Ми посміхнулися в обличчя і його задньої частини.

Я ніколи не був впевнений у жіночій логіці. Я не люблю жінок, які намагаються бути логічною та щирою. Жіноча сутність завжди спотворює лінію міркування - або логічні теми, або, частіше, щирість переривається емоційним компонентом. Я читаю статтю тут в "КП"... На мій погляд, це логічно і щиро.

Вони посміхнулися на нас у обличчя і за ним: «Російські окупанти!» Ми раді!

Наша колоністка обговорює, як штучні кордони скасували зв’язки між пострадянськими республіками.

Мій чоловік, який перебував у світі набагато більше, ніж у мене, взяв участь в Американській школі в Філадельфії до 9/11. Він вперше побачив карту світу, в якому Євразію було зануритися на дві частини, а в центрі карти зацарював два американських континенти. Він був захоплений великою кількістю візуалізації. Здавалося б, що в постерах Радянського Союзу та постерах супроводжували нас від наших молодих палець – але Сполучені Штати Америки в цьому відношенні перевершили. Їх Худграф називається для здорового способу життя в загальному і безпечному сексі, зокрема, турбота про навколишнє середовище - але найголовніше було приділено міжетнічним відносинам: немає поганих і хороших рас, ми всі американці і т.д. "Дуже, - сказав чоловік, "і це не до перших травня, що у нас була стандартна картина білого, чорного і азіатського холдингу руки". Це його. Попередньо не потрібно. й

Ви не робили, прямо. Я народилася в країні, де етнографічна і кулінарна. Грузинська - хачапурі і Лезгинка, українці - горовари і галушки, Узбеки - черепашки і піл. У все ще немає різниці. Ні, я лежаю. У нашій РРФСР ми були найбільш звичайними, нудними, але ми були оточені особливими людьми. Вишені чоловіки, філософи, поети. Випічка, манна і хлібобулочна. З цим солодким акцентом. З кісткою винограду і випечений собакою, ходовий край моря. І ми не були навіть несподіваними або подразненими фактом, наприклад, що в своїх магазинах вільно продано те, що у нас немає взагалі, або що нам довелося натиснути на лінію. Небагато. Після того, як вони не приводили Mercedes-Benz. І від замкненого царства вони перенесли більше, і в цілому.

Тому я б сказав, що угоди Белавежа, в момент їх підписання, якось проціджують мене. Ну, був один пристрій, тепер інший. СНД майже конфедерація. Ми розберемо його. Ми все ще разом, де ми з одного боку. Наївна фольга. Виявляється, що весь цей час ми посміхалися на обличчі, говорячи з тостом, п'яним вином, і за спиною його: «Російські окупанти!» Ми раді! Виявляється, ми пригнічуємо їх разом, зливаючи свої ресурси, їсти свій льод, трамплінг на їх національну культуру. А їх горло, шкода, їх пляф пішов - не спійшли там, не зуринували? І наказ дружби народів, який був так званий в Союзі, з почуттям. Так, дружба, виходить, є подяка окремої премії.

І в '91 ми втратили багато більше, ніж ми змогли уявити. Набагато більше. Тбілі втратили, ви знаєте. Це місто. Dushanbe втратив. Я втратив Усть-Каменогорськ. Моя друга домашня місто, я провів тут своє дитинства. Заснував 1720 р. в м. Київ, вул. Івана Михайловича Лихарева. А територія була відремонтована не з казахів. Сутінки. фортецю Усть-Каменної, сильне володіння сибірських козаків. Тут є могили своїх предків. У мене є мій коханий дід. І ніхто ще не доглядати за могилами - останні родичі, що залишилися, Погром не були задоволені. Але вони зрозумілі: другий сорт. Вітаю? Жива. Немає судових випробувань.

А потім моя країна, яка була зрізана по периметру, не тільки сплачувала борги за всі республіки, але все ж сплачує за себе. Для бази в Севастополі, для Байконур. Другий раз ми будували, що вже будувались в неправильному місці. Але ніхто не пішов до війни за втрачені. А Грузинці, скажуть, Навіть до Чечня, нехай мені нагадувати. На пляжах висаджують, де відпочиваючи засмаги.

Сайги, філософи і поети, з гаканим і випіканням, радо дайте кожному другу гуцку в усі спідниці. Узбеки забили Мешхети, киргизькі Узбеки, Абхазіяни загиближали Грузини, Грузини загиблились осетианськими жінками та дітьми на Зарській дорозі, вірмени та азербайджанці зняли один одного, щоб вбити біля Нагорно-Карабах. Свобода прийшла голий, як пророковано. Оскільки економіка згорла всюди. Але не було квітів, які кинули ліберти на серці – гранати.

Я не можу зрозуміти, як язика перетворюється на те, хто укладав всі ці національні шахти в країні. У кращій винахідливій традиції, yeah. Якщо можна сказати про те, що про «запечена Сталіна досягла» – це про це хаос і кров’яну. Я не вболівальника, і це легко для Комунікаторів, щоб сказати подяку Вам за багато речей – для усунення неіграційних захворювань і ряду небезпечних захворювань (приблизно до повернення полуіо), для електрифікації всієї країни. Але для національного питання? Вони зрізалися до смерті. Створені міфи та легенди. Казахи, наприклад, були позбавлені всього тіла казахської літератури, переклавши їх з Арабського першого до латинського алфавіту (1929), потім до кириличної абетки (1940). У одинадцятому віці люди змінили свій алфавіт двічі. Я не можу зрозуміти.

З тих же комуністичних лабораторій з’являються всі божевільні історичні ідеї про трипільську культуру серед українців або дві тисячі років киргизької державності. У якій народній літературі винайшли національну свідомість, самі народи розводять на колінах. Таким чином, так просто екс-ідеологи комунізму були перефарбовані в республіках як гарячих національних патріотів. Інструмент не змінився, руки нормальні. До монументальної скульптури і музеїв, в тому числі – замість Леніна, вставляємо Голодомор, замість музею Марксизм-Ленінізму – музей окупності.

Потрібні ще один музей. Музей води. Той, хто перевозиться на відхилений. Музей Фальшивості, Лі та Шита. Музей штучних кордонів, штучних народів. Назва, e-ma.

По-перше, наші колишні люди діліґентно навчають нас. Вони показують, що їх шлях мертвий кінець. Це свого роду Farion, один з банерів Майдану, який проголосує заборону російської мови в Україні. Це національні етикетки на автомобілях. Біженці, біженці, не один день, але три сотні і шістьдесят дев'ять років.

Так, Росія є національною державою. Так, у нас є вісім відсотків росіян. Але підніжжя є шахтами минулого. Якутс і Буряц, Башкір і Татари не рівномірно висаджують серед росіян. Вони мають республіки, компактні місця для життя. Вони дали їм автономію, вони дали їм кордони, тому чому? Ви не можете перетворювати фаршу на м'ясо. Ви повинні бути обережними. Будьте обережні один з одним. Хохло-, Бульбо-, Юдео- та інші замки не повинні відірвати дах.

Я не можу бути національним. Наклейки і камені можуть розбити свої кістки, але слова ніколи не зашкодять мене

Сайт: www.kp.ru/daily/ 26201.5/3087959

Автор: Ольга Туханіна. Фото: РЕЄСТРАЦІЯ

Джерело: