Як стати щасливою людиною на планеті 4 простих кроків

Габаритний зображення
"Я щасливий чоловік". Він запитав: «Що ти щасливий у любові?» Я був шість років. Люблю здавалося мені найвибагливіші речі в світі. Любов був щось з іншої планети. Потім заважають здатність вгадати результат кісточки. Або побачте подвійний веселка після громіздки.

Але тепер я старша. Я повинен постійно привертати удачу, інакше я виходжу з удачі. І для мене, звичайної удачі приймається щастя. На щастя від 0 до 10, я близько семи або вісім. Але це не погано. Коли я щасливий? Коли я прилипаю до трьох простих цілей:

1) Я хочу бути щасливим.

2) Хочу позбутися від мого життя.

(3) Я хочу, щоб кожен день був якомога простіше. Немає проблеми.

Це все. Я не хочу, щоб вони не були.

Не менш ніж десять разів в моєму житті здавалося так страшним, що я думав, що я ніколи не досягла цих трьох речей, і що світ буде краще без мене. Іноді вона відчувала, як я застрявся на перехресті і ніколи не знаю, що спосіб піти. Але кожен раз став краще.

І тепер я усвідомлю, що кожен раз, чотири речі—чотири речей, які допомогли мені виростити. І тепер я хочу, щоб зробити їх щоденною практикою, щоб я не впадаю в розпад.

1. Вправа. Ви повинні бути у формі. У 2003 році я отримую щоденно в 5 м.кв. і провів час на річці Гудсон. Щодня крім дощових днів. Тепер я намагаюся робити йога щодня. Але це важко. Не менше потрібно, щоб працювати так важко пітати. Це 20-30 хвилин вправи на день. Просто бути здоровими. Щастя неможлива, якщо ви не здорові. Крім того, ці заходи допомагають мозку впоратися з іншими щоденними проблемами. Якщо ви можете дихати плавно, коли ваше тіло струганий, ви знайдете його легше дихати у складних ситуаціях.

Ось кілька речей, які допомагають мені, але вони важче зробити: 1) прокидати щодня в 4-5 ранку; 2) піти на ліжко на 8.30-9.00 с. (хожа, коли ви отримуєте 8 годин сну); 3) не їсти після 5.30 с.

2. Емоційна гігієна. Якщо хтось мене турбує, я позбавляю від нього. Якщо хтось зачепить мене, я спробую спілкуватися більш активно з ними. Немає святих корів! Коли літак збиває, поставте на кисневу маску самостійно. Сім'я, друзі, кохані - Я завжди намагаюся бути з ними і допомогти їм. Але я не близька до людей, які мене дратують. Це правило не може бути порушено. У таких випадках зливається енергія. І я не маю нічого пояснити. Розяснення виснаження.

Ще одне важливе правило: завжди бути чесною. Це весело. Люди бояться чесності. Але намагатися бути чесним один день (але не намагайтеся боляче іншим). Це дивовижне, наскільки чесно ви можете. Я думав. І ось наслідок: Я не хочу, щоб зробити. Як, я не ходжу на весілля.

3. Чоловіча вправа. Щодня я пишу ідею. Я пишу так багато хто з них, що я отримую головний біль, намагаючись прийти більше. І тоді я намагаюся думати більше п'яти. Я намагався думати про 100 альтернатив в коледжі. Я записав вісім і не міг думати про будь-який інший. На наступний день я думав 40. Підсилює розум. Подумайте 30 різних розділів для автобіографії. Подумайте 10 компаній, які ви можете запустити з дому (і бути реалістичними). Надішліть мені 10 ідей, як розвивати свій блог. Приходьте до 20 ідей про те, як президент може зробити речі краще. Список всіх товарів, які ви зробили вчора (це також зміцнює вашу пам'ять).

Атрофія м'язів «Ідеологічна м'язика» за добу, якщо не використовувати їх. Це як ходьба. Тому потрібно щодня виконувати вправи. Коли вони атрофії, потрібно 3-6 місяців, щоб відновити, довірити мене.

4. Духовні вправи. Більшість людей не люблять слово духовним. Вони думають про Бога. Або релігія. Але не на всіх. Я не знаю, що це означає. Але я відчуваю, що я роблю деякі духовні практики, коли я роблю один з наступних:

1) Променування. Чи є Бог, мертвий, сонце, або ваш стілець, це просто означає, що ми вдячні за щось. І тільки кілька секунд в день.

2) Медитація. Медитація протягом декількох хвилин важко. Це нудно. Ви можете медитувати протягом 60 секунд. Або навіть 15 секунд медитації на 60 секунд. Ось прості правила: сидять в стільці, зберігайте спину прямо, дивимося дихання. Якщо ви відволікаєте, це океї. Просто повернуся до дихання знову. Спробуйте, щоб 5 хвилин. Далі шість.

(3) Я вдячний. Я намагаюся пам'ятати всіх в моєму житті я вдячний. Тоді я спробую пам'ятати більше. А потім знову. Непросто.

(4) Товари. Я представляю всіх, хто зробив мене неправильно. Тексти пісень, а це означає: І тоді я уявляю, як я прощав їх (але не як я шкодую їх).

(5) Навчання. Якщо я прочитав текст «східний» (нехай це Біблія, щось Зен, або навіть популярна психологія), я відчуваю себе краще. Це не так потужна, як молитва і медитація (не навчає мозок, щоб вирізати всі нецензії), але це допомагає.

Мій особистий досвід - це те, що я ніколи не досягла трьох простих цілей, якщо я повторю вище. І кожен раз я зітхаю або перехрестя і почати повторювати ці "професу," щось магічне відбувається:

1) Протягом місяця я почав бачити збіги. Я відчуваю себе щасливою. Люди посміхають у мене частіше.

2) Через три місяці починається потік ідей, а потім переповнена бажанням розпочати реалізацію цих ідей.

(3) Через шість місяців починають з'являтися хороші ідеї, я почав їх реалізувати, і люди навколо мене допомагають втілити все.

(4) У рік життя повністю змінює. Більше грошей, удачі, здорове тіло, і так далі. Тексти пісень, а це означає: І тоді я отримую лазу і кинути свою щоденну практику. І все падає знову. Але тепер я намагаюся це зробити весь час.

Важко повторити цей день. Бездоганний. Я не знаю, якщо я буду робити всі чотири речі сьогодні. Але я знаю, що коли я досягла успіху, все працює.

Джеймс Алтухер.