страшна історія.

« » » » » » » » » » » » » » » У селі жінка — ім'я Варвари — хто був вважати без благословенним фольгом. Неприємний і потворний вона була, і ніхто не знав, як старий вона була – її шкіра була гладкою, але вигляд якби все в світі вже зробило її хворим. Однак Варвара рідко зосереджена на будь-якому обличчі - вона була занадто закрита для спілкування навіть з очима. Не дивно, що ніхто не згадав її приходу до села.

Після того, як війна була плутанина, багато лівих, незнайомців, навпаки, прийшли, деякі залишилися назавжди. Можливо, вона була однією з тих, хто любить шукати кращу долю. Найбагатші вакантні будинки, по деревах, найбільш диких і найменших, а в десятиріччі або два привезли її до стану повного знезараження. Іноді вражений сусід відремонтував її дах, а потім зануривши її в копчений ганчір: ні, вони кажуть, вдячність, дощову воду знежирили волого в таз, я зробив все, вона стала сухим, і цей Барбара не тільки сказав: «завдяки тебе» і навіть не виглядав на обличчі. Не знаю, що вона проживала або що вона їла. Вона завжди носила ту ж саму сукню, яка була важкою від сухої грязі. У тому ж - але запах з нього не товстий мускус людських секретів, які не змивають шкіру, а підлога і цвілі.
І один день, на початку шістдесяти, один з місцевих хлопців зламався в будинок після переходу через горілку, чи заохочував він кимось, або прагнення до абстрактної фемінності був настільки сильний, що об'єкт вже неважливо. Це була травнева ніч, тихий, прозорий, наповнений місяць, з товстими ароматами цвітіння трав і пробуджували крикети – і до того, як весь село відсвяткував Перемоги, відігравав гармоніст, запах з пирогів, відверто-ре-гуліалі. Ім'я хлопчика був Fedor, і він був двадцять п'ятий.
Він зламав в будинок Варвари, і відразу, в тіні, якось він відчував себе некомфортним. У будинку був дивний запах – смарага і розпад. Навіть у с. алкогольний дядько Сєрозаха в будинку не пахнув, хоча він відвертав душу в ті дні, коли Федор був малюком. Дядько Seryozha пахне теплою плитою, сильний потовиді, немиті ноги, кисле молоко, порожня тканина для підлоги - вона була знежиренням, а ще в какофонії ароматів fetid відчувається, нехай практично деградується в існування, але все ж життя. І Варвара пахнула, якби її будинок не був відвіданий в десятках - це підвал, пилові штори і цвіль. Ф.А. Скоро побажав увімкнути і кинутися, але якось він заподіяв себе, що це «не людиною». І пішов він вперед - на дотик, тому що він був темним в будинку - вікна завіслені деякими ганчірками з місячного світла.
Помішавши руки вперед в двері - вона відсмоктується і з тихим креаком відкриваються. Федір ретельно проступив всередину, злегка вдарив голову на перехресті - Барбара не високе, а двері в будинку - підійти її. У номері, в якому він знайшов себе, як темний, Fyodor швидко втратив свою орієнтацію в космосі, але раптом хтось обережно перенісся в кутку, і тваринний жах, який приносить більшість людей темряву в поєднанні з незнайомим місцем, раптом пробудив його воїном і барбарином. З коротким крилом, Fedor кинувся вперед.
"Ойди, - сказав Барбара, тихий і глухий, і Fedor може сісти, що він почув його вперше. Багато хто, як правило, переконаний, що ексцентричний з екстремального будинку став онімом протягом війни, і не відновився.
Вона поширила свою руку десь, підтягнувши завісу, і Fedor, нарешті, побачила її - в блакитному світлі місяця, її спокій, потворна особа здавалося мертвим.
- Тут знову! - Він спробував зробити голос звук життєрадісним, але через хвилювання, який називається "Зберегти роустер", і сердитися на себе для цього, залити темряву на Барбарі, порізати його кулак на її життєздатному обличчі - Приїхати, прийти на... Я швидко.
Вона не протистояти, і це заспокоєння дав йому силу. «Для того, як вона мріє про себе, щаслива смерть і не вірить її щастя», - думав він, «Людина, приїжджає, двадцять років вона не мала, якщо не більше. й
Барбара все загорнулася в деяких видах рогатки, як шруд. Він, здається, неприпустимий верхній куртка, вовна, але під ним був трохи хламід, і навіть глибокий - що, здається, нейлон, тапочки і прохолодно на дотик. В кінці сердитися, він дрочить, і вони розтріскуються і практично розсипаються до пилу в руках. Барбара кладуть ще безшумні, розтягуючи руки на шви, як і мертва жінка, яка була приготовлена до аблютації. Очі були відкритими, і Fedor раптом відзначили, що вони не сяють. Матові очі люблять ляльку.
Але в його крові вже закипивши вулканічну лаву, бажаю залити, звільняючи його від вогню, і він практично не подбає, хто відкриє вентиляцію – чи є жінка тепла, чи сниться запобіжник або ця сіра лялька.
Висівки Барбари були як порожні полотнища, в яких мати Федора зберігали горіхи, які збиралися в лісі. Не було ніяких повноти, а не молочної м'якості, а німці нагадують гриби дерева, грубі і темні, не хочу доторкнутися до них. У цей момент свідомість Фьодора здавалося б поділитися – одна частина не розуміла, як можна побажати для цього воскового тіла, страшного, розтушування та іншого – якби виворітна, була просто сліпою, імпульсом і пристрастю, як це таке. З коліном він поширив свої стегна, як прохолодний і сірий, як якщо воску, і з однією спорою він вніс її, і до цієї частини Fedor, яка була відлякута і знежирена, здавалося, що його м'якоть вводять не в жінку, але в колодку з холодним бродінням. Всередині Барбара був пухкий, холодний і вологий. І так, заливаючи насіння в неї, Fedor пішов, заплутаний в своїх штанах по дорозі. Він відчував, якби він був рясним на розмах, але він приписував цю слабкість і запаморочення горілці. Він прийшов додому і, без роздягання, впав дупа.
Він мав ніч Він мріяв, що він проходив через сільський цвинтар, між могилами, і з усіх боків його руки розфарбували землею. Вони намагаються захопити ногу і їх пальцями холодно і важко. У вухах з'явилася гума - голоси, позбавлені соку життєдіяльності: "І мені ..." І до мене... Про нас І до мене...
Ось на шляху перед ним з'явилася дівчина - вона була стояча, повертала її спину, крихкі, короткі, довгі пшеничні волосся поширилися на плечі. Вона зносила весільну сукню. Федір кинувся до неї, як спасителя богів, але вона повільно повертала, і стала зрозуміло, що вона також була мертва. Набрякла бліда з зеленими плямами, одна спекотна верхня губа половина обертається, що вигнав зуби, в очах не було блиску.
- Для мене ... - Вона сказала глухим, - Приїхати ... Я був похований з метою на весілля. Я чекав тебе...
Федір прокинувся від того, що його мама розбризнула лідою водою з відро на обличчі. «Ви божевільні, п'яні! Я відвертаю себе, щоб пекти і кричав всю ніч, як я мав нерви заліза.
Це були тижні. Спочатку Fedor не може позбутися від почуття довге, так як якщо поширити його важкі крила, які закривали сонячне світло. Загублений апетит, бажання сміятися, працювати, дихати. Але поступово він якось відновив, відновив свідомість, знову почав запитати матері на ранкові млинці, подивитися на найкрасивішу дівчину в селі Юленка з довгими товстими косами і девілами в очах. З Варварою він спробував не зустрітися – проте не було складно, вона рідко залишила свій будинок і передній сад, а якщо вона вийшла на вулицю села, то вона ховається на сторону дороги і виглядала на власні пилоподібні галоші, а не на людей вона зустрічала. Поступово дивна ніч зникла з пам'яті – і Федор не зовсім впевнений у своїй реальності. Його свідомість здавалася сноуборду – від реальних фактів і наступних кошмарів, більше не розуміючи – що правда і що страшне зображення, виготовлене внутрішнім темрям.
Зима приїжджає.
У зимових вечорах Fedor зазвичай столярний - батько вчив ремесла, як мали золоті руки. З усіх околицях вони перетворилися – до яких повинен бути виготовлений обідній стіл, до якого огорожа повинна бути закріплена, до якого тераса повинна бути прикріплена до будинку.
І в кінці листопада один день сталося дивне - вони збивалися на двері, наполегливо, якби це було терміново, і коли Fedor відкрив його, на вулиці не було. Людина порушила в вечірній спокій сім'ї, так як якщо розчинена крижана сплітка з вологим снігом. Тільки на підлозі, подрібнюється вологим каменем, конверт відбілений. Дивлячись, Fedor підібрав його, дивився всередині і був ще більш дивним – там було гроші всередині. Чи не мільйони, але суттєва сума – це те, що він запитує лише для будівництва літньої тераси. Для реалій селища було щось з звичайного – сусідів, звичайно ж, не зірвав, але не було нічого, щоб заощадити гроші, і кожен відданий платити в розстрочку для роботи. Поруч з векселями знизився з конверта. «Я пишу вам зробити труну, довжина 1 метр, матеріал дуб або сосни. Прийміть гроші відразу, і я приїду за готову роботу якомога швидше. й
Фьодор не був одним з сором'язливих, і, звичайно, не один з надміцних, але щось всередині він отримав холодець, коли він закінчив читання. Довгий 1 метр. Так це дитяча труна. Чому ви готові платити за це? Якщо клієнт запитав йому ціну, Fedor дасть суму двадцять разів менше, і він не розглянув себе. Чому ви обрали такий дивний спосіб замовити? Так багато рифів, що робить незнайомців погано? Але виходить, що він навіть не залишив з вибором – хто поверне гроші? Ви можете, звичайно, залишити їх в конверті, і коли клієнт приходить, покласти їх в обличчя. З іншого боку... І якщо є дитяча гиня. Чоловік прийде і нічого не готовий. Чи варто захопити його в рушник?
Він був важко на душі Федора, але ще він зробив роботу. Я зумів на дві ночі. Він взяв найкращі дошки, які спробували, якби він зробив коробку для імператорських ювелірних виробів. Навіть різьблення прикрашають кришку - нічого не робити на зимових вечірках.
На тиждень пройшов, потім інший, а потім третій почав, але ніхто не прийшов до роботи. Невелика труна стояв в вже щільному навісі і потрапила на всі нерви. Пройшовши за ним, батько Фодора сказав похмуро: «Осінь...», і матір його, один раз походи над ним, механічно вдарив дерев'яну ногу, а потім прийшов до її почуттів, сісти на судах і коротко кричав.
І вже напередодні Нового Року, один раз був вечір, коли Fedor був в домашніх умовах. У сусідньому селищі вирушили батьківські та маленькі сестри, щоб відвідати родичів, там і збиралися провести ніч.
Увечері було темним і струнким - за щільним снігом не можна побачити землю, ні небо.
І раптом вибивають на дверцятах - той же стійкий збив, Fedor відразу його знак, і його серце відвисають - як ніби від нескінченної крижаної гірки.
Акуратно підходити до дверей, він запитав хто, але він не відповів. З якоїсь причини перетину себе він відкрив двері - на ганку стояла коротка жінка, загортана в балконі і велика вата ручної роботи. Він не впізнав Барбара в ній - і коли він побачив свою позбавленість емоцій сірого обличчя, він відкинувся.
до Що ви хочете? Чому ви прийшли сюди? – в навмисній іржі він спробував вивести міцність.
"Я думав, що я носила його на кілька тижнів, але тепер я бачу це не так." час.
до Що ви йдете? Отримаєте тут.
А потім Барбара підняла її обличчя на ньому, і він відступив на кілька кроків, його заглиблюється безпорадно в відтінках, поки він не торкнувся в невелику соку, з якою він і батько зрізав чіпси для згоряння печі. «Це божевільний... Я не буду на неї, слабка жінка, з axe. Я можу побити її пальцем, що вона буде робити щось для мене, злетіла. І жінка просто дивилася на нього спокійно, і її очі були як льодяники. Як тьмяки і ляльки, як ніч він намагається забути всі ці місяці.
Варвара збивається - все одно без емоції.
- Чому ви, Федя, подумайте, що ви будете весело, і вам не доведеться відповісти. Я віддаю.
- Що ебать ... - а потім просто пили під її відкритим тілом нагрівач величезний круглий живіт.
Починати будь-яку хвилину зараз, чому ви сповільните?
Вона не виглядала, як жінка, яка була стурбована появою першої дитини. Безкровний спокійний обличчя, намочені губи, гладкий спокійний голос.
- Плюс, я оплачується. Ярмарок досить. Чи знаєте ви, що я запитав? Успіх?
Федор не відразу зрозумів, що вона йде про, і коли він зрозумів, він раптом відчував дрібні і беззахисні. Як і в ті роки, коли батько відлякув його лесхімом і ванною, а Федя потім спробував заспокоїти дихання всю нічну довгу - він уявляв іржі і збиває, деякі інші життя, приховані від дорослих, які починаються в будинку, коли кожен йде до сну. Я бажав поспішати до моєї мами, дихаючи її заспокійливим теплом, але шампан заважав.
«Чому вам потрібна труна?» він практично збив останнього слова на обличчя Барбари.
Ну, вона збивається, він повинен спати десь. Загиблим буде народитися, і вона прокинулася на щільному животі.
Божевільний.
«На воду» Барбара командувала, «і привезли ганчірки». Ось ми йдемо.
Як уві сні він досягнув плити, взяв чайник, потім занурився в груди матері, знайшов деякі старі листи. Все, що сталося з ним, здавалося б, приступний жарт. Він не міг вірити, що село ідіот дійсно збирався породжувати в тіні, що він повинен брати участь в ньому. І що пошкоджені гроші і це труна. "Журна дівчинка народиться."
Коли Федор повернувся до тіней, він вже лежав на підлозі, піднімаючи його спідниці і розтягуючи її безкровні ноги до боків, її спинка згинається з дугою, так як якщо жінка застрягнула блискавкою, але її обличчя все ще виражається не боятися, біль, ні антіпація.
А сестра Фьодора також народилася в домашніх умовах – скоротилися контракти, це ще взимку, вони не встигли дістатися до сільської лікарні. Він запам'ятував свою матір'ю пишною пітливою особою, її вугровий крі, більш схожий на тварину, запам'ятовуючи, як її потіне волосся поширилося по по подушці, і який запах був в кімнаті – гарячий, товстий, поживний, і як він занадто відчував поганий – але це ще один страх, страх присутності якогось вічного малюнка. Мати просять пити, потім нанести на неї кучеряву на сніг, потім відкрити вікно, потім закрити. І почув, що вичавлений крім своєї сестри, і батько його відвернув напою, соковитою, і матір його виглядав так щасливою, незважаючи на те, що всі ковдри замочували в її крові.
Барбара мовчало, породжуючи її зуби, подарував нове життя, вона працювала з стегнами і спиною - дефтлі, як змія, а запах також наповнений зайвим запахом - торфом, гноєм, вологим корінням дерева, черв'яками. Важко, вона змащена, якби відкрився кран - зеленувато-коричневий, як застійний ставок, вода. Федору довелося стрибати - тут було так багато фольгуючої води, яка вся підлога була затоплена в передпокої. Він навіть не помітив, що крихітна істота, дитина, як сіра і безтурботна, як матір його, з'явився з неї. Барбара сіла вниз, з задньою пальмою протерла її чола, підняла дитину з підлоги - розгубився руки. Його очі були відкритими і як ніби перекручені з білою плівкою. Федор відвернувся - це було неприємно подивитися на дитину, що було неправильно в ньому. Він не був навіть кричущим, але він був зануренням голови, очевидно, намагаючись подивитися навколо.
«Що ти стоїтьш», «Барбарус похмуро назвав, «Ви повинні вирізати пуповинний шнур». Алі не прочитав книгу.
«Я не можу,» практично не зіткнувшись від втоми і розпаду, він ммульчував.
до Що робити? Ось і ось.
до Що ви говорите? Ви не можете зробити це з axe. Я збираюся зателефонувати Бабця Олексіїв зараз, - раптом прийшов до свого розуму, "Тільки за нею. Вона знає, як це зробити.
«Чи не треба дзвонити» Барбара припинила його, «Це ваша відмова, ви відповіте себе». Тягнути axe ... Я навчаю тебе. Принесіть кафін. Він вже сонний, ви бачите.
«Барвара, чому він повинен мати труну, чому ви скажете таку страшну річ», Fedor не може стояти її, «Чи не бачив, що дитина в труні? Ви сказали, що мертвий людина буде народився і він буде рухатися.
«Що я відмерла», - розтягував сірі губи, але не схожий на посмішку. Принесіть кафін. І потрібно відпочивати самостійно. Бо він про те, щоб отримати голодний. Я навчаю вас, як годувати мертвих.
Останнє, що Fedor saw, перед тим як він був покритий оксамитовим крилом темряви, був старий стелю в розгалужених тріщинах.
Коли батьки і сестра повернулися в наступний ранок, його тіло вже охолоне, але його відкриті очі зберігають вираз непристойного довге. Що сталося з ним, ніхто не розумів, але весь поверх оленя заповнилося товстою вологою водою, яку батько Фодор не міг скучати в день.
І коли вона посіяла сухим, ще був запах розпаду, цвілі і гниття протягом багатьох років, іноді перспективно підлягала, але неминуче повертається до початку кожного зими.
Барбара ніколи не побачила знову в с., але протягом багатьох років з'явився госіп, якби з її порожнього будинку іноді глухий і монотонний дитячий крі.
浜у 涓 蹇

Джерело: