Я хочу вірити в людей.

Немає відео, немає фото, це сталося вчора. Наскільки багато доріг, як багато помилок були зроблені по дорозі. На деякий момент вона почала думати, що без користі, ніхто не підніме пальця, і допомогти так само, як це поза снятками.

Народжений і піднявся на сапці, формування відбувалося в епоху змін, щоб говорити. До наших очей весь перелік значень звужується в одну точку: гроші.

Задня зона. Я перший почав думати краще про людей кілька років тому, коли мій автомобіль був на вогні, і він був збережений повністю незнайомцями, просто ніколи не попросив грошей і не взяв. І вчора я їхав додому, через машину перед вантажівкою, в відкритому кузові я носила навантаження з високою, нестабільною, сипучою зупинкою. Я теж думав: чому я почув себе шкода за стяжки, або сподівався, що я не далеко і «Я зробив це сто разів». Я пішов і здогадувався, він не буде падати. Упав, на свою чергу, добре, як, вентилятор, ламінат був, пачки рвані, дошки розсіюються. На щастя, камаз на зустрічі сповільнився і не їздив на цьому багатства. В результаті камаз і вагонетки повністю заблокували дорогу. Тексти пісень, а це означає: І це там, де вона вийшла назад! Майже. Віра у людей. Все, що було закрито, і мовчазно допомогли зібрати. Трьох чоловіків з мішками, які ходили ходьбою, і їх рушійним джемом не турбували їх, кидали свої навантаження і пов'язані. Навіть пакет був упакований. П'ять хвилин німої праці і всіх залишилися.
Я дівчина і блондинка, я сидів, так що я не паніка. Вона була щасливою. Дякую, хлопці.