Іноді я хочу взяти все і кинути. Похід дикий за пару місяців, як Paul ...
Наступним є текст автора:
Хай. Моє ім’я Павло Сапожников. Я 24. У вересні 2013 року я почав історичний проект, сутність якого полягає в тому, щоб жити на вбудованій копії старої російської ферми протягом семи місяців без сучасних зручностей і засобів зв'язку. По суті, я живу себе в минулому. Спочатку було дуже важко використовувати для самотності та навколишнього середовища. У той же час, мисливець-ні, проект тепер є моє життя. Багато людей слідують за розвитком і суперечать своїм давньоросійським пригодам.
Так що я можу описати день у моєму житті, колеги дали мені камеру з ноутбуком для запису. З Я не маю доступу до Всесвітнього веб-сайту, я дав всі матеріали друзям з проханням надсилати громаду.
Цього дня 111 проекту, і я щасливий розповісти вам про один з моїх днів минулого.
Сергєєв-Посадський район
03 січня 2014
07:30 - Новини
Випікати в будинку. Це темний і прохолодний. Ночівля, плита охолоджується і температура в будинку падає.
р.
З маленької баночки заливають льону маслом в маяк (посередньо середньовічний нічний світ), після чого я встановив вогонь до гніту з ручного закрученого воскової свічки, яка в свою чергу була спалена вугіллям в духовці.
Важко покласти на обмотки (довга і вузька смужка тканини, для обмотування ноги до коліна - великий-подрібнювач гілочок), який протягом всього дня ніколи не перемочується або затягується. Але це вже досвід, отриманий на проекті, майстерність принесла до автоматизації. Для того, щоб бути набагато важче.
Я чекаю з власним календарем, який одночасно виконує функцію свого роду щоденника.
... і зробити нушку над дверима варенням на другому дублікати календарі, щоб не втратити кількість і, нарешті, не втратити в минулому. ДЕНЬ 111.
Я прокладаю шкіряні туфлі щільно на болт, кладемо на мою верхньою сорочку шерсті і сідниці. Вулиця як темний будинок.
Я збираю сухий дрова, що зберігається в житловій частині будинку, встановіть вогонь до березового бруса і розтопіть духову шафу, яка впала всього за пару хвилин.
Я кидаю пару колод більшого розміру, що означає, що будинок незабаром буде багато диму (старі російські печі не мали димоходів і будинок гарячий в чорному кольорі). Для мене, щоб почати свою щоденну діяльність.
Перш за все я чекаю барну. Моя головна друзі і люди, які висять з тваринництва: 3 кози і курчат. Звичок я вітаю всіх тварин, потім підрахуйте курчат (наприклад, на цю ніч лисиця не загинула рейдерами, і всі 13 птахів знаходяться в місці, що не може бути добрим).
У кози вже чекаю на своє місце для ранкової доїння, тому я збираю чашу за стелю і кладемо її під козимку. Моє ліве коліно відпочиває на грудях, щоб не відпустити, і я починаємо молитися. Весь процес займає не більше хвилини, а оод виходить дуже міцним - близько 200 мл, які для мене з великим філіктом для одного sip. Я пишу сніданку вранці і виїжте і випустити тварин.
Час подрібнити дерево. Ріжучі стовпи для кварталів...
Я збираю воду з колодязя і повертаю до житлової частини будинку.
р.
Дуже тепло, але так смоки ви не бачите нічого. Я віддаю дим через дверну прокладку і вікна волокна. Потім я розтоплюю плиту знову з сухими чіпсами (дві колоди вже спалилися) і починаємо варіння.
У спеціальному отворі вгорі плити я кладаю джгут водою. Завдяки цьому «гарячому», глечик зігріває від відкритого вогню, а не з каменів, що значно скорочує час кипіння. Додавши ягоди і трохи меду до кипіння води, я кладаю на лавку і чекаю (малий будинок, як правило, я лежаю на підстилах, і розтоплюю плиту сухим паливом, можна тільки в будинку лежачи - вольфрамовий дим поширюється досить низькою).
Через кілька хвилин «пошта» закипають, заливають мусом і знову кладуть на лавку. Повільно переплітаючи Узвар, я співаю довгу пісню - так закінчується раніше вранці.
1 час
Це освітлення, так що час розпочати основну діяльність. Я виходжу назовні, поїжджайте до колодязя і подивіться на довгий час з продуманим поглядом, зробивши план на наступний день. У лісі почалася стрілка. Я відразу захоплюю вулицю і побігти краю лісу, швидко оглянути площу вздовж краю і підірвати, і знову повернулася до ферми. На місяць тому я був знебочений лисками, зуміючи перетягнути роустер і курку, тому тепер я порушую і слухаю ознаки природи.
Після того, як я почав ловити курчат. Після перекручування крильця в замок я перевірю кожну курку, чи вона дрочить або ні. Я сортую птахів в три групи: rushing Chickens Я вилучаю в закритому гавлі, кілька дросель я заблокував в ячмінь, і не дрочить я вирішив забій, вперше на проекті, але не відразу - це 2 птахи.
Я можу поділитися з вами, як я можу визначити, чи є курка корисною або доведеться їсти. По-перше, можна знайти живіт: якщо курячі щітки або готують до поширення - це буде м'яким. По-друге, згідно з сахаром: в подрібнюванні курчат зазвичай широка сахара і кісточки мобільні, а в непропуску відстань між кісточками вузька, і вони стаціонарні.
Вибір впав на менш красивий птах. Я поклав її в відро і покрию його, і я даю всіх ще раз.
Далі я починаю зробити короткі крокви, які зручно працювати в вузькому номері, такі як гай або баран.
Після цього я починаю очистку бруса, яку потрібно зробити 1-2 рази на тиждень. Перш за все, я зіштовхную всі сіна, а потім з підлоги. Але я не часто збираю гай, тому що коли вона гнила, вона виробляє більше тепла, і в холодний сезон це дуже важливо для мене.
Потім, з сіна, я перетяг...
. . . і я поставив її в пучок. Спосіб спостереження виявило, що курчати краще перевозяться, коли є багато сіна, і його укладають в капці.
У процесі очищення я знаходжу два яйця. Звичайно, не найкращий результат, але це тільки на ніч, а середня курка складає 4-6 яєць на добу. Я ретельно кладаю яйця під дахом, щоб не піти в житлову частину будинку кілька разів, і так, щоб яйця не випадково зламалися.
,00 Р
11:00.
Я беру гілочки ялини з бруса, тому що вони висушили, і кози припинили їсти їх. Але як тільки гілочки були поза бараном, тварини почали загнати на них з жадом.
Після цього беремо сокирку і мотузку і голову в ліси. Тексти пісень, а це означає: Похід буквально кілька метрів, я знайшов падати ялинку. Зрізавши гілки, я зв'язую їх і повертаю на ферму. І тут потрібно почистити кашель, щоб наповнювати зерно для курчат.
р.
Я подрібнила дерево знову...
Я збираю воду в котлі, перейдіть в будинок і поставте на плиту. В той час як вода в котла кип'ятить, я знову оселився на блокі для відпочинку і тепла ноги, які вдалося заморозити в бізнесі на вулиці. Ви не можете хворіти в десятому столітті.
13:30 ч.
Час для приготування їжі. Я збираю корзину за мною, чекаючи щось смачне.
Я підготую лентильний суп, щоб я очистила цибулю, лушпи, з якого кіз відразу їсти, і приготувати сушені гриби - різати кубиками.
Додайте два яйця і злаки, викиньте все в горщику і поставте на в'їзд в духовку, періодично помішуючи. У 20-30 хвилин на обід готовий. Але зараз потрібно взяти курку, яка допускається, щоб бути доповненням до вечері.
3610Р. 4200Р.
Я ходжу назовні і отримай птах за ніжками. Потім я захоплю її шиєю і закрутити її шию за допомогою різкого руху. Зрізавши голову і крила, я збираю котел з окропом на свердловину і накидав тушку. Я ніколи не загинув птах до, але так як є дуже маленьке м’ясо в моєму раціоні, більше молока, яєць та злаків, я наказав інстинкту.
Я ріжу курку досить швидко, в ній мало м'яса - це не бройлер від полиць супермаркету. Я поклав ноги в тарілку, і поховав відпочинк на снігу на даху лазні, щоб після неї було можливо варити курячий бульйон кілька разів і їсти куряче м'ясо.
Виготовлені харчові препарати, можна взяти будинок. Я займав ножем, перевіряючи тріщини - продуває жорсткий, піч не може впоратися з холодом. Я займав лопатку з плечового леза (на місяць раніше довелося різати козячу, але навіть кістки були корисні в господарстві) і піти в будинок, де мох прихований в снігу.
Зібрав цілу корзину, починаємо захопити будинок, наповнивши мощі в брелоках.
Процес трудомісткий і тривалий. Вже понад чотири кошики, щоб усунути всі видимі проміжки всередині будинку і зовні. Після перевірки всередині свічки всі тріщини, я задоволений роботою і вирішіть, що це час, щоб молоко коза, так як він отримує темніше.
17.00 Р
Цього разу я половив козку на вулиці і тільки обсмажив 100 мл. Не навіть половина гель. Він відвертий важко, а потім приніс медсестра в ячмінь, а потім залишилися тварини, побажаючи їх гарною ніч.
(Б)
І тепер прийшов час їсти м'ясо: дрова вже добре спалюється і лівими вугіллями, вирішили зробити ніжки барбекю.
Після 20 хвилин блюдо було варене і для мене це було по-справжньому королівською вечерею з попередньо приготованим супом.
Коли я закінчив їсти, я вирішив мити сорочку. Камені добре прогрівалися протягом дня, тому я взяв їх з ковалями ...
Він прокинув його в бочку води і замочував сорочку.
Зняти руки в окропі, я насолоджуюсь теплою водою протягом тривалого часу, я дуже пропущена гаряча ванна. Промиваючи обличчя і шию, він почав миття.
Я завжди виготовляю брудні місця - брами і рукавами.
Після декількох полос, він забрав свій одяг зовні, вішуючи їх на паличку. Хочу це було холодно.
18:30 до 18:00
Як це було вже зовсім темним, і з тим економічна частина дня прийшла до кінця, я зволожу і повернулася в будинок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зручно сидячи на лавці, ненав'язливі вітер ...
133567
... вийняти з взуття устілки і шкарпетки, в'язані особливим рано середньовічним методом вузлика і покласти на плиту для сушіння.
р.
Потім він занурив ноги в відрі гарячої води, щоб запобігти застуді.
Була тиша в ячмінь. І знову він перевірив тварин, даючи гарячий повітря від плити в них, і почав лежати до сну.
Я думав, що ще один день прийшов, один і в минулому. Відвідуйте мене тут, світогляду та цінності, я думаю більше про життя наших предків, бадьорості та безглуздості. Але очі почали злипати разом, не було сил боротися з важкими повік, тому, загорнути в шкури, маяк викинув і занурився в сон.
П'ятниця
Будинок повністю темний.
5722854
Джерело: odin-moy-den.livejournal.com