Мати Teaches a Grown Дочка, щоб зробити спагетті без Реалізація він робить речі Worse

Ввічлива проблема. Часто буває, що деякі не розуміють інших. Тим не менш, якщо батьки вже давно живуть з дітьми. У цій ситуації героїні нашої історії знаходилися. Сьогодні наша історія - про матір'ю і дочку, яка через роки сепарації не може знайти спільну мову.

Мати Teaches a Grown Дочка, щоб зробити спагетті без Реалізація він робить речі Worse

Редакція "Сайт" Вона передає цю історію з вами і підраховує на мудрі поради.

Мама влетіла на кухню, взяв горщик спагетті з рук своїми руками з шаутами: «Що таке спагетті?» Я збираюся показати вам, як це зробити. Я жив в Італії за 25 років. І я дивлюся на те, що вона робила з цією пастою, і я розумію, що ні чоловіка, ні сина, що буде їсти. Ця ситуація коротко описує життя за останні півроку.

Моя мама залишилася на роботу, коли я був 7. Вона залишила мене на маму. Моя бабуся підняла мене в любові і турботі, хоча вона була суворою. Тексти пісень, а це означає: Але вона навчила мене все, що я знаю. І вона навчала мене, як зробити пасту, що моя сім'я любить так багато. 25 років.

Після того, як всі ці роки мама вирішила піти додому. Вона переїхала на тимчасово, але вона зайняла шість місяців. І за останні шість місяців вона намагається виправити речі в моєму будинку. У Італії працювала в багатій сім'ї. І займався вихованням дітей. Бо він думає, що знає все про це. Зареєструватися У мене є мої правила вдома.

Я не можу сказати, що я не люблю мами. Немає, я дійсно зробити. Я дуже вдячний за допомогу мені з моїм вихованням і першим розстроченням. Але за шість місяців я зрозумів, що ми були дивними. І це дійсно болить мене, коли вона починає навчатися мене. Час навчити мене довге.

Вона також намагається заборонити сина і розповісти йому, як поводитися. Він заперечує його голову, а потім запитує, чому бабуся говорить йому, як це. Моя мама відмовляється від того, що мій син дзвонить мою матір'ю і ділиться новинами, але нічого не говорить. Що робити? Звісно, він називає його матір'ю, бо вона з ним з дитинства. Побачити мами на екрані смартфона.

В той час як мій мама був за кордоном, я думав, що ми мали хороші стосунки. Повідомляємо про це на телефоні, а потім повернемося до нормального життя. Але ці шість місяців показали, що це не справа. Я не знаю її, я не розумію її звички. Бо вона шахта. Але жити в нашому будинку, вона навіть не намагається зрозуміти нас. Це дуже важливо, щоб розповісти нам, як жити правильно.

Я зданий цією реалізацією. Мама теж постійно сумна і зітхає, що вона вже встигла подумати, десь оселилася. Він сказав, що він може повернутися до села. А потім він просто дивиться на мене з надії. Вона вважає, що я буду припускати, що вона залишається з нами назавжди. Але я не можу жити під тим самим дахом з нею. Це завдання для мене. Як мені сказати? Я можу бути неправильним, але я сподіваюся, що багато буде зрозуміти.

Дуже сумна історія про матір і дочку, яка стала дивним Не дивно, це довгий час. Тільки час не може бути повернений. Ми повинні знайти способи зробити всі комфортні. І якщо дочка життя з матір'ю приносить дискомфорт, потрібно говорити про це безпосередньо. Що ви думаєте про цю ситуацію?