Всячина

10 Знаків весни:

1,1 км У номері одночасно працює акумулятор і кондиціонер.
2,2 км Що б ви одягалися вранці, до кінця дня ви встигли потіти і заморозити, і кілька разів.
3. У Більше грошей на холодне пиво. Але вже скоротилися витрати чаю.
4. У З деяких причин поточний об'єм тіла без одягу став рівним з тим, що теплий светр і пуховик ранньою зимою.
5. Умань Поряд з снігом розтоплюється і розмітка, а також окремих секцій асфальту. Не дуже. Збережені окремі секції асфальту.
6. Жнівень Зима приховування вуличних гоночних ведмедів "Спарко" з дуже гучним розладом шлунку.
7. Про нас Підсумок почав продавати велосипеди, скутери, китайські скутери.
8. У За рахунок періодичного перетину інтересів абзаців 6 та 7 знижок на колісні крісла з'явилися в спеціалізованих магазинах.
9. Навігація Тут є багато красивих дівчат, які деякі Katya Pushkareva привертає увагу.
10. Ви не закопували нічого, але ви посміхатися частіше. І це стоматологія. Я не можу допомогти!

Десерт. Тепло. Є кілька страусів, які слідують приблизно рівним числом страусів.
Давайте отримати дівчата швидше...
Остриці: Добре, хлопці... просто трохи... приходять на ...
- Дівчата! Кітч вгору ... швидше ...
Ostriches: Приходьте на...
- Дівчата! Приховати!
Острихи приклеюють голову в пісок. Приїжджає остріх.
- Так! Де жінки?

Чому на обличчі проходять ряд дівчат? як правило, досить дорогий одягнений, але часто нечіткий, обов'язково виконаний макіяж, лизати.
У місті або в метро, вони показують їх розпад і нехтують (суперіорність?).
Крім того, здається, що на гарі вже приклеїлася грабіжність.
Ви помітили, що?

до Вони змушені ковтати.

Грандфатер подається в аптеку і адресує апотекуари:
Дочка, я незадоволений сексуальним життям і результатами Великої Вітчизняної війни.
У вас є надувний Гітлер?

Дружба між чоловіком і жінкою завжди базується на надії, що це не просто дружба.

Вася: Ви не знаєте, коли наш швидкий кінець, добре, так що ви можете їсти м'ясо безпечно ... або досить я їсти його ... але якось неспокійний ...

На березі з ловом.

Коли ви фотографуєте в Діснейленді поруч з Міккі Маус, людина всередині Міккі Маусе посміхається?

Паратрофер, озброєний сухими раціонами, практично безсмертний.

Я здивував кожного разу. Хто кладе асфальт, як це? Він потребує іншої, гладкою стороною до неї!

Ступінь заслуги працівника визначається тривалістю пізніх платежів.

КОТ
Чи потрібен кабель?
Данило
й
КОТ
Я думаю, що є два.
Данило
Чи довго вони?
КОТ
Я не шукаю погоди...
КОТ
Один довший 18 сантиметрів, другий довший ніжка.
Данило
Що було перше, що ви вимірювали?

- Доктор, Я наркоман.
- У вас є?
- За домовленістю.

Ну, мед, тепер, що ми одружені, можна сказати мені, скільки людей ви були?
- Ви не відмовляєте мене пізніше?
Ні, я не буду.
- Всі права, сім.
- Я сьомий?
до Ні, ні. Ти четвертий.

У нас є новий учасник, Нікон.
Конбань пров. Ваташі No namae wa Nikon des. Ікага деска?
Ковбаса: Що? Ой.
Я не дивитися аніме; він сказав, "Добрий вечір". Моє ім'я Никон. Як ви?
Я не дивлюся в аніме. Я трахнув постріл.

Зараз. Я в офісі. За стіною кубля, наші інертні емігранти пояснюють американський про обрання Медведєва, англійською мовою, з страшним Боратовським акцентом.
Далі в обличчях:
Ви знаєте, що таке ім'я російського президента?
Чи знаєте ви, що таке ім'я нового президента?
Американець: «Медведєв»?
Е: "Так!" Засіб Пиво!" (меанс BEAR звичайного, але замість цього говорить BEER - пиво)
А: «Берез»?
Е: Так! Ви знаєте, велика тварина, йде дерева і крадіжки ... (його! добре, така велика тварина, яка піднімає дерева і краде...)
"Дві" англійською
A: (дозріває навколо очей) 'Бе?! Р
Е: "Так! і це ... er ... споживає його там!"
"Хай Фред, д'я знає свого нового президента в Росії сходження дерев, щоб смоктати вкрадене пиво там?"
Охххххх! Хай Фред, ви знаєте, що їх новий президент в Росії сходження дерев, щоб пити вкрадене пиво?

Подруга дівчини працює в великому офісі, і вони регулярно проходять всі види ідіотичних мітингів і зустрічей, де проводиться звіт, кілька людей. І придумав.
Вони веселі ігри, багато ралі. На комп'ютері вводиться знак, як лотос, тільки замість чисел, вводяться різні смарт-слови, такі як «стратегія», «планування».
“Розвиток”, “фокусна група”, “французька”, “делегація”, тощо. Під час виступів всі сидять і викреслюють слова, які з'являються в тексті наступного динаміка.
Як тільки хтось заповнився цілим рядом столів, потрібно стояти і скажати гучно: «Булсхіт!»
Призові гроші, звичайно, лото.

Я чув, що історія про Куйбишев. Не пам'ятаю.
І хто в присутності свого службовця? Коли
Жданов остаточно згорнув і вивів підлеглість, Куйбишев зазначив, що
Я був трохи м'якше.
«Лідер повинен мати твердий характер», об’єктований Жданов.
Для чого Куйбишев буквально сказав:
- Символ - він, як x@y, тим важче, краще. Але символ, як x@y, не всі повинні показати.

Дві колгоспи жінки перетягують величезну баню молока і обговорюють фільм:
Коли погана Ісаура була відправлена до висадки, серце побили! й

Моя дочка-в-права працює як вчитель дитячого садка, у її групі діти 4-5 років. У нас є хлопчик в групі, ім'я якого Артем. Артем живе з батьками
У однокімнатній квартирі він приходить до мене і каже,
Ірина Володимирівна, і мій мама і тато, в нічний час думав, що я був сплячий, і в той час вони робили щось під ковдрою.
Я вдарив, що дитина стоїть там, чекаючи відповіді, смородина спробує прийти з чимось, а потім мозок каже,
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
І каже дитина,
Я думаю, що я не знайшов його, мій мати зважився!

Трам, дід несе сумку, трамваї витягує і молодий хлопець з ковткою
сидить на сумці.
Дідусь: 3.14 для кульок!
Дідусь, яка продає яйця в сумці?
Дідусь: Немає яєць, є нігті.

Я працюю в банку IT.
Кінець місяця, робота пробивається вгору. Я зшиваю.
Зателефонуйте на тел. одного з наших клієнтів (клієнт-банк, який вони мають), клієнт є старою леді «Дадельіон» +. Не думаю, що я не зраджу. Але це сталося.
К. Добрий день!!!
Я. Добре.
К. Ми не працюємо з банком.
Після 40 хвилин спілкування я зрозумів, модем вішати, добре, розповісти, де кнопка вимкнена, і що потрібно вимкнути і вимкнути модем це ще 30 хвилин + ...
Me. Перевантаження авто++
К. Добре.
Про дві години.
К. Добрий день!!!
Я. Добре.
К. Автомобіль перевантажений, мішки були підраховані, але клієнт банку все ще не працює. . . . . ?
Ме. (луги, майже кричуща) Я мав на увазі комп'ютер+.
К. Як комп'ютер? Що я хочу сказати хлопчиків? 3-тонний автомобіль.
Штори+...

Хакери отримали п'яний і витирають з Інтернету.

Ант до слону:
до Бажаєте, сидіти на цьому малюку.
Слон сітчастий.
Покладіть дитину на спину.
Слон кладемо його. Відправляючись, подивіться і радує:
до Що таке сендвіч!

7 ознак, що мультфільм Дісней Вінні Поа просуває препарати:
1,1 км Донак Іа-Іа - піклується про барабан, він має повільні реакції і виражений недолік мотивації - конопля
2. Поросята - все боїться і страждає від переслідування манії - гриби
3. У Кролик прилипає великий ніс всюди, він хоче все - кокаїн
4. У Тигр - не може стояти ще, постійно стрибки і кришки ніколи не втомилися - ecstasy
5. Умань Крістофер Робін може поговорити з тваринами – він використовує галуциногени
6. Жнівень Вінні Поу - любить солодощі, має воістину безмежну фантазію - LSD
7. Про нас Сова - завжди йде на допомогу, якщо хтось має "проблемний" - дилер.