Божевільний професор Ніколя

Цей понеділок для першокласників гімназії No 10 «Часливий професор Ніколяс» (ака Миколаїв Ганаюк) провів науковий показ

Ми маємо приблизну ідею такого роду дитячого шоу: клоунів, які намагаються з різним ступенем успіху, щоб підняти настрій дітей. Так, деякі роблять це, і деякі не роблять. Але, щоб переконатися, що абсолютно Всі діти на святі, з власної безкоштовної волі були залучені до процесу максимально і за годину, так яскраво і бурхливо висловили свої емоції, що навіть безпека з іншого боку попросили «Що насправді відбувається?» – може лише кілька. «Часливий професор Ніколяс» є одним з них.
26 фото bigpicture

1,1 км У арсеналі шоу готують близько сотні різних експериментів. Звичайно, деякі можуть бути показані тільки студентам 9-11 класів, а деякі тільки для найменших - дитячих садків. Що важливо, спеціальні препарати не потрібні - будь-який номер (кімната, клас, монтажний зал) і басейн гарячої води.

2,2 км Для дітей це був повний сюрприз, 5 хвилин до початку, вони навіть не знали, що чекали їх в наступну годину.

3. У Почати з місця до кар'єри - з шоу з сухим льодом.

Р

4. У Реакція до неї мала довго чекати, зрозуміло, що перший сортувальники побачили щось схоже на цей клас.

5. Умань Всі експерименти проводяться в повному контакті з дітьми. Тому кожна дитина діє як помічник під час експерименту, так і відчуває його результати.

6. Жнівень Дівчата дівчата дівчинки.

7. Про нас На протязі всього години Миколай продемонстрував про десятки експериментів.

8. У Експеримент «Для сухого скла»

р.

9. Навігація Вода Jellyfish Експеримент

10. Висівний хлопчик в класі...

11. Про те, як показати батькам вашу долоню «блодія» ввечері

, Україна

12. Не без гіпнозу.

13. Експеримент "Бал на нігтях"

14. Це не так, що діти, які мали цю реакцію. Всім дорослим теж стояли у роті.

15.00 р. Важко уявити дітей, які слухають з такими інтересами фізики або хімії. На фото готується план підірвати школу, не менше

р.

16.00 р.

р.

17.00 р.

18 років Я не знаю, якщо я повинен їсти або не їсти ще одну цукерку.

19.00 р. Потужний лазерний експеримент

20.

21. Експеримент повітряних гармат.

22.

23.

24. Не всі експерименти проводилися дітьми.

25.

26. Учитель не часто доводиться бачити таку зух її студентів, тому періодично помітили незначну неспокійність на обличчі.

Джерело: