По адмірала губи

Виникає з слів одного з найвідоміших російських захоплень. Барвиста людина, очевидно, і, найголовніше, всюди «на тебе». Стильна арматура

Не варто соромно тягнути спідницю на колінах, comrade Captain 1st, коли ви приїжджаєте до венеролога за допомогою. Покажіть мені, як ви зуміли від такого хорошого і необхідного бізнесу як прийом головного делегування, щоб влаштувати п'яний оргія з поїздками на човні командира по зимовому бухті з профілактичними гранатами?

На жаль, рівень загальної освітньої підготовки більшості суднових командирів не дозволяє їм не тільки читати управлінське рішення, що приймається самими хабарськими підлеглами для морської битви без ударної, але і правильно покласти невизначену статтю «б...д» в фразі «Чому триває горілка».

Головний командир, не залишає за собою велику країну аборту. Я розповім про знищувача Повільно.

Коли я почав лікувати командирів, подумано з пролетарською безтурботністю, вони відразу починають ламатися перед мною японська трагедія: мій батько є рикшавом, мій мама є герою, мій син Мойша, і ми невинні.

Наші командири не мають ніяких знань, тому вони повинні бути допущені самостійно контролювати кораблі, і висихати самих тріщин і підготуватися до в'язниці.

Якщо знаменита актриса вже не сказав, що бути f----- f, то вона втрачає популярність. Якщо командир суднових підлеглих в розмові один з одним не менше іноді не називаються холом, то час його знімати з офісу.

А колишній командир РКР Маршал Устінов вже зробив все, що він міг: круїзер руйнував, зробив друзів з поліцейськими Санкт-Петербургом, увійшов в академію, і вивів квартиру з держави незаконними методами. Я не маю на увазі, щоб справи цього дивного чоловіка.

Що дійсно радує мене, що більшість наших суднових командирів може бути безпечною на заході глобальної ядерної ракетної війни. Не знаю, що для цього потрібно принаймні мати.

І ви, начальник штабу бригади, збираєте свої щіки у своїх кулаках і не дихати, напишіть мої розумні думки з lust, і в кінці, коли я закінчився, ви можете вичавити - дозволити мені, комрад Віце-Адмірал, не одна тренувальна сесія для планування - але чотири.

Я був буквально вражений, коли намагався особисто зателефонувати командиру найбільшої війни Росії, я занурився в відповідь машини. Командир поділу пам'ятаю дієслово, після чого проходив цей скрабель на запис - це про людей, таких як його, натовп складається: "Я милий весь вечір, не знайшов нічого." Дорогі відповідальні машини, скажімо його, він дупа.

Якщо командир корабля підведено на ковролін вранці, розкажіть йому все, що ми думаємо про нього - скраб, то він буде кидати на підйом Військового Прапору надзвичайно надихну, з блиском в очах і рішучим бажанням поділитися своїм емоційним зростанням його підлеглістю.

Я не можу допомогти, але я не можу допомогти. Я прийшов до рецепції, щоб поділитися своїм особистим трагедіям молоді дружини одного з наших старших. Ззовні, здається, досить пристойний офіцер, а послуга-купе організувала досить пристойно, але по суті, сумочка не може довести до будинку будь-яке насіння без розбризкування по дорозі.

Ці маленькі речі, які роблять життя будь-якого командира нестерпним, але неймовірно цікавим, ми повинні постійно здійснюватися.

Поважає, що він може зробити життя своїх підлеглих.

По-перше, я іноді соромлюся стати, коли я чую виступи деяких особливо зеальних командирів суден, які зламали на «pip» мікрофона п'яти-жовтого мовлення на верхній палубі. Вони не говорять про це, але це погано. Ну, як маленькі діти.

Командир підрозділу, якщо вам зараз потрібно натягнути будь-яку з командирів суден, то у вас є стільки п'яти хвилин - не затримайте душі красивих імпульсів. Я готовий повернути мені назад, якщо я повинен.

У нас є люди, які не знали, як тримати голову до 3 років, кожен навколо них сказав, що вони були промирати, і вони не тільки збереглися, але і почали командувати круїзери до захоплення ворогів, і до нашого хагріна.

Наскільки може хтось, хто був відправлений? Моя відповідь на найближчий паб. Під час занять на спеціальності старшого офіцера оперативного відділу загінного, капітана 2-го ранга Давиденко, який був відпущений з офіційної зустрічі 50 хвилин до проведення в’їзду, триденної неготливості. Дуже добре - хоча б за цей час йому вдалося поголити. Істину, щоб випити, теж.

Ну, зради капітана 3-го числа, як школярка - Смолянка, ви рум'яна і овець перед картою, намагаючись сплести щось рівнинно? Чи не твоїх старших друзів скажи вам, що реальний чоловік вже двічі в житті? Перший раз він не може це зробити другий раз, а другий раз він не може це зробити вперше?

Немовна дитина не любить маму і тато, але соломи з вершками. Яскравий вітрильник не хоче служити, але до сну. Тому він повинен бути вимушеним служити.

І після того, як все це нудно і однотонна робота, клієнт починає звикати до ідеї, що гроші доведеться давати. Але клієнт звик до іншого, звик до нього масивно, безтурботно, з захопленням.

У нефридному моряку вводять до виходу, це потенційний кримінальний, майбутній вбивця і рапс.

Пам'ятайте, що комісники, щоб нічого не вдалося зробити все.

Якщо бос дозволяє своїм підлеглим сказати все, що вони думають, вони будуть найближчим часом повністю забути.

Перед тим, як представити свою підлеглість будь-якої корисної ідеї, вони, безумовно, повинні бути прикрашені чимось і струнким, і бажано щось більш ваговим. Так що вони тимчасово втратили здатність бездумно переповнювати значення того, що було зазначено. І якщо це процедура повторюється періодично, то почесний статус кваліфікованого лідера гарантований для життя.

За всіма негативними явищами на кораблях зазвичай є нормальні люди, діяльність яких не піддається контролю за командуванням.

Хто ще не розуміє, що життєдіяльність є найбільш неприродною сексуальною переадресацією і що незайманий офіцер не здатний адекватно поглинути в нюанси суднової служби.

І залиште свій ставок невеликими блокнотами, які можуть вписуватися два або три презервативи і три або чотири адреси фривоусних жінок, комрадів, безпечно приховані від своїх дружин, щоб уникнути провокативних питань. І в сервісі ви повинні використовувати велику інформаційну книгу, записану, нумерованою, лакованою і закріпленою мастичним друком.

І всі охолоджуючі факти повинні бути ретельно зібрані, грамотно узагальнені, продумано проаналізовані, і - в більшості мигдалин, з особливими циніками, аудієнтом і суворістю проникнення. Людизм і людство в питаннях бойової готовності є злочинним шляхом визначення.

Ви, капітан 2-го числа, відрізняється від дитини тільки розмірами статевих органів і можливістю з'їсти горілку в необмежених розмірах.

Важко пам'ятати, що кожен недісциплінний вітрильник, плануючи несанкціоновану відсутність п'ятидесятниці на березі, заздалегідь дізнається: хто буде на обов'язку на кораблі; хто буде офіцером годинника; хто залишається старшим; хто надасть; хто візьме свій скраб з офісу командира; хто збиватиме мордочку. І якщо є один слабкий зв'язок в цій мережі, можна пити, і якщо кілька, це неминуче.

І все ж я задоволений результатами контрольної перевірки підготовки нашої АМГ (багатофункціональна група повітряного апарата) для майбутніх бойових місій, що Командир-в-Чиф ВМС і примітивного знецінення лояльних Наукерсів з Головного штабу зобов'язується нам. Загублені ілюзії також є цінним активом.

І з фігурами, затриманими за кермом в п'ятому стані, зраді начальника відділу персоналу, необхідно мати справу дуже ретельно і обов'язково - з залученням незалежної комісії. Таким чином, вони не ходять навколо судів з відключенням очей і не перекручують міжнародну комісію Організації Об'єднаних Націй щодо захисту прав людини з численними скаргами, які вони мають, кажуть, що вісім дітей в магазинах затискають і не вистачає грошей на пляшки пива.

Якщо у вас є отвір у вашій голові, і ви не зможете запам'ятати навіть багатозастосунковий стіл, то найняти собі окремий секретар, щоб написати вам все. Але тільки - страшні і без ніг, щоб не відволікатися від обов'язків військової служби, припущені в сексуальні мрії.

Сьогодні субота, завтра неділя, я хочу працювати.

Написати нам багато... Універсальна грамотність руйнує нас.

Шлунок тягнеться, сидять, говорячи смарт і добре розуміючи чудовими словами в рубаних фразах.

Якщо моряк не радий життя, я соромлюся, поки посмішка повільно згорнеться обличчям.

Постільні резервуари не пресують, я навіть не поговорю на вас, comrade Captain 3rd р.

Звісно, я радий відкрити очі в світ, розповісти вам про щось нове і захоплююче, під час захоплюючої вашої неприпустимої морської думки, але я не відвідую викладача Освітнього товариства, я є видатним представником Великої приналежності і може пошкодити всіх відразу.

Не забудьте, якщо я туди, це буде поїздка над тілами в резервуарі з маленькими гусеницями, щоб зробити це боляче.

Коли я був старшим офіцером, по понеділках, особисто, за 45 хвилин, під час бойової підготовки навчався командирів годинникових станцій за принципом: «Чех з списком працює – ваші дії? й

Головний штаб флоту вчора похилий мене з суворими словами, пов'язаними з профантією, що викликало в душі почуття внутрішнього протесту і відступу.

І я помітив довго, що наш загінний правоохоронець, на повернення з відпустки, намагається потіти мене з Прип'яти променевим вином, потім обробити мене з яблуками Чорнобиля. Важко захоче мій головний орган, щоб запалити і падають назавжди.

А тепер, м'яко приймав мене драбиною під білими ручками і життєрадісним походом з хофами, ви повинні гордо направляти мене через прецепції після усунення моїх зауважень.

Повернувшись з відпустки є цікавими, нездатними і несумісними з військовою службою на морі. І в моїй голові довгий час наполегливо проковтнула така ж думка: «Чому ми ще не згорлилися і посухи», але через пару днів ви неминуче звикли до углості, хоча ви відчуєте деякий час уві сні.

А голова важкого ракетного круїзера адмірала Ушакова був неоднорідним до такого ступеня, що він написав в'язковий звіт командира Північного флоту з проханням захистити його від нападів і узятих. Я зроблю все, але я спробую поставити цей звіт в його кафіні.

«Діти жінку з молотком – жінка буде золотою», – розповідає народна мудрість. Те ж саме можна сказати про наші паратрупи. Єдине, що пам'ятати, не вдарити голову без використання, і інструмент швидко не вдається.

Як звичайно, наш вітрильник незвичайно цікавий і надзвичайно грайливий. Ведуться по коридору єдиного авіаносця в Росії, він бездумно показав, що його брудний палець з тушкованою кнопкою нігтя на досить нездійсненому пристрої, а слухання за сипучих гучних бавовняних і шуму заливки води, радісно стрибнув і кинувся в випічку, щоб вкрасти масло. Що це стосується його, що протягом декількох секунд він відключився одночасно більше сотні кращих ракет-носіїв світу, для кожного з яких одноразово Україна займає більше сотні тисяч доларів з нас кращими світовими стандартами.

Хто не розуміє, що коли я починаю охарактеризувати діяльність будь-якого офіцера, він повинен сміливо реагувати, "Я," швидко підіймається і рум'яна густо. Крім того, якщо оцінка його діяльності позитивна, то очі повинні відблискувати радісно і висловити негайну готовність до подальших звершень, і якщо активність оцінюється, як зазвичай, негативно, то йому потрібно розбити вуха так, щоб їх було легше вдарити, і очі, щоб виділити.

Молоді офіцери - випускники військово-морських інститутів, заслужені в нашому суворому військовому середовищі, прізвисько «установок», вразливих як дітей, просто не кріться, обличаючи спідницею Мамкіна, і пити горілку в компанії місцевих нічних метеликів.

Повинен бути постійно в стані емоційного набряку, носа в вітрі, ширина неприпустимо, готовність до негайної дії - збільшена. Тоді він буде корисний.

Я нагадую спеціалістам, які хочуть уникнути вечірнього ріпаку, що місячний аналіз підготовки сполук за спеціальністю повинна бути передана до головного персоналу до 15 годин і 30 хвилин.

Військовий офіцер, здатний задовольнити жінку більш ніж двічі в ніч (і більше одного разу в ряді капітана 3-го числа і вище) є шкідливим, соціально небезпечним і відчужливим явищем до нас, оскільки він не відповідає інтересам рідного стану. Він, скраб, не вистачає суднового сервісу, він не кладе на нього.

Коли ви погоджуєтесь, щоб ви не згодували голову під час добре збереженого бейсингу, ви хочете сказати: "Не вразити свою любов до вашого згину раба, ви припинили. й

Хочу привітати на майбутній весілля нашого помічника начальника електронного військового округу, який у віці 34 чітко зрозумів, що після шлюбу, можливо, не краще, але, ймовірно, частіше.

Я хотів би порадити: «Теле ваш батько, щоб захистити себе відтепер. й

Коли я розповіли про те, що працівник хворий і не в змозі відвідати службу, я хочу сказати, "Я хотів би хизати за ваш холод, дядько. Покажіть мені своє обличчя.

Тут ви подивитеся на вас в кімнаті паління, comrade капітан 2-го числа, так що ви такий поганий і спритний пристрасть, так само, як Філіппок з дитячої книги, і як тільки ви даєте вам підлогу на робочій зустрічі, ви потієте багаторазово, подряпини хоча б деякі корисні думки з ваших словесних висипань.

Не загублений, механік, вони знайдуть вас в два.

Комраде Бонченко, а Ваш прибуття з Санкт-Петербурга з навчання завершився тим, що наймолодший інфузорія, взуття з РКР «Маршал Устінов» в ряді старшого ліевтенанта, ступеню в якості адміністративного обов'язкового офіцера для нашої оперативної асоціації і вранці я зустрілася з тремтлінгом в голосі і дикого флайту на обличчі. Я надіслав йому на правильне місце (тобто, до вас), і він кинувся, але він не висипав жувальної гумки з рота, щоб не турбувати баланс кислоти в порожнині рота (RKR - ракетний круїз).

При необхідності, при проведенні фінальної перевірки на судах, не варто соромитися від прокатки ваших рукавів вище і копати глибше в косу для більш повного освітлення ситуації. І знаю, що копати в щит не соромно, це соромно, щоб насолодитися його.

До тих пір, поки він не припинився.

І де є молодий юрист керівника відділу організаційно-мобілізації? Моя радість, ви не повинні спати тут в тім, приховавши за широку задню частину командира оборони, стріляти бульбашки, але сидіти з ротом аджакузі і радісно збиті очі, непристойно написані мої ковенанти російським солдатам. Після того, як це так корисно для вашої крихких психіків і неформованої активної життєвої позиції.

Комраде Бонченко не пам’ятає Корефана, який втечув у штаб-квартиру бригади на посаду з меншою роботою, але вища офіційна заробітна плата, ніжні та торкні слова: «Чому ти, падають, з ким ти спинить свою любов, з ким ти дихаєш сигарету самостійно? й

І де найбільш інтелектуальна особа найбільш інтелектуального представника оперативного відділу Comrade Davidenko? Що – знову знизився і не може потрапити?

Коли я піддякую молодому Ленініста, начальника відділу троопів і безпеки військової служби, на килимі, я постійно запитую себе, чи не буду байдужим до неповнолітніх.

І з милими посмішками, з квітами в петлях, штаб прибуває на ядерному ракетному круїзі адмірала Нахімова і починається ретельно запланований геноцид.

Я знаю, що ви є рідкісним демаглогом, comrade капітан 1-го числа, і навіть здатні переконувати леді в діре потреба чоловічого ураження, що лежачий пеніс набагато краще, ніж стоячий, але я навіть не буду слухати вас. І якщо ви намагаєтеся перебити мене і поговорити, ви отримаєте масу локшини на лобі.

Помилки в пристойній освіті втомлених солдатів, comrade оборони, відомі всім флотом - банда мародерів ще однакова.

Чому ви пити так багато і так часто? Чи дійсно це добре?

І ви, привітавши голову оперативного відділу, знайшли собі прекрасний корінь - капітан 2-го числа Давиденко і завжди кладемо його перед вами, як щит. І про його голову навіть прокладки великого калібру - сталевий сердечник радий розбити.

Головний Ресурси, я отримую враження, що ви змащуєте пальці з чорнилом, перш ніж наради, щоб зробити все, що важко.

На мій погляд, не секрет, що в ВМС всі обов'язки суворо розподілені:

Ліутенант повинен знати все і хоче працювати.
Старший лейтенант – необхідно самостійно працювати
Капітан - лейтенант - повинен бути в змозі організувати роботу;
Капітан 3-го числа - повинен знати де і що робити.
Капітан 2-го числа - повинен бути в змозі повідомити, де і що робиться;
Капітан 1-го числа - повинен самостійно знайти місце в папках, де він повинен зареєструватися;
Адміранти повинні підписати свої імена, де вони розповіли.
Головнокомандувачем ВМС необхідно чітко і чітко висловити свою угоду з думкою Міністра оборони;
Міністр оборони повинен бути в змозі висловити досить зрозумілу форму, що Верховний Головнокомандувач хоче почути від нього.
Верховний Головнокомандувач (President) повинен періодично (але не один раз, бажано перед виборами) зацікавити, яка армія наразі перебуває на території держави. Якщо ви з’ясуєте себе самостійно, я спробую платити зарплату в останні роки і пообіцяти підняти її (майже пізніше) на 10-15 відсотків.

浜у 涓 蹇

Джерело: