477
В'єтнам "Crazy House"
Blogger Nicola пише в її щоденник:
У В’єтнамі під час поїздки в курортне місто Далат, ми раді відвідати «красивий будинок». Я не можу допомогти, але поділитися враженням.
Мад Хаус був побудований Ms. Dang Viet Nga. Місцеві жителі не полюбили його. Крім того, комуністичний Вьетнам не привітав таких дивних будівель, але в цьому випадку вона допомогла з'єднанням – батько був відомим посадовим.
24 зображень
1,1 км Будинок складається з декількох будівель, половина яких не завершені.
2,2 км У ній є багато кімнат, і для маленьких грошей ви можете провести ніч в цьому незвичайному місці.
3. У Цікаво вивчити хата - все так незвично. Лабіринти.
4. У Номери незвичайні, теж. Кожен відрізняється. Незамінний стан готелю полягає в тому, що гість не може повністю закрити двері в приміщення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
5. Умань У кожному номері є камін.
6. Жнівень Ця сходинка веде ніде - вона ще не була завершена.
7. Про нас
8. У
9. Навігація Devil kangaroo з горіння очей
10.
р.
11.
12.
13.00 р.
р.
14.
15.00 р.
16.00 р.
17.00 р.
18 років
19.00 р.
942392
20. Привіт! Це капелюхи можна придбати.
21.
22. І павук плести веб.
23.
24. Незвичайне місце.
Я не думаю, що це гарна ідея, щоб залишитися там, але я люблю його вивчити.
Джерело:
У В’єтнамі під час поїздки в курортне місто Далат, ми раді відвідати «красивий будинок». Я не можу допомогти, але поділитися враженням.
Мад Хаус був побудований Ms. Dang Viet Nga. Місцеві жителі не полюбили його. Крім того, комуністичний Вьетнам не привітав таких дивних будівель, але в цьому випадку вона допомогла з'єднанням – батько був відомим посадовим.
24 зображень
1,1 км Будинок складається з декількох будівель, половина яких не завершені.
2,2 км У ній є багато кімнат, і для маленьких грошей ви можете провести ніч в цьому незвичайному місці.
3. У Цікаво вивчити хата - все так незвично. Лабіринти.
4. У Номери незвичайні, теж. Кожен відрізняється. Незамінний стан готелю полягає в тому, що гість не може повністю закрити двері в приміщення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
5. Умань У кожному номері є камін.
6. Жнівень Ця сходинка веде ніде - вона ще не була завершена.
7. Про нас
8. У
9. Навігація Devil kangaroo з горіння очей
10.
р.
11.
12.
13.00 р.
р.
14.
15.00 р.
16.00 р.
17.00 р.
18 років
19.00 р.
942392
20. Привіт! Це капелюхи можна придбати.
21.
22. І павук плести веб.
23.
24. Незвичайне місце.
Я не думаю, що це гарна ідея, щоб залишитися там, але я люблю його вивчити.
Джерело: