу. Як ви незадоволені буквально все?

Ви не любите, як він сукні, як він лікує вас, як він поводиться в компанію друзів, як він говорить і як він дихає, і ви вважаєте, що ваш сакральний обов'язок розповісти про це. І пекти з тактом, ріжучи з плеча і не соромитися у виразах - це! Ви можете вбити навіть найнадійніших людей, але тільки тоді, що робити з ним? Ви знищите свою самооцінку і віру в себе.

Якщо ви хочете заявити себе, зайдіть, залиште людину самостійно. З повагою, Ваш вибір. Він ваш гордість, підтримка та підтримка. Побачити своє життя. Підкреслити свої віртуї і зупинити покарання носа в пудлі, як кошеня. Кошеня може дати шати у своїх тапоньках, а принижений чоловік може навіть надати хати в душі.

6. Жнівень Ви обдурити.

Ні, це не так очевидна на цій точці. Звичайно, якщо ви обдурити, рано чи пізно він з'ясує і залишає, але це не точка зараз. Ви постійно намагаєтеся змінити його. Ви не хочете, щоб покласти його недоліки і зробити його змінити. В ім'я любові! Ви любите його?

Ви приймаєте його як він? Чому ви обрали когось, хто не влаштовує тебе так багато? Важливо розуміти, що для мотивації та підтримки є одним, і подарувати ультиматум ще один. Більш важкі курці з раку легенів не кинути курити до кінця.

Подумайте про це, загроза життю не вистачає мотивації для них, але Ваші нададуть 100%. Тексти пісень, а це означає: Він не кинути, але ви. І ні, ні за сигарети, але для жінки, які приймуть його як він. І можливо навіть кинути палити з нею. Пам'ятайте, люди рідко зміняться, і вимагають в гострій формі не принесуть вас ближче до того, що ви хочете.

7. Про нас Увійти

О, мед! Я шкода! Хто ще тобі розповість? У вас є журнал. Якщо ви знаєте пару методів вбивця і ви зносите панчохи в п'ятницях, це все буде, щоб отримати нудний рано або пізніше. Це буде гірше гірких редисків.

Не всі причини, які він дав вам. Є багато з них, тільки ці 7 причин ясно мені і до точки в очах, очевидно, це буде добре, якщо це було так для вас.

Є завжди спокуса відлякувати його провину на ньому, вони кажуть, він ще не вийшов, постійно зв'язаний, відвертий, любив його екс, так, це все дуже неприємні речі, з яких він, звичайно, винний, але...

Ви вибрали себе, ви не помітили або не бажаєте помітити дзвіночки тривоги. Це ваш вибір, і ви можете тільки відтінити себе для нього. Поганий і не зовсім правий слово "блакитний", просто усвідомлює ваші помилки, змащує болісні бамки з йодом і, нарешті, зупиняючи крок на одній граблі. Доброго дня.

Автор: Анна Нечаєва