Як створити одну з найбільш емоційних сцен «Останній з нас»

Скріншот з гри

У 2013 році проект «Останній з нас» вважається одним з перлів серед ігор для PlayStation 3, а після PlayStation 4. Студія-розробник Зіпсована собака, відома серед гравців для таких франшиз, як Crash Bandicoot і Uncharted, завжди дуже уважний для роботи, особливо враховуючи, що протягом багатьох років їх основний хліб є ексклюзивним для японських консолей. Ви можете сперечатися про переваги протягом тривалого часу, але більшість геймерів погоджуються на одне: У номінації «Game of the Year» отримали понад сотні премій у номінації «Game of the Year» різними видавцями по всьому світу. Однією з найсильніших аспектів проекту була названа історія, яка не дивно, адже присудження провини письменників Сполучених Штатів Америки не надається кожному. А сцена зустрічі з циркафами в постапокаліпичному світі, оскільки вона не звучить дика, відіграла важливу роль в описі цієї історії і надаючи йому емоційний колір. Я запрошую знайомитися з спогадами Джона Свенея, одного з митців студії з неслухняних собак.

Публікація містить оповідання псаторів. Якщо ви: 1. Гравець, який цінує ділянку. 2. Натюрморт не відіграв The Last of Us ще. 3. Не дивився прохід або тригодинний ігровий фільм на YouTube, після чого слід відхилити від читання і познайомитися з оповіданням основних персонажів себе.

Під час проходження The Last of Us є для багатьох гравців один з емоційних вершин і так складна історія пригод основних персонажів, Джоель і Еллі, і зіпсована собака концепт художника Джона Свеней розповів про те, як була створена ця сцена:

Коли Еллі вбиває Девід, ділянка гри досягає найнижчої, найтемнішої точки. На наступній сцені ми бачимо ще одну, незвичайну Еллі. Вона добре страждає від PTSD, і вона знає, що її подорож з Joel майже над. Еллі розуміє, що вона навряд чи залишить лікарня живим, де вакцина буде створена на основі її імунітету до вірусу, який інфікований світ. Вона тиха і неперевершена. Я описав, щоб привернути її характер назад до життя. Побачивши те, що вона ніколи не бачив раніше, Еллі за мить забуває боротьбу і смерть, яка оточує її.

Концепт-арт Маке Кучер

Цей ілюстрацій був створений концепт-художником Macei Kucher, але в той час ми думали, що це буде zebra, а не iraffe. Коли я приєднався до команди, Maciej більше не працює з нами, і команда хотіла замінити zebra з iraffe, тому що він виглядає як більш ніжним, більш елегантним істотою, як найбільш дивовижна річ Ellie може зіткнутися. Але встановлення вже було схвалено і відправлено до Ута для розвитку, а геймплей був у виробництві.

Отже, ця частина гри була створена після блокування гілки розвитку. У мене було важко працювати з одними з митців, щоб створити мистецтво, яке точно відобразило позицію камери та освітлення моменту, яку ми обрали. Ілюстрація нижче була виконана перед відділенням була заблокована для змін, але під час розробки місця, де Еллі зустрівся з циркаффними змінами.

р.

Навігація.

Розробники звернули деякі ідеї з ілюстрації та додали більше листя. Також було змінено кут освітлення обличчя, обрано інший напрямок світла. Основою ідеї було закріплено, тому все це прийшло візуальний контакт, пам'ятки, щоб отримати відчуття того, що вона була як грати з гіраффом.

Від гри, клацання

Я отримав натхнення в основному з гри. Я дуже хотів би зобразити Ellie curious, але в той же час timid і rushed від чого вона бачив. Вона стоїть поруч з диваффом, змащуючи її фести, і чудеса, якщо вона повинна бути бородавкою цієї тварини, вона ніколи не бачив. У ключових сюжетних моментах, як це, Брюс Стралі, наш ігровий директор і Neil Druckmann, наш творчий директор, завжди дає чіткі вказівки: час доби, тип освітлення, настрій, яка конкретна ситуація на екрані повинна передати. Я зробив декілька версій цього ігрового моменту з різним освітленням та іншими невеликими відмінностями. Для того, щоб реалізувати план, мені довелося пройти кілька ітерацій, які ще незвичайні для мене. Я зроблю свою роботу в два дні, але я не шкодую, що працює майже на тиждень, тому що я витратив стільки часу на етапі. Просто переконайтеся, що все працює якомога краще. ?

Реалізація гри

Джерело: geektimes.ru/post/247988/