Петрос Клява: Люблю все, за все буде проходити зараз!

Ми відображаємо таємницю життя та смерті з Петросом Климою, дитячим реаніматором, філософом та вченим.

Кожна з нас – найважчіша таємниця існування: Чи закінчиться наше життя з смертю тіла? Тексти пісень, а це означає: Це правда, що у нас є безсмертна душа? Чи є інший світ? Петро Климава шукає і знаходить відповіді на ці питання.

На кожній з обов’язків у відділенні інтенсивної терапії дитячої клінічної лікарні Петрос Клява заощаджує життя тих дітей, які можуть бути збережені у нашому світі, а також супроводжує тих, хто більше не може допомогти. З одного боку, він трохи бог, а з іншого, безповоротний спостерігач. У такій роботі лікарі стають циніками, або піфігами, або філософами. В іншому випадку це просто неможливо запитати кожен день: «Ді я все, щоб зробити цю дитину жити?» і «Чому люди страждають так багато?» Петрос вибрав філософський шлях. З 1985 року навчається життя і смерть в заробленому стані і прагне поділитися знаннями з нами.

Петрос і я розмовляв в офісі на вулиці Роріх. І я помітив, що очі його досить погані, як ті, хто бачив так багато в житті, але не були розчаровані в ній і досі вірять в дива. І пам'ятав історію великого американського письменника Селінгера «Кітч у Рибі». Його головний герой-підлітокage мріє про те, як він виросте і працює для тих, хто стоїть на краю абіс і ловити дітей, які грають в житку, так що ніхто не падає і всі залишаються непристойними. І я думав, "Молода людина виросла і мріяв її." І, як і будь-яка мрія, вона відрізняється від ідеалу: виходить, що не кожен може бути збережений.

Пітеріс Клава народився 20 липня 1964 р. Закінчив дитячий факультет Ризького медичного інституту. Отримав спеціальність анестезіолога-резусцитатора. Більше двадцяти років працює реаніматором у дитячій клінічній лікарні. З 1985 р. навчалася глобальних питань, пов’язаних з життям та смертю, поза межами досвіду та розвитку людини. У 2001 році він ініціював і провів візит Далай Лама до Латвії. Упродовж декількох років він провів телепрограму «Хто і зараз!». Він є засновником Товариства Reanimare, який шукає відповіді на вікове питання, як зробити наше життя гармонійним. Проводить лекції, проводить семінари.

Пітерс, давайте старт з глобальним – що таке смерть? Чому вона лякає нас так багато?

- Люди бояться невідомого і незворотного. Я працюю в дитячому інтенсивному догляді, див. сотні смертних дітей. І я помітив, що батьки, які втратили дитину дуже рідко, "Що таке смерть?" Вони думають лише про «незакінченні» страждання, що мають похорони, збираються на кладовище, і шукають фотографії протягом багатьох років. Гриф втрати відмінно. Але для тих, хто просить те, що смерть і шукає відповідь на неї, гострість страждань відступає, тому що людина починає компренувати: немає смерті. Є перехід в іншу форму існування, настій з білим світлом, що кожен, хто має досвідчену клінічну смерть.

Багато мудрих чоловіків знають це. Ейнштейн, коли його закритий друг загинув в Цюріху, написав у щоденному щоденнику: Смерть нічого не означає, що нам фізики. Після того, як ви залишили перший, я буду. Минуле, сьогодення та майбутнє – обсесивна ілюзія. Діти іноді відчувають це інтуїтивно зрозуміло. Восьрічна дівчина я лікую, незалежно від того, що вона розповіла її батькам, як тільки раніше вона ліва, ці дивовижні слова: «Мама і Дад, ви повинні розуміти, не боятися, ми пішли! Коли Бог думає про себе, ми покажемо в свідомості. Про те ж саме: наше матеріальне існування в цьому світі є великою ілюзією, і смерть є переходом.

Рівень відповіді на питання «що таке смерть». Такий комплекс знань повинен бути пояснений таким чином, що люди на різних стадіях розвитку розуміють інформацію, яка доступна для них, і це розуміння приносить їм комфорт. Першим рівнем є те, що людина страждала від втрати відповідно до законів своєї релігії, визнав, що загиблий пішов на небо або пекло, швидко похований або спалений загиблим, променений, позбавлявся від спогадів і почав робити нові діти. Це нормальний процес, який підтримує розмір населення, біомаса людини. До речі, немає нічого неправильного з поняттям біомаси – все добре і цінно виростає з неї. Релігійна установа корисна – допомагає тим, хто пережили, щоб вижити гранату, тим хто залишив – зробити перехід.

На вищому етапі розвитку, коли голова не зайнята постійними стражданнями або нестерпними релігійними переконаннями, коли достатньо вільного простору в ньому сприймати новий, усвідомлює, що смерть просто визволюється від тіла і переходу на інший вимір. Є багато розмірів, і вони не небо, ні каблук.

А крім звичайної мудрості, є також неординарний для електрики.

- Нехай крок до мудрості! Можливо, ми не будемо хвилюватися, але ми будемо говорити про смерть трохи більш глибоким, ніж звичайний. І ось, що ми зараз переживаємо: питання «від життя після смерті» відображає сучасну науку. І релігія, яка, здається, займається духовними пошуками, відстає за ним. Чи не те, що дивиться? й

до Так буває, що теоретичні фізики ближче до розуміння цих питань, ніж духовні лідери. Для наукових досліджень є менша кількість номерів. Тільки 4% людства генетично схильні до духовності, тільки 16% - до бізнес- та систематичної роботи. Але крім інертних тенденцій у нас є кравка для багатовимірного розвитку в різних напрямках. А сучасне Західне суспільство через мистецтво, фільми, виступи, інтернет поступово розвиває нас, робить нас більш духовним і життєздатним. Таким чином, Вестер є набагато більш сприйнятливий і освічений, ніж індуси або Тибетан. Він готовий поглинати знання, в тому числі духовно. Він створив науку, і тому Далай Лама це так керується на заході. У Сполучених Штатах Далай Лама зустрічає з найбільш передовими науковцями щороку – запрошує сьомих нейронауковців, генетиків, квантових фізико-математичних та у вигляді вільного обговорення обговорюється з ними питання про те, яка свідомість, життя і що за її межами.

Тексти пісень, а це означає: Білий світло смерті, що ми всі бачили рано чи пізно, є реліктовою енергією Всесвіту, який існував до всього. Концепція є спільною для квантової фізики та всіх релігійних викладаннях, включаючи християнство. Як науковці, так і релігійні лідери говорять в хору: світло - це основа всього, це чиста енергія, яка якось перетворилася в матеріальний світ. Вона в усьому. У нас теж.

Я ніколи не скажу, що вони загинуть. Я ніколи не щадить всіх з обіцянкою продовження цього життя. Я спробую дуже коротко описати дитину до правди: «Не смерть». Ви залишаєте тіло і переходите в інший стан. І дитина отримує підтвердження від мене про те, що він продовжує існувати, але тільки в іншому вигляді. й

- Деякі нейронауковці стверджують, що мозок людини не є джерелом свідомості. Він працює як ресивер. Що ви думаєте про цю теорію?

- Професор Стуарт Молофф, анестезіолог і психолог Університету Арізо, а також його Оксфордський колега Сір Роджер Пенсу створив квантову теорію свідомості. Вони вірять, що людський мозок є квантовим комп'ютером, свідомість - це його програмне забезпечення, що йде з зовнішнього Всесвіту, і душа накопичується на квантовому рівні. Ця точка зору була виражена протягом тривалого часу, але вчені підвели досить наукову основу для неї: носії свідомості, тобто інформації, є мільярди білкових мікротубулів (мікротубулів), розташованих всередині нейронів, які раніше присвоєно скромну роль фітингів і транспорту внутрішньоклітинних каналів. Квантова інформація в них накопичується і не може бути знищена навіть після смерті тіла. Після того, як тіло гине, він об'єднує з Всесвітом. І це назавжди. Професор Стуарт Молофф називає цю інформацію «сул». й

до Виявляється, що людина біо-робота з джерелом зовнішньої енергії. Що про створення людини в образі і подобності Бога?

- Я не бачу будь-яку суперечність; іскра свідомості в ньому від Бога. Для того, щоб стати коханим Богом, людина повинна зрозуміти себе, і це може бути зроблено через любов, обслуговування і повагу іншій людині. Ця ідея важко передати тим, хто контролює нас і на мільярди інших, які живуть як риба в несвідомому співпуляції, викликаючи 40 000 дітей, які відбуваються щодня. Доброго дня! Процес розвитку є повільним, складним, але ще можливо!

Знання смертності змінює наш спосіб життя. І ми відштовхуємо їх. У середні віки, секс був заборонений в Європі, але смерть постійно обговорювалася. Тепер всі говорять про секс, суб'єкт табу - смерть. У суспільстві, як ви сказали це слово, всі знайомі очі відвертаються від вас і відходять, як якщо, якщо не виражені, вони будуть жити на Землі назавжди.

Уявіть, що людина не вмирає. У процесі смерті зникне лише його матеріальний прояв. Ми втратимо наше тіло, але що ми, наша особистість, залишається. Наша енергетична сутність, яка сприймає і реагує на всі явища, життя, не обмежуючись просторами або часом. Він подорожує в інші світи та приєднується до Бога.

У одинадцятому класі у мене була мрія: жінка приніс мені чорну книгу, в якій все написано. Вже кілька років. Я був в медичній школі, і жінка запропонувала мені купити чорний книгу, де все написано. The Bhagavad Gita є індійський bible на реальність. Вартість книги тридцять п'ять руб., і ми мали стипендію сорок рублів. Але я все ще купив його і читаю його в гуртожитку вночі, під ковдрою, з ліхтарем - Я боївся, що "релігійна література" буде взято з мене.

до Які події вивели, що ви думаєте про смерть і вивчити його?

до У житті людини є випадки, які неможливо забути, щоб розповісти про те, що є незручним. Лікарі, пілоти і космонавти зазвичай стикаються з ними: «Я бачив недосвідчену, але я не буду говорити нікому про це, або вони будуть називати їх божевільним або наркотичним наркоманом, вони будуть видалені з роботи, з обов'язків і рейсів. й

Більше двадцяти років тому, коли я просто почав працювати як реаніматор, газовий циліндр вибухнув в одному з квартир в Даугавпілсі. Його матір загинув і син його загинув до 90% свого тіла. Хлопці принесли до інтенсивного догляду. Не можна врятувати людину з такими великими опіками навіть зараз. Хлопчик був допущений. Я ходив в зал, пройшовши в його кімнату, перш за все. На фронті мене прийшли сестра, в білому робі, з довгими пухкими волоссям. Я думав: «Я дивую, що нова сестра сьогодні?» П'ять секунд пізніше він пішов в приміщення. У номері немає, крім пацієнта. Але я чітко побачила молоду жінку в такому дивному пуху майже на підлогу! Вдово, монітор показав швидке погіршення стану хворого: його серце було б'є все більш повільно. Я почав реанімацію, але помер хлопчик. І я не маю інших пояснень про появу жінки в білому кольорі, крім одного: це був матері хлопчика, який прийшов, щоб допомогти йому з його тіла.

Ще один випадок, що хвилює мене протягом тривалого часу. Трирічна дівчина загинула після операції серця. І за кілька днів в порожньому приміщенні медсестри і медсестри почули її кричу. Навіть ті, хто трапився бути в кімнаті випадковою і нічого не знали, також чули дівчину, яка зателефонувала мамі. Не вдалося зробити перехід, вона збереглася в нашому світі на місці смерті крі і страждання від покинутих близьких. Особливо мами.

Ми всі повинні знати, що смерть людини є довгий і складний процес, не миттєвий акт: є людина - чубчик, і він не більше, annihilated! Ми розуміємо, що ембріон всередині мами необхідно обдурити, оточений любов'ю, щоб він слухав хорошу музику, слова, пісні. І тоді він народжує здорову і хорошу людину. Вмирає душу також повинна бути вирощена, в оточенні догляду, уваги, без грудей і кричить. Вона має довгий шлях, щоб піти і бути відновлений в іншому тілі.

- Ви не повинні давати в непідготовленому гранату, зв'язку «на кого ви залишили мене» і попросіть душу залишитися?

до Ні, ні, ні, ні, ні. І постраждає він. Пізії нещасливих і негарантних родичів як душа переходить в духовний вимір порушує процес. На даний момент переходу сповнена витонченості, вона повинна відбуватися в тиші, світло, сублім. В іншому випадку людина буде залишатися в атмосферу землі, як привид, скління до дому або родичів.

Молитва, заклик до того, хто знає, як пройти від фізичного тіла до духовного - до Бога будь-якої релігії - це найкраща допомога примирення. Молитва довга, до тих пір, коли тіло етеричної, в якому душа живиться, і вона повністю переходить в інший вимір.

- Ви подбаємо про дітей інших людей з такою любов'ю та відданістю. У вас є діти?

- Я був одружений протягом дванадцяти років і був піднятий хлопчик і дівчина - це діти дружини з мого першого шлюбу, які дуже дорогі мені.

- Хороший спосіб отримати мінімальну відповідальність за дітей і максимальну радість від них!

- Коли я був одинадцять, я думав, як ви любите одну жінку для життя? Чи краще буде другий або третій? У школі протягом чотирьох років ми мали тринадцять уроків російської мови та літератури. Я прочитав російську класику, романи і романи, які не містять щасливих любовних оповідань. Лермонтовський, гордий і самотній Пєхорин героя нашого часу, був мій віртуальний пантом, з яким я розумово спілкувався. Я дуже рано відчув, що я не можу бути щасливим на нормальному рівні сім'ї. У той же час я завжди мав хороший контакт з дітьми. Учитель Ільзе Петровна Архіпова, який викладав російську мову та літературу в школі, радив мені стати педіатром. Я був повністю проти нього. Як лікар, так, але тільки як дорослий. Я увійшов в загальний медичний факультет, але я не був достатній для нього половину точки, і я був прийнятий до педіатрії, для якого я щиро вдячний долі.

За роки інтенсивного догляду я дізнався, що це дуже легко створити дитину і таким чином задовольняти свою самопочуття. Виготовлений солодкий, няні, поцілунки,... А що ще можна подарувати йому? Я бачу ці п'яні дегенерати, які також не сумніваються, божественні істоти, які відтворюють як рибу в ставку, діти яких потім страждають і померти. Я розумію, що один з дітей був принесений в страшні умови і став генієм або святим, хтось з несправедливих, і став аватаром Божого. Я розумію, що матеріал і психологічний комфорт не завжди найважливіше в виховання дитини. Я маю власний особистий зв'язок для страждання. І я не буду, за будь-яким станом, засудити чоловіка до нього.

Кожен вибирає власну мірку відповідальності. І я вибрав відповідальність за дітей-вихованців та моїх пацієнтів.

до Основна людина в житті?

- (Лонг тиша.) Якщо я думаю про це, то я не маю цього.

- Ваш улюблений фільм

- Всі Nikulin кіно. Чому Нікулін? Ускладнений світлий Тарковський або Матриця крутий. Але я був досить, що в моєму житті і на роботі. А коли я бачу Нікулін, я розумію, як трансцендентна мудрість перетворюється в блискучу простоту. Це моє відкриття. «Що таке щастя?» Він каже, це дуже просто. Вранці вранці. Моя дружина і я маю каву. Сніданок. І я ходжу до роботи в цирку. Довга пауза, і вся Росія замерзає і прилипає до телевізійних екранів – що далі? Після паузи, Нікулін продовжується: «Не працюю в циркулі». Я збираюся додому вночі. Моя дружина і я маю вечерю. Чай. І збираюся до ліжка. Період. Все сприймається як це, без ненависті, не пошкоджуючи. І в повсякденній сірості, досконалість Всесвіту помітна. Нікулін дозволяє зробити все красиво, без нервів, без хістерії, без поломок. Він знає, як сміятися, він показує нам глибоку радість. Як Бог є його образом.

до Що таке сенс життя?

- Життя не має сенсу. Яка точка уві сні? Де живуть люди перед нами? Вони не існують і ніколи не мають! Ми прийшли з неїду, і ми повернемося до неї. Немає сенсу в будь-якому, не навіть творчості. А сам, над Бахом і Моцартом. Ви просто повинні жити. І робіть свій найкращий. Ви повинні знати себе. Неймовірно цікавими історіями передових людей про досвід Вони приходять в інші світи, вони розповідають вам, як добре це, набагато краще, ніж це тут. І здається, як захоплюючий, здається, що ці розміри можуть задовольнити вас. Ми повинні йти там! Ви знаєте, що я мав ці моменти. І є час, коли ви усвідомлюєте, що ці великі світи не можуть задовольнити ваш запит.

І ви прийшли до висновку, що ви просто повинні жити, робити те, що ви можете, і нехай все буде так.

до Що таке ваше щастя? Ви відчуваєте це?

- Щастя є коротким стрибком, коли розум спокійний і духовний інтелект відчуває присутність вічної сили, до якої ваш внутрішній світ реагує з променевістю. Гармонія внутрішнього і зовнішнього вигляду. І ви розумієте, що ви завжди повинні бути в цьому стані мирної радості. Яким чином? Звісно, ми постійно псуємо розум.

І щастя для мене, коли хвора дитина просить води і я ложлю його пити і кинутися його спрагою. Щастя, коли я бачу розумних, розумних і добрих батьків, які люблять свою дитину.

- Чи важливо Вам, що інші люди люблять тебе?

до Для мене важливо, щоб любити себе. Любов, коли у вас є спільні інтереси, вам подобається і не схожа на те ж саме. На цій основі створюється абсолютно прийнятний сімейний життя. По суті, всі падають дупи і гинуть окремо. Так, як Бог є одним, щоб ви один. І якщо хтось керує інтеграцією іншої людини в свою нелінійність, це чудово.

- Чи має горлость?

до Питання та відповіді Багато чудових людей, таких як Maharishi, рекомендують сімейне життя. Ісус Христос був в Тибеті і сказав мені: «Кращий монастир для вас – ваша родина». Це відмінна школа сервісу, тому що коли ви доробите до іншої людини, ви робите до Бога. Я особисто люблю миття посуду, прасування сорочок. Я використовую ці моменти, щоб практикувати концентрацію.

до Якщо ви були омніпотентом, що ви зміните наше життя?

- Я запитаю Бога, "Щоб все це ілюзію, але чому, Бог, ви повинні створити ілюзію, в якій діти і дорослі страждають, голодуючи, і він відчувається на фізичному рівні? Створіть інший сон для розуму. Ми хворімо в ногу! Чому вам і мені потрібно?

Вчені, в тому числі відомого астрофізика Стівена Гокінга, вірять, що Бог не створив Всесвіт. Не вдалося. Може бути створене огранами і іншими інептними дисками Божого, щоб реалізувати свої комплекси. Тексти пісень, а це означає: Вони відлиті душі, створених Богом у матеріалі світу, вони побудували себе. А потім вони дивляться на те, що сталося, і вони показують своїх друзів. І завдання святих учителів – Ісус, Будда – це витягування цих іскрів Божого з зарубіжних світів і повернення їх до Бога.

Будда - це прояв ігнорування богів. Що означає він? Лео Толстого написав війну і мир. Зацікавився написанням. Ми зацікавили читання. Що, якщо ми уявимо, що герої своїх книг живуть у світі, створеному письменником, де вмирають у війну, у пологах, страждають захворюваннями? Вони також мусмурові і сперечаються до творця: - Чи не ви приїжджаєте з хорошою книгою? Р

Тексти пісень, а це означає: І якщо я був Альмайт, Я б переконатися, що не було болю або фізичних страждань у світі. І з моральними зв'язками типу "лове - не любить" людина буде якось впоратися. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.happynation.info/statja/lyubite_vsyo_ibo_vsyo_sejchas_projdet_