632
Які зірки?
до Які зірки?
Марія вказала свого пальця на небо, вказуючи на групу яскравих точок.
до Це сузір'я Таурус. Pleiades кластер. Чи є вони красиві?
- - Чарівна дівчина не могла відпустити очей - ти так розумний, Рей. Ви знаєте про зірки.
Рей перетворили трохи червоного.
до Ні, звичайно, ні. Не всі. Я просто в неї.
Рай і Марія кладуть в поле на траві по самотньому дереві, починаючи з нічного неба.
до Які ці зірки?
до Це три царі. Вони вказують на схід сонця 25 грудня.
- Прохолодний. Я не знаю, що вони назвали. Ви знаєте так багато. Ви так класні.
Рей сховав і нахилив голову, приховавши очі під волоссям. Свою дружину також зустрілися з ним. З невеликим переміщенням своєї руки він акуратно взяв Мері вручну і почав рухатися до нього, але відразу відчував гострий штовхання в плечі. Дівчинка відступає від нього.
- Що? Ви хочете поцікавити мене? Я сказав, що ми були просто друзями. Ви ще не отримуєте?
- Я. Я отримав його. - Рей відповідав в злегка втомлений голос і знову кладемо на траву.
Марія продовжила дивитися на нього з сюрпризом.
до Ви любите когось ще?
- травень.
до І ти теж?
Похилість вішати над самотньою пара. Приємний літній бриз оточений волоссям лежачи. Він не замислювався про будь-який світ. Він не піклується про це життя. Не дивлячись на те, що він просто зламаний серцем, він тримав погляд на зірки з серйозними очима.
- Не доглядає. Вона сказала: Рей напівхісперма.
- Що? запитав Мері, який ще сидить.
- Всесвіт не піклується. Вона не доглядає. Я, ви, наші почуття, наше життя. Ці зірки пожвавлять мільйони і мільярди років. Люди будуть народжуватися і вмирати їх, і ці нечутливі крапки продовжать зірвати байдужо на нашому маленькому острові життя без життя.
- Я не розумію. Чому ви сказали мені це?
до Ви ніколи не будете настільки красивими, як ви зараз. І я не буду так молодий і сміливий. Вранці ми знову порушимо і ніколи не побачимо один одного, бо я збираюся до міста, щоб навчатися на академії, і ви знаходитесь тут. Ми живемо в нашому серці.
до Але довго жити.
- Ви впевнені? Для нашої галактики життя однієї людини буде здаватися як момент, і Всесвіт не помітить його. Ми проведемо найкращі роки в оточенні людей, які не потрібні вам, для життя не хочеться. А потім ви будете жити незрівняно, і ви ніколи не отримаєте ще один шанс.
Марія знову поглянула на Рей, розірвав непристойний на небі, намагаючись побачити край Всесвіту. Його слова занурили її в океан сумності і ностальгії для безтурботного дитинства. Вона пам'ятала найщасливіші моменти її короткого життя. Необмежена довгастить її розум. Марія не хоче бути самотнім.
- Гаразд, Марія. Я чую тебе. Ви майстер вашого життя. І я приймаю свій вибір. Все, що я отримав. Дуже весело. Про нас
З цими словами, Рей стояв і забрав спокійний крок до дороги. Він не хоче нічого більше. Він не відчував себе сумним або щасливим. Глибока апатія заповнила свої думки. Він знав, що нове життя незабаром почнеться, де він повинен залишити за все, що він любив і прагнув. Дорога вже під ногами. Село було лише під кілометром.
- Рей. Голос від спини відволікав хлопця.
Коли він повернувся назад, він побачив Мері, що стикається з ним, відвертаючи її сльози. Вона побігла до нього і кинулася на шиї.
до Будь ласка, не залиште мене самостійно. Не залиште його.
Кріплення дівчата знебарвлюється на сорочку. Рай посміхався.
до Це приплив. Походимо додому.
Amir Ali, Меррі Роджер