Дві ангели.

Дві ангели, жінка працює на роботу, крутий сходи.
- Пуш, штовхання, Я кажу!
Сходи так круті, вона зламається до смерті!
- Я впевнений, що він ламає ногу!
За останні три дні
- Так, і тепер вона на хворому виїзді не менше трьох тижнів. Пожежно згорнеться.
Ви не можете це зробити без роботи, зарплата хороша!
- Я поясню це пізніше, штовхайте його!

Самі ангели, доріжки, два жінки в сервісному автомобілі, висока швидкість. Перед автомобілем - Камаз, завантажений колодами.
- Покиньте колоду, не витягніть його!
Цей журнал може бути загиблим, і якщо він потрапив до фронту на швидкості, вони загинуть, у них є діти!
- Я збираю колоду, вони просто злякаються.
- Чому так, чому ти?!
- Не час, то я поясню, після того, як перевернути постер буде "Щоб ти вдома!", вони вже відступають від страху, звернули увагу на плакат, нехай вони зупиняються.
Вони як крі, вони називають вдома, вони жорстокі!

Корпоративна партія.
Дві ангели, людина, весільне кільце, дівчина.
- Давайте йому ще один напій.
- Досить, він вже п'яний! Ось як він виглядає на ній!
- Ще один напій!
Він має дружину вдома, два діти, він вже втратив контроль, він запрошує дівчину до готелю!
до Так, давайте згоду!
- Я погоджуюсь, вони залишають, це страшно! Дружина дізнається, отримайте розлучення!
до Так, боротьба неминучі! Ось план.

Сонце, два ангели.

до Яка робота, стрес!
Ви перший день на цьому рівні? Це рівень навчання стресу, ви на першому рівні з книгами, і ви вчуєте фільми, і ось ті, хто більше не допоміг книгам. Для того щоб зупинитися, подумайте. Як жити, чому вони живуть.

Ось перша жінка, в той час як сидять в домашніх умовах, з розбитою ніжкою, починати пошиття знову, і коли вона впала, вона вже буде п'ять замовлень, вона навіть не буде піддаватися. Коли вона була молодий, вона була так пошиття, подивіться! Повідомляючи свою пристрасть протягом 10 років, кожен вважає, що потрібно працювати, що соціальні гарантії більш важливі, ніж духовна гармонія і задоволення від улюбленого бізнесу. І пошиття її доходу принесе її ще більше, тільки з задоволенням.

З двох жінок, які загиблими на трасі, один буде призначати на тижні, розуміючи, що її місце в будинку, з її дитиною, з чоловіком, а не в іноземному місті, в готелях на тижні жити. Вона породжує другу дитину, вона буде йти до вивчення психології, вони співпрацюють з вами на першому рівні.

І обдурити, це може бути добре для вас? Сім'я буде знищена!
- Сім'я Сім'я не була Дружина забуває, що вона жінка, чоловік п'єси вечори, лосини, дитячі шорти. Це довгий процес, пацієнт, але кожен з них буде думати, жінка почне читати ваші книги, зрозуміти, що вона повністю забули про фемінність, навчиться спілкуватися з чоловіком по-іншому.
- Чи можна тримати сім'ю?
до У вас є шанс! Все буде залежати від жінки!
до Яка робота!
- Використайте це, але ефективно! Як тільки ви збили людину з зони комфорту, він починає рухатися! Це те, що більшість людей працюють!
до Що робити?
до Ще один рівень. Вони навчають втрати. Але це інша історія.