Е3 2011

Це головна подія для багатьох шанувальників відеоігри – міжнародна ігрова конференція в Лос-Анджелесі E3. Що цікаво для наших розробників з усього світу? Найголовіші події конференції.

р.

Було оголошено 2 нові ігрові консолі
Найочікуваніший захід - відображення нової консолі від Nintendo -Wii U. Давайте скажемо відразу: він буде цікавим контролером. Припустимо відео, буде можливо переключати гру від контролера до екрана телевізора і назад. Він виглядає ефектно і, як, навіть комфортно. Крім того, екран на контролері необхідно використовувати періодично в певній грі. Технічні характеристики: 6.2-дюймовий дисплей, сенсорний екран, датчик руху, вбудована камера.

« » » » » » » » » » » » » » »
Тепер деталі про саму консоль. Головне в тому, що він нарешті буде в HD. У демо-відео спалахнув новий проект Zelda. Картина консолі дає соковитий і докладний, але... все ще це тільки технічний відео.

Ігри. Мистецтво Місто Історії є відкритим проектом світу в світі LEGO. Пара знімків викликала об'єднання, шкода, GTA. Назви на обід Нова консолі Nintendo включає Darksiders 2, Batman Arkham City, Ghost Recon Online, Metro Last Light, Ninja Gaiden 3, новий Tekken і Assassin's Creed. Не погано, це?

PlayStation Віта

Консоль подарує ринок наприкінці 2011 року і обійдеться як $249 (модель з підтримкою Wi-Fi) або $299 (модель з підтримкою Wi-Fi і 3G).

Оголошено і продемонстровано підтримку Kinect від Microsoft в декількох іграх – це було дуже цікаво побачити і чекати виходу ігор для багатьох стала непристойним болючим!

Власники X360 версії гри зможуть вести діалог і надати команди за допомогою власного голосу в Mass Effect 3!

Масовий ефект 3 буде випущений 6 березня 2012 року.

До того ж, як раніше повідомлялося, Kinect отримає підтримку стріляти Ghost Recon: Future Soldier, а також всі майбутні проекти в лінії Tom Clancy.

Виступаючи на E3 2011, EA Sports bos Peter Moore розкриває, що чотири проекти компанії будуть підтримувати Kinect. Вони стануть новим ФІФА, Madden NFL, Tiger Woods PGA та іншої непередбачуваної гри.

На честь релізу акції Бетмен: Arkham City буде випущено та будуть виділені спеціальні контролери у вигляді батарян. Обидві будуть мати зручні гумові ручки, 7-кольоровий світлодіодне освітлення і подвійна (yeah, baby) коливання.

20 вересня, точно в день випуску Gears of War 3, спеціальний пакет Xbox 360, присвячений стріляти, буде проходити на продаж. Він буде включати консолі Xbox 360 з жорсткою диском 320 ГБ, два контролери (які, як сама консолі, будуть оснащені унікальною фарбою), копію гри, заголовок і стрибок для двох DLCs.

р.

Тепер давайте до ігор.
Без сумніву найбільш очікувана гра 2011 Battlefield 3
25 жовтня 2011 р., два тижні до Modern Warfare 3. У До цього, у вересні, ICE має намір провести відкритий бета гри.

PlayStation 3Uncharted 3: Децепція Drake

BioShock Infinite випущено в кінці 2012 року на трьох платформах: ПК, Xbox 360, PlayStation 3. Ірраціональні ігри мають намір додати в версію PS3 ігрової підтримки для контролера PlayStation Move. Крім того, під час прес-конференції стало відомо, що Irrational Games працює над проектом PSV у Всесвіті BioShock.

Hitman: Абсолют

3610Р. 4200Р.

E3 2011 кілька ігор, які будуть працювати на iOS-сумісних пристроях (iPhone, iPod Touch, iPad). Є чотири з них: Madden NFL 12, FIFA 12, Необхідність для швидкості: Run і його величний Battlefield 3. Як тільки вони будуть зареєстровані в App Store ще невідомо.

На додаток до інших E3 ігор, FIFA 12 і Pro Evolution Soccer 2012 були нагороджені. Наступні ітерації конкурентних футбольних тренажерів будуть випущені восени, з FIFA 12 підтримує нову технологію ударного двигуна, що дає підвищену реалістичність контактів між гравцями.

Konami оголосила три колекції HD: Metal Gear Solid, зона Enders і Silent Hill. Metal Gear Solid 2: Сини ліберти, Metal Gear Solid 3: Snake Eater і Metal Gear Solid: Мирний віск. Зона ендерів і зони ендерів: 2-й бігун, Silent Hill 2 і Silent Hill 3.

Всі три колекції будуть випущені не тільки на PlayStation 3, але і на Xbox 360. ПС-версії деяких портів підтримуватимуть систему передачі, яка забезпечує сумісність збережених ігор між, наприклад, PSP і PS3 версії Metal Gear Solid: Peace Walker.

Крім того, Konami працює над абсолютно новим проектом в лінійці Silent Hill. Silent Hill: Книга пам'яток буде випущена тільки на NGP (PlayStation Vita), і це все, що ми знаємо про це. Тим часом випуск Silent Hill: Downpour довелося відкласти з осені до зими.

Square Enix нарешті поділився з громадськістю першим трейлером нової гри в лінії Tomb Raider. На жаль, геймплей у відео не був показаний - лише 3 хвилини дуже якісного CG, демонструючи початок гри. Видача якого, до речі, відбудеться восени 2012 року, яке також стало відомо завдяки цьому відео.

Namco Bandai представила нову (і, до речі, дуже красиву) причіп для рольової гри Dark Souls, завдяки якій був відомий американський дата релізу – жовтень 4.

Джетні черевики, модний головний убір і акробатичні здібності, які Faith заздрять. Дозволяти мене - Cillian Samuels, головний герой фантастичного шутер Prey 2.

THQ дав GameTrailers перший трейлер гри для пост-апокаліптичного стріляти Metro: Останній Light, оголошений раніше цього тижня. Гра продовжить сюжетну лінію першої частини і буде випущений на ПК, Xbox 360 і PlayStation 3 у 2012 році.

Ведуться роботи на підлозі James Heller, героя Prototype 2. Головну ціль Heller в новій грі буде Alex Mercer, героя першої частини серії. Він, як носій вірусу Blacklight, Еллер вважає винною смерті своєї родини.

У 2012 році на ПК, Xbox 360 і PlayStation буде випущено сейкел.

Українська Game Studios випустить нову гру Fable в 2012 році, Fable: The Journey. Проект був презентований на прес-конференції «Петер Молінекс» в Microsoft E3 2011.

Жанр гри: залізнична дія від першої особи. Працює тільки під керуванням Kinect. Таким чином, щоб викликати магічне заклинання або відштовхувати ворога, гравець повинен зробити певний жест своїми руками.

Xbox 360 Ryse і Halo: Бойова еволюція ювілей

Е3 2011 Огляд гри +33 +0
до 0
0 р.
12 Червня, 2011, 10:24 igorchetver
Коментарі (38) +2A про основну гру E3 не слово, тому жирний мінус. Меган
12 червня 2011 р. 12:20 +1 що? Кричить.
12 червня 2011 13:00 +5 TES V: Skyrim Meganom
12 Червня, 2011, 14:04 0 Я не думаю, що це головна гра E3 ... добре, що це?. Я, наприклад, найочікуваніші на виставці Battlefield 3, і чекали – показали 3 дивовижних відео, провів демонстрацію мультиплеймера (усе дуже пощастило) і дав інтерв'ю)
12 Червня, 2011, 17:56 +3 «У Сан-Франциско стартує презентація TES V: Skyrim і деяких інших ігор» =. Це головне для мене, звичайно. Ох, що бореться там, подивіться! Це життєздатність, що консолідація кішок, це болючно спрощена інвентаризація, навички та заклинання. Але, хоча я не грав протягом декількох років, я готовий купити консоль або комп'ютер, щоб пройти нові скроли.
Сучасні Warfare 3 також відсутні.

Меган
12 Червня, 2011, 18:14 +2 shikaaarno icemen33
12 червня 2011 р. 20:47 +1 Дійсно, за МВт3 не слово. Хоча я дивився на конференцію Microsoft і навіть трохи розчарував, реліз гри завжди супроводжувався еволюцією, тобто новим двигуном, і тут тільки червоний рівень і зброя і знову Sancho-Pedro зарядний пристрій.
12 червня 2011 р. 12:58 +1 як дивний, як це може звук, але еволюція зараз сповільнює консолі.
Зараз практично кожен орієнтований на консоль. Aci-Roy.
12 червня 2011 р. 16:46 0 aha, точно) через «obsolete» виробники начинок бояться зробити гру більш красивим.
12 Червня, 2011, 20:04 + Про нас Боже, боя перша зроблена для комп, і тільки потім передається в консоль. ВодкаГТ
13 Червня, 2011, 16:16 0 Серія COD ніколи не змінив двигун, якщо що завгодно. Все те ж, але з новими ефектами. ВодкаГТ
13 Червня, 2011, 14:51 + Що ви? Так BO і MB2 на одному двигуні? Приходьте Санчо-Педро
13 червня 2011 р. 15:50 0 BO і MV2 на одному двигуні. модифікований двигун квакі. ВодкаГТ
13 червня 2011 р. 16:02 0 BO і MV2 на одному двигуні. модифікований двигун квакі.

PS: Це з першої частини одного двигуна з назавжди новими финтифлушки. ВодкаГТ
13 Червня, 2011, 16:03 0 А що таке холд? ВодкаГТ
13 Червня, 2011, 18:07 + По-перше, я не пропустили коментарі - Я не даю ебать.
По-друге, ви самі подарували статтю, де написано, що MW2 є двигуном IW 4.0, а двигун BO є двигуном IW 3.0. Можливо, ім'я є тільки один цифровий, але двигуни кардинально відрізняються, якщо тільки вони використовуються різними розробниками, які в свою чергу їх модифікують. Санчо-Педро
13 Червня, 2011, 20:07 0 Я не сказав, що ви пропустили їх. :

І ці двигуни не радикально відрізняються. Якщо ви одягнете на автомобіль нові фари і сидіння, то це не стане радикально новим автомобілем? Новий двигун - створення вихідних коду з нуля. Якщо ви уважно прочитайте статтю, ви побачите, що IWxx - будь-який варіант - модифікований idTech двигун. Розробники, на шляху, хоча різні, але основа для розвитку вони мають один. Це питання про мій час. Для зацікавленості. Як добре ви знаєте, як розробляти ігри і, зокрема, як розробляти моди для того ж COD? У той же час я успішно модифікований і навіть роговий тепер я можу розповісти вам, що абсолютно всі версії двигуна COD використовують ті ж файли, такі ж системи для зберігання і читання їх. ВодкаГТ
13 Червня, 2011, 20:44 0 Я нічого не знаю про створення ігор або мод. Але це справа загального почуття, майже всі відмінності в іграх КОДА є двигуном і це далеко від того ж. Так, це робить, але всі fps схожі. Це через відмінності в двигуні, що MV2 є настільки успішним, і BO так сором'язлива. Санчо-Педро
13 червня 2011 р. 22:28 BO кицька через вбитий баланс. Двигун перевантажується. Це перевантажено. Старовинний двигун був обладнаний джгутом всіляких функцій і не оптимізований. BC2, наприклад, виглядає багато разів краще, і він йде вдвічі швидше. ВодкаГТ
14 Червня, 2011, 20:21 0 р. Ну, насправді, не потрібно одягатися на автора, якщо він кладе всі ігри на списку, теми будуть 4 рази більше...
12 Червня, 2011, 16:05 +2 А потім скажемо це: автор не всі ключові події :) СадMad_Rus
12 Червня 2011, 16:27 0 Травень ...) besnika
12 Червня 2011, 17:57 0 Неросійська
12 червня 2011 р. 18:56 ви можете сказати мені тег? СадMad_Rus
12 Червня, 2011, 19:06 +1 Я довго розумію)
Ви йдете на YouTube, ви натисните кнопку Поділитися > згортання і перевірте "Використовувати старий поштовий індекс".
Ви отримуєте довгу лінію про якусь незайману, ви кладете її все тут, і voila )
12 червня 2011 р. 20:09 +1 допоможе виправити потім ... а потім допомогти глуздам СадMad_Rus
12 Червня, 2011, 21:23 +2 нінддендо в. без 100%
Але це величезний p2p.
12 Червня, 2011, 19:02 +1 А що ви пропустили його? Що дартує, так. Тільки це слово має позитивне значення, такі як «дуже захоплені люди певного профілю». Я використовував, щоб бути відео гра nerd, я пам'ятаю ці роки з диханням. Він жив у інших світах і не соромився, але він не знає проблем. Тепер не ходити до роботи, але не пізно. готівку, готівку, готівку. А потім тільки пошук, де диски з трьох ігор відразу, але дешевше, рублів за 60 ... Саме там була свобода. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, ні, але краще жити в Morovinda, ніж в цьому "Рося Вперде!" 1,1 км
Якщо ви думаєте, що це необхідно. Меган
12 Червня, 2011, 23:04 + Спасибі, ви абсолютно право, якщо я хотів би скасувати когось тут, я не буду використовувати дивну форму цього слова в мій коментар. Позитивний
12 Червня, 2011, 23:05 + Так, я знаю, що ти хороша людина, я вже зрозумів, так що я відписав. ;
Я не відіграв жодне з них в BF, але весь час я отримую «Повний ефект» від просто відео. Меган
12 Червня, 2011, 23:12 0 Так само ситуація, намагалася лише Bad Company 2. Це хороший багатокористувацька гра. - Позитивний
12 Червня, 2011, 23:15 +1 Але ще чекає Skyrim. Серія TES, це така річ, що варто йти в магазин і викласти шахти. 13000 р. для консолі, якщо зараз немає причин грати (і тепер все Аплов, ви не будете грати багато). Оживіон не може бути доставлений як Morra зробив, але Todd Howard ще є обробником, яка надихає на довіру. Меган
12 червня 2011 23:24 +1 і я ще чекаю на половину життя... який рік чекає Аканілья
13 Червня 2011, 01:25 +1 Ігри не особливо люблять, тільки серія ФІФА з 2001 року, але стаття просто шик. Це було велике задоволення. Особливо з останнього. Спасибі, плюс! Зефір
13 Червня, 2011, 03:08 +3 великий верхній! Bioshock причіп я дивився з мій рот відкритим
13 Червня 2011, 12:57 Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишити коментарі.