Переривники. . .

Тепер, час, щоб виконати свою довгоочікувану мрію – попиляти пост на гарячо коханому і читабельному місці. У цій історії ми будемо говорити про прості вібрації однієї з найбільших станцій Казахстану. Ми повністю модернізуємо. Встановлення нового основного та допоміжного обладнання.

Я спробував зробити пост у форматі «Одний день в житті...», але через робоче навантаження, це не завжди вдалося зробити це послідовно. У архіві буде кілька фотографій. Я запитаю, що вам не псувати мене за якість фотографій, оскільки це не завжди можливо, щоб відкрити фотографії цих процесів або інших нітак.

Ми маємо дуже строгу фотографію на станції (нам потрібна спеціальна дозвіл від Служби безпеки), але фотографії багатьох співробітників майстер-класів знаходяться в соціальній мережі. Мережа () Отже, все знято «під підлогою». Ну, як ви знаєте, не завжди хороша якість через умови зйомки (пи, темрява і т.д.).
Ну, це! Попереднє догляду за хворими. Походимо.

Отримайте 5:30. Водні процедури, сніданок, перегляд YAP.

40 хвилин після прогулянок, ми залишаємо будинок і відправимо в доставку. Я забув, щоб попередити вас: Я працюю на електростанції, яка становить 40-50 хвилин їзди від доставки. У мене є власний автомобіль, але я приводжу його працювати тільки на гостру потребу і на свята, адже дорога відмерла, і бензин дорогий. ()

У будні дні, коли є багато людей, ми перевозимо 2 досить комфортні автобуси. У номері для всіх. Постійні пасажири дуже рідкісні. А у вихідні або святкові дні ці працівники приїдуть до нас. До речі, ми працюємо 12 годин, 2 дні.

Є такі прагтячі люди всередині Paziks.

Наш драйвер - Seryoga. Дуже серйозний, але ярмарок. Вітаю, як обіцяє.

Ви можете спати на автобусі іноді. Хтось нереально спати в бандажі! Це справа звички. Ми працюємо.

Додано до [mergetime]1401186178[/mergetime]
Хто знає, чому фотографії не завантажуються?