454
Це найкраща історія, яку я прочитав останні шість місяців.
РіздвоЯ згадав історію, що вона сказала мені з часу.
Я був сином матері. Вона одружилася пізно і лікарі сказали її не народити. Мати не слухали лікарів, на свій власний ризик досягла 6 місяців, а тільки потім вперше з'явилася в жіночій консультації.
Я був бажаною дитиною: мій бабуся, мій батько і навіть мій півострів не хотів душу в мене, і мій мама просто кинув пил від свого тільки сина!
Моя мама почала працювати дуже рано і перед роботою довелося взяти мене до дитячого садка «Дубки», розташованого біля Академії Тимязьова. Для того, щоб розпочати роботу, мама використовувала для їзди на автобусах і трамваях, які, як правило, були керовані тими ж водіями. Моя мати і я вийшов з трамваю, вона взяла мене до хитниці дитячого садка, пропустив мене до вчителя, побігла до зупинки і... чекав наступного трамваю.
Після декількох затримок, вона попередила про її звільнення, і так як ми жили, як і всі інші, дуже скромно і не могли жити на одному з своїх батьківських салярів, мій мама непристойно прийшла до рішення: дайте мені піти самостійно, три роки малюка, при зупинці надії, що я буду від трамваю до воріт дитячого садочка.
Вже в перший раз, незважаючи на те, що були найдовші і найгірші секунди її життя. Вона кинулася в напівсолодку трамваю, щоб побачити, якщо я ввійшов в ворота або інший крав, загорнувшись в шарф, черевики і капелюх.
Після того, як мій мама раптом помітив, що трамвай почав відійти від зупинки дуже повільно і забирати швидкість тільки тоді, коли я ховався за воротами садка. Він був схожий на три роки, коли я пішов до дитячого садка. Моя мама не могла, і не намагалася знайти пояснення для такого дивного малюнка. Головна
За кілька років я почав школу. Моя мама і я пішов на роботу, і раптом водій автомобіля назвав мене: «Привіт, дитина!» Ви стаєте таким дорослим! Пам'ятайте, що ваш мама і я прогулявся на дитину? . ? ? ?
Багато років пройшли, але кожен раз я проходжу дубову зупинку, я пам'ятаю цей маленький епізод мого життя, і серце трохи тепліше від доброти цієї жінки, який кожен день, абсолютно самотні, зробив одну невелику хорошу знежирення, тільки трохи затримка весь трамвай. Для миру повного незнайомця!
Автор: Семион Семенич
Також читайте:
Я хотів би знати про цей чоловік.
www.adme.ru/zhizn-dobro/mne-by-ochen-hoteloschtoby-ves-mir-uznal-ob-etom-potryasayuschem-cheloveke-i-bral-s-nego-primer-758160/