7 Найпоширеніші Що подивитися після клінічної смерті

Життя після смерті, що ми знаємо про це? Звичайно, крім того, що Біблія говорить нам, де є докази? Не існує специфіки, але іноді життя дає нам маленькі зразки життя після смерті, що називається клінічною смертю. Люди, які переживали, часто повернулися до життя з історіями про те, що вони побачили під час свого «відчуття». Вчені з університету Саутгемптон вивчали історії 2,060 пацієнтів і вибрали 7 найбільш поширених бачення після клінічної смерті.

груша

Багато людей похилого віку.

«Я був тероризований. Я сказав, що я збираюся вмирати, і до того, як я загинув мене, щоб сказати одне останнє слово.

«Це так, якщо хтось тягнеться до дна колодязя. Я захопився плаванням, був страшний.

Порушення і переслідування

Хто бачив сцени насильства або що здавалося дуже агресивним.

Я мав піти через церемонію. Церемонія горіння. У мене було чотири інших чоловіків, які також лежачи чекали вмирати. Я бачив людей, похованих у труні. Все, що сталося здавалося б, Я не жорстока людина, але потім нічого не залежить від мене.

Реальні події після смерті

Деякі пацієнти запам'ятовують речі, які трапилися до них після того, як вони померли.

Я відчував лікарів витягти трубку з рота.

Дея vu

Цей ефект був досвідчений не під час клінічної смерті, але після того, як вони вже відновили.

«Я відчував почуття дезі ву, якби я знав, що люди навколо мене збираються робити, перш ніж вони це робили. Триває близько 3 днів.

Рослини і тварини

Одним з найбільш поширених бачення після клінічної смерті є рослини і тварини.

«Це багато рослин і квітів. й

Я бачив багато левів і тигрів.

Яскравий світло

Можливо, найвідомішим і загальним баченням серед тих, хто має досвідчену клінічну смерть.

"Сонце сонце"

Я пам'ятаю золотий спалах світла.

Сім'я і друзі

Багато людей теж думали, що вони можуть бачити своїх близьких.

Я бачив близько 10 членів сім'ї, але я не міг говорити з ними.