Кенігсберг Історія

Він отримав темний.
Початок медитаторів. Калінінград. Тихий, осінній вечір Königsberg. На вулиці неба вкрита важкими хмарами, періодично висипаючи порції невеликого неприємного дощу.
У той час я був живим в будинку німецького будівництва, вага дивної архітектури. Половина будинку повністю збереглася в довоєнній формі, з величезними номерами, штукатуркою, траншеями і спіральною сходинкою на всіх трьох поверхах до горища. Друга половина була відновлена після удару бомби і вже мала сучасний вигляд. Довгий коридор, маленькі номери, санвузли, більш як добре. Він був в одному з таких квартир на першому поверсі, з видом на великий красивий німецький сад, який жив. Це прекрасний, красивий, великий німецький.
Увечері я сидів вдома, друг прийшов до мене з пара пляшок Жигулевського, щоб сидіти, поговорити про життя. Нам було тільки закінчила школу, і прибули ще щасливо ненавикористання майбутніх катаклізмів і перестезії. На телебаченні показаний фільм «Дійка полювання на короля» З самого початку ми захопили сюжетом. А скромний збив на кухні вікно відволікав плівку. Я повинен сказати, що вікно зустрілися з верандою сусіда, тільки з цієї «Німки». На веранді був сусід. Ми були на хороших умовах, він був 5 років старше мене, часто перевертався до мене за допомогою. Щодо ущільнення в своєму обладнанні, заміських солей тощо. Цього разу в руках він тримав здоровий «блет» Юпітера. Ціна питання опинилася і я мовно запросив його літати через вікно. Увечері продовжили заспокійливе засмачення фраз під запахом пива і пальцем каніфолі та підігрівом паяльника.
У сюжеті фільму вже привабили три нас. І подружився з в'язкою погодою і півтемністю приміщення lit тільки телевізором і настільною лампою, що оточує над згущеним стрічкою рекордер, ми періодично відчували дихання реального страху. Наприкінці фільму з першими кредитами ми поділимося своїми почуттями. А потім сусід вирішив розповісти нам історію від свого життя. Від першої особи: [next]
Це дивний, як фільм, ви знаєте дуже добре, що це поетапно, гра. Але це все ще робить. Уявіть, як люди відчувають себе, коли ці речі трапляються з ними. Я не хочу пам'ятати, але з того, як я почав, я розповім:
До війни був руйнований, що цей будинок належить до Ксензу Конігсберга. Звідси є навіть підземний проїзд до церкви міста. Використовуються як діти. Але після 50 метрів прохід заливається водою. Потім прокладаємо цеглу. Не дайте дітям боляче. Акумулятор або щось. Війна після всього. Навігація Я був 15 в часі. Мій батько працював в таксі, майже цілодобово. На зміщенні, теж. Нерідко одне перебування в домашніх умовах. Ми побудували це розширення перед вікном. Вони зробили номер. В кінці будинку був веранда. Мої батьки жили в старому німецькому залі. Місця там, як багато, 40 метрів, половина шаф відокремлюються, за шафами спальні виготовляються. Вони робили.
Але раптом, один день, як кажуть, на вершині нашої спіральної шафи куберрем летить дід з монастиря. Політ на нашу кухню. Як виглядає вона краще не бачити. Дад був додому в часі. Він просить:
до Що відбулося?
- Ксенз прийшов.
до Ви повинні пити менше.
І я повинен сказати, що дід є взуттєвим, відвертим, але не так багато, щоб уявлялися девілі. Я отримав тради від мого бабуся іноді, як всі нормальні бабуся. Anyway, Grandpa - сказав він
Сидіння на кухні. Читання « Правда». Припустимо, людина з'являється в кімнаті, в касок, блідо, без бороди. Він дивиться на мене і каже,
- Чи можна зафіксувати мої черевики?
Я божевільний, язик сухий. Я збираю його. Він перетворюється і переходить в приміщення. Я думаю, "Моя дружина ебать себе." Де вона приховує її? Я дотримую його і він пішов. Ні. Ось де я хворий.
Вони сіли з батьком, ще один сусід прийшов до шуму. Звісно, вони шукали німецьку. Не вдалося. Моя діда відмовилася їхати додому самостійно. Саме так вони чекали на кухні. Моя дідівщина не скаже мене.
- Мої щілини. Я живу з ними. Я не хочу, щоб бути ембаррасований перед моєї бабусі.
Ніщо, але наступного дня мій дід пішов. Увечері я чую тільки те, як повернувся від роботи бабуся. Дідусь лежав на дивані. З очей відкриваються і обличчя повною жахом.
Вони поховали над будиночком, Ніна, звичайно, ніхто нічого не сказав. Про тиждень пізніше, після похорону, з тим же роєм в широкому денному освітленні, великогабаритної муки зверху. Всі сусіди вже зустрілися з нею. Бабця сказав, що вона також сидить на кухні і бліда людина в чорному ксаку прийшла в з кімнати.
- Чоловік повинен зафіксувати свої черевики. - Повернулися і пішли в приміщення.
Вона після нього. Він пішов. Ось де все почалося. Моя бабуся мала розповісти історію діда. Загадка з нею для пари ночей. Але, як тільки вона (grandmother) була лівою, історія повторилася, як вона з дідом. Вони знаходили її лежачи на дивані з очима відкрити з замороженим терором на обличчі.
У зв'язку з тим, що старі люди були самотніми, і квартира, звичайно, держава, буквально через місяць, один, ветеран війни, одна-легована тітка. Не сором'язливі. Я сказав, як це було. А німецька і дивна смерть. Наставляючи старий комуністичний не вдалося, беручи добре на грудях, вона вимагала дати їй цю німецьку «обстріляти». Усі чекали. Він не займе довго. Я знайшов його незабаром, повірити його, в одному місці.
Введено комісії. Оцетична була оголошена недійсною. Ми вирішили зробити пральню сушарки в номері.
Я повинен сказати, що один мансарда не закінчується. Усередині будинку почали чути жорстокість, звуки підніжок. Ви лежите на дивані і чітко почуєте, як правильно за стіною, так як якщо це не метр товстий, але буквально одна цегла, хтось піднімає сходи. Волосся стоїть на кінці в терорі. Згодом ці креки і звуки стали постійними. Ви завжди відчуваєте себе як хтось шукає вас або стоїть за вами. Не вдалося прийняти це і жити мирно. Він був страшним.
Я був 15 років. Вечір. Саморобний. Принесіть дівчину. Ми в нашому номері. Я, звичайно, залягав її з казками жахів про хензу, повільно привертаючи її ближче до мене. Природно, я роздягаю себе. Найкращий спосіб виграти дівчину – це поєднання ураження і страху.
А потім в кімнаті батьків йдуть вогні. Ось, це вже гаряча, але я був в цьому для, я шкодую, шість місяців. Я отримаю і половинку згину, намагаючись утримувати бравадо перед нею, я ходжу до дверей і я бояюся відкрити. Я стояти перед нею голий, як фольга. Подруга прийшла ззаду і відштовхнула саму двері. У приміщенні згортається материнська підлога, а мотузка заплутана з великою амплітудою. Я не пам'ятаю нічого іншого. Я кинувся голий в саду. Дівчинка не була навколо себе, тільки відкрилося ті тіла з очима. Очікується на мій тато. А потім вони вирішили зробити щось. Ковані іконки, свічки. Вони запросили священика, освячення його. Це без використання. Прогулянки і прогулянки. В даний час вони знайшли трохи дивного в області. Вони привозили його, як початок кинути кути. П'ять хвилин тому сане людина перетворилася в справжню відьми. «Савбасіль» її півгодини. І пішов вона. Він каже, що справа буде мати бути смоктати - xenx сильний. Не просто відійде. Багато роботи. Я зробив стан, який я жив з вами. Апартаменти не беруть двері. Не відреагуйте мені. Немає страху вночі. Прогулянка. Плюс харчові і спиртні умови. Що робити? Я зустрілася. І Xeno не буде так нудним.
І ось він почав. Він кинувся в бій без артилерії. Право після скла горілки. Приправа погана ксенза з кута до кута. Всі три поверхи. Не віруйте! Він пішов з його кроків, які ми чули чітко. Я йшов на нього. Іноді я сидів в кутку і зловив про щось з ним надовго. Не схожий на діалог. Це діалог. Тому що мова була підключена. Він зарекомендував себе. Вона була направлена на Вікіпедію. Вона зарекомендувала себе Уявіть сплячі мирно вночі, коли хтось прогулявся над вами і починає гулятися на стіні. «Не потрібно реагувати». Ми проживали в цьому режимі на п'ять днів. Весь цей час важко їсти і важко скидати. Рідкі моменти тиші, як вона занурилася в куточок, були різко вирізані короткими за тривалими неарифтичними тріадами відьмивальних конспірацій. Не пропустіть! Нарешті, що момент прийшов. Вона сиділа на стільці в середині кухні, її обличчя був крихітним, худим, але одночасно яскравим і духовним. Вона дивилася на нас і спокійно сказав: "Хто пішов." На що хороша замітка...
Він дійсно пішов до сусідів, якщо щось в будинку і скрипається, так виключно через протягів. і хворі суглоби, нічний припинив. Доброго дня. Дівчина ніколи не повернулася. Він все ще носить шолом і сміється. вона була досить гарною. Тут, одружений Светка.
Він взяв глибокий дихання, ми мовчали за хвилину, вражаючи історію. Хочу сказати, що наша відреставрована половина будинку з центральним опаленням. Німецька частина з чашкою. Що таке, вугілля, бруд і неприємності. Сусід каже,
- Ви робите так добре. Теплий. Дайте труби з вашої ванни. Ну, принаймні в одному з моїх номерів, матеріалів і роботи, які я переймав. І як тільки він говорить про те, що двері ватні відкриваються. Мій друзі змінив свої обличчя. Однокласник висить від краю дивана, опускається до підлоги, дивиться в чорність ванної кімнати з його опуклими очима, захоплює ногу стільця і шати з голосом: «Забрати його!» Шукати! У той час, коли він загинув. Він був паралізований. Я говорю: «Не пішаю цю вентиляцію, ми так потужними. Він (від дверей) завжди відкривається. Але цегли все ще довелося видалити, але якось не в собі. Прийшла до себе в першу чергу. Але сусід не закачував протягом тривалого часу. Це коли я сказав, що все, що він сказав був вірним.
浜у 涓 蹇
Не мій сюжет, я просто розмістив оголошення.
Випущено в поєднанні з користувачем 497368 (все, що знеболюється).

Джерело: