«Квітень навчить нас любити», і це холодне джерело є настільки красивим. Я спати під двома ковдрами і в велосипеді, але в місті, де це дев'ять місяців зими, звук сухого асфальту під ногами все ще один з найцікавіших. Душа поновлюється в одному ритмі: відшаровуються відмерлі клітини, подряпини і відрізи переростають, зміни очей до тону і прозорості, на пальцях з'являється новий візерунок.
р.
Ви можете почути сміху з вікон. У п'ятницю в місті п'є, поцілунок, святкуйте, прогрійте сухий білий з теплою пальмою. Вони поспішають додому, співати разом з радіо, танцювати своїми плечами на світлофорах, перенести мобільні телефони на німий режим і з легким серцем відправити вхідну голосову пошту. Слабкі поліцейські в мішках в тулубі помідори вишні, виноград, хліб з насінням, сиром і молочним шоколадом. А жирні шкідливі ароматні каштани в цукровому пудрі - за «добрий ранок».
Перший весняний душ робить мене практично крім: я стояти босоніж на балконі і дихати дощ. Велике щастя - натуральні запахи, які повернулися з мертвих місяців: підвішені в повітрі, вони роблять рецептори божевільні для можливості роботи і відчувати знову, і ви хочете злипнути мову, щоб лизати аромат сирої кори.
Я відчуваю себе таким же чином, коли я кохаю. Коли у вас є хтось, щоб поділитися своїм днем і шматком вишневого пирога. Для всієї моєї інтроверсії, незалежності та адаптації до самотності, я відчайдушно потребую комусь іншому сенсу. Тому що в режимі "для себе" я стає гірше, ніж я наказав, дешевше, більш слабкий і більш плутаний.
Необов’язково багато уваги приділено нечуттю, а від невпинного відображення на словах людей, діях і реакціях, життя перетворюється на нескінченний лежачи на диван у власній голові: «Чи варто говорити про це?» Ви хочете писати про це? Ви дійсно хочете, або ви просто думаєте, що ви хочете це? І я копаю, копати в себе замість життя.
Я не один з жінок, які люблять бути вільними. Сходження на кар'єрну сходи, заливаємо холодильник з салатною зеленню, любимо романтику нічних таксі і приїжджаємо до порожньої квартири, яку я купила себе. Це все дуже красиво, пронизливий тонкий і чесний, і я навіть знаю, що саундтрек прийде до цієї точки, але... Я один з тих жінок, які потребують чоловіка на землю під ногами.
Не хлопець, не один, не герой-любитель, але чоловік. З ким ви можете зробити жахливо нудні речі протягом багатьох років без бажання повісити себе. Щоб покласти трилітрові банки і зимові шини на балконі, купуйте ями для борщу, крупи, таблетки, макарони і шапочка для басейну. Господи, «Сучасні, мої мами попросили мене взяти її в село на кладовищі в ці вихідні». Знайте, що ви завжди почуєте відповідь: "Офісний курс, так."
Переплетіть ноги уві сні і гени насінні, перетягніть один під серце, під шкірою, в кращому і найгіршому настрої запам'ятати, що кільце на вашому без назви не просто шматок металу, але корінь надягають в грунт. Вам не потрібно йти далі – швидше, міцніше і вище. Ви готові залишити тут і почати подорож на глибину.
«Я відчую, що я не відчув себе. Що я не де я повинен бути. Я завжди люблю щось, а потім не відчуваю себе задоволені. Я не маю на увазі. І я не можу знайти своє місце. І коли я хочу подарувати щось комусь, не потрібно в міру, що я можу запропонувати. Менше і гірше.
Так, я приніс великий пакет подарунків, і вони кажуть, «Що ми робимо?» Я маю на увазі, це прохолодно, звичайно, але ми займемо трохи, і нам не потрібно відпочивати. Ми не потребуємо вас, тому що ми повинні ходити з великими мішками.
І з особистим життям теж. Я готовий ставити на будь-які пригоди, підтримувати, не збивати, не ревнувати, приймати спокійно з усім, що я отримав - від друзів до дітей з минулих шлюбів. І ще ніхто не потребує. Ви повинні зробити сцени, щоб зберегти німі і варити борщ. Якщо ви вже маєте.
Я люблю думати, що я заслуговує більше, тому що я маю більше, щоб запропонувати, і в кінці я нічого не маю.
Прослуховуючи мій друг, я половив себе мислення, що це не було її монолога, але шахта, тільки кілька років тому. Я хочу, щоб зрозуміти, як щасливий я. Наскільки я можу подарувати, адже не більше молодої дівчини з полем метеликів в її голові, але «від цих», які повернулися з поля бою. Але ось чому, просто тоді я не міг його зробити, як я зараз, я не хочу ніяких пригод.
Я хочу тихого, нудного щасливого життя, що не має нічого спільного, але це дає мені все, щоб відчувати себе. Не те, що перетягує вас обличчям внизу, і ви лежаєте від качки і ковтати водяні лілії, зібрані зубами, але в радісному, спокійному і контрольованому потокі істоти, рухаючись не проти потоку і не по ним, але де потрібно йти.
Здається, що щастя починається з простого визнання себе, що світ справляється без тебе, але ви без себе – ні, так що вам потрібно навчитися подарувати не комусь, а самому собі. Вивчайте себе. Місце, де ви живете, люди, які ви живете. Віддалена до того, що ви є важливим.
Почати зміну з будь-якої точки. З найближчого краю або з далекого кута. Ні фуз, не революція. Про що-небудь – “темне завтра”, про що-небудь – зупинити мислення. Дуже дякую за те, що вірити і хто вірить, і вірити в те, що ви щасливі, а не шукайте красиву ззовні. Продовжуйте перевозити свої пакети подарунків людям, але не варто розпадатися, якщо ви не готові прийняти їх - напевно є Ваші причини, не вдається зайвих речей.
Подарунок не про тебе.
Відповіді тільки прибулись пізніше.
974485
Поки вони на шляху, подбають про себе. Не чужі реакції, дії та слова, але їх спосіб життя. Подаруйте собі два тижні тихого, нудного, щасливого життя, в якому ваші тільки проблеми є те, що купити на вечерю і який шоколад ви хочете більше – з мигдалем або цілими лісовими горіхами, а не як ви звикли – «Чому я жити?» . . ?