Види божевільних.

Божевільні люди.

Денис.

Денис називає себе «добрим божевільним». Або просто добре. Неймовірно і несподівано. Він чіплявся до нашої компанії, незламний панк, якось на власній. Спочатку я був просто там. Де ми – Денис. У той час ми не знали його ім'я або його самопроголошеного прізвика. А потім якось не думаю, що він був або чому. Просто їсти.

Добре було старше нас. "Так" не означає, що він помер. Ми не бачили його в той час. Небагато старших, але для нас рік різниці здавалося практично хасмом в століттях. І ось шість років! Новий рік! Ось так! Майже старий чоловік! Але він не був досить високим, що навіть Ленка з її 160 сантиметрів хвоста здавалося великим.

Наша компанія, що складається з студентів, зламала якомога більше. Насолоджуйтеся, весело, як ми бажали. Вартість нас нічого не сидіти в новому джинси Versace і футболку від Gaban в обході і викопувати в величезній валізи. Або надрукуйте знак на принтері: «Подаруйте бідні студентські презервативи». Ми можемо зробити подушку бореться на вулицях, змащувати себе з хуталіном і портрай Негросом, а потім спробувати змивати цей крем для взуття довго. Або просто покласти на чорний ковпачок, покласти на маску і грати в Бетмен в рейсі. Ми любимо ударних і зловмисних пасів Що привезли Денис до нас.

Спочатку ми не помітили добре. Ну, він не робить? І так, один день, біля пам'ятника Леніну, де ми постійно сидимо і винахідливим для створення такої речі, Денис просто впав в пудвіч. Живіт. Не випадково, не ковзаючи, але навмисно отримати нашу увагу. Він був осінній, і він був пізно. І прийшов він і вніс себе:
до Привіт, Я Денис.
На нього подивилися, і Ленка сказав,
Привіт.
Денис посміхався і протримував свою руку брудною в грязі.

Він став друзям з нами швидко, але він був ухилений. Чи плутають вікові відмінності, або його спосіб говорити про нічого, але багато і швидко. Добрий не запрошував в будь-якому місці - він назвав всіх і дізнався місце зустрічі. І на наших виступах. Денис очолював в фантазіях і виставах всіх нас. Він був збитий в голову, щоб піти після поліцейських і попросити їх покласти в тюрму. Або сходження на сміття, бажано для харчових відходів, а також відлякування людей. Краще зібрати порожні пляшки, а потім вручну їх над, купити пиво і дати порожню пляшку до бездомних. Ми любили це, особливо, оскільки ми не робимо цих речей лише для задоволення, не розуміючи його. Для нас важливо, щоб зробити це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не буде сірим. І Денис насолоджувався спілкуванням зі своїми навичками як божевільний. Уміння бути різними від натовпу.

Зростали. Ми зрозуміли, що нам більше не потрібно. Не варто ставити речі, не намагайтеся привернути увагу, не... Не потрібно, що все. Перша робота, перша дружина-люда. Перший ... Зіграти з розуму, дати дітям це. І Добре Божевільний.

浜у 涓 蹇

Джерело: