876
The Mad House в Далаті
Мад Хаус був побудований Ms. Dang Viet Nga. Місцеві жителі не полюбили його. Крім того, комуністичний Вьетнам не привітав таких дивних будівель, але в цьому випадку вона допомогла зв'язкам - батько був відомим посадовим.
Будинок складається з декількох будівель, половина яких не завершені. У ній є багато кімнат, і для маленьких грошей ви можете провести ніч в цьому незвичайному місці.
Цікаво вивчити хата - все так незвично. Лабіринти.
Номери незвичайні, теж. Кожен відрізняється. Незамінний стан готелю полягає в тому, що гість не може повністю закрити двері в приміщення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
У кожному номері є камін.
Ця сходинка веде ніде - вона ще не завершена.
Devil kangaroo з горіння очей
1815816
Габаритний зображення
Р
Габаритний зображення
Привіт! Це капелюхи ви можете купити :
І павук плести сайт:
(Б)
Незвичайне місце.
Я не думаю, що це гарна ідея для перебування там, але я люблю його вивчити :
Зареєструватися
Будинок складається з декількох будівель, половина яких не завершені. У ній є багато кімнат, і для маленьких грошей ви можете провести ніч в цьому незвичайному місці.
Цікаво вивчити хата - все так незвично. Лабіринти.
Номери незвичайні, теж. Кожен відрізняється. Незамінний стан готелю полягає в тому, що гість не може повністю закрити двері в приміщення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
У кожному номері є камін.
Ця сходинка веде ніде - вона ще не завершена.
Devil kangaroo з горіння очей
1815816
Габаритний зображення
Р
Габаритний зображення
Привіт! Це капелюхи ви можете купити :
І павук плести сайт:
(Б)
Незвичайне місце.
Я не думаю, що це гарна ідея для перебування там, але я люблю його вивчити :
Зареєструватися