649
7 Найпоширеніші Що подивитися після клінічної смерті
Життя після смерті, що ми знаємо про це? Звичайно, крім того, що Біблія говорить нам, де є докази? Не існує специфіки, але іноді життя дає нам маленькі зразки життя після смерті, що називається клінічною смертю. Люди, які переживали, часто повернулися до життя з історіями про те, що вони побачили під час свого «відчуття». Вчені з університету Саутгемптон вивчали історії 2,060 пацієнтів і вибрали 7 найбільш поширених бачення після клінічної смерті.
груша
Багато людей похилого віку.
«Я був тероризований. Я сказав, що я збираюся вмирати, і до того, як я загинув мене, щоб сказати одне останнє слово.
«Це так, якщо хтось тягнеться до дна колодязя. Я захопився плаванням, був страшний.
Порушення і переслідування
Хто бачив сцени насильства або що здавалося дуже агресивним.
Я мав піти через церемонію. Церемонія горіння. У мене було чотири інших чоловіків, які також лежачи чекали вмирати. Я бачив людей, похованих у труні. Все, що сталося здавалося б, Я не жорстока людина, але потім нічого не залежить від мене.
Реальні події після смерті
Деякі пацієнти запам'ятовують речі, які трапилися до них після того, як вони померли.
Я відчував лікарів витягти трубку з рота.
Дея vu
Цей ефект був досвідчений не під час клінічної смерті, але після того, як вони вже відновили.
«Я відчував почуття дезі ву, якби я знав, що люди навколо мене збираються робити, перш ніж вони це робили. Триває близько 3 днів.
Рослини і тварини
Одним з найбільш поширених бачення після клінічної смерті є рослини і тварини.
«Це багато рослин і квітів. й
Я бачив багато левів і тигрів.
Яскравий світло
Можливо, найвідомішим і загальним баченням серед тих, хто має досвідчену клінічну смерть.
"Сонце сонце"
Я пам'ятаю золотий спалах світла.
Сім'я і друзі
Багато людей теж думали, що вони можуть бачити своїх близьких.
Я бачив близько 10 членів сім'ї, але я не міг говорити з ними.
груша
Багато людей похилого віку.
«Я був тероризований. Я сказав, що я збираюся вмирати, і до того, як я загинув мене, щоб сказати одне останнє слово.
«Це так, якщо хтось тягнеться до дна колодязя. Я захопився плаванням, був страшний.
Порушення і переслідування
Хто бачив сцени насильства або що здавалося дуже агресивним.
Я мав піти через церемонію. Церемонія горіння. У мене було чотири інших чоловіків, які також лежачи чекали вмирати. Я бачив людей, похованих у труні. Все, що сталося здавалося б, Я не жорстока людина, але потім нічого не залежить від мене.
Реальні події після смерті
Деякі пацієнти запам'ятовують речі, які трапилися до них після того, як вони померли.
Я відчував лікарів витягти трубку з рота.
Дея vu
Цей ефект був досвідчений не під час клінічної смерті, але після того, як вони вже відновили.
«Я відчував почуття дезі ву, якби я знав, що люди навколо мене збираються робити, перш ніж вони це робили. Триває близько 3 днів.
Рослини і тварини
Одним з найбільш поширених бачення після клінічної смерті є рослини і тварини.
«Це багато рослин і квітів. й
Я бачив багато левів і тигрів.
Яскравий світло
Можливо, найвідомішим і загальним баченням серед тих, хто має досвідчену клінічну смерть.
"Сонце сонце"
Я пам'ятаю золотий спалах світла.
Сім'я і друзі
Багато людей теж думали, що вони можуть бачити своїх близьких.
Я бачив близько 10 членів сім'ї, але я не міг говорити з ними.
10 Загальні продукти, які ви можете і будьте обережно
Кожен знає, що це пристрій, але цей дизайнер взяв його на новий рівень.