398
Як я був в горіхі.
BAYAN IS SURE, АЛЕ ЧУКК
Ви психіатристів?
Я.
Я знаходжу його важко вірити щось...
Як довго ви помітили це самостійно?
Але як я прийшов до свого офісу, я думав – реальний лікар не може сидіти на підвіконні, і навіть тримати руки в стороні!
до Це мій крила!
Лікарі не мають крила!
- Гаразд, здогадував його, я звернувся до лікаря! Не зайдіть в офіс без черг? (Флілінг)
* * * * * * * * * * * *
- Добрий день!
- Добрий день!
- Чому ти здивуєш мене?! Ви знайдете слабкий лікар? Ви знайшли когось, що ви можете перемогти, прямо? Я збираюся скаржатись на лікаря прямо зараз, окай? Добрий день! Він мене дразне, дупа. Доброго дня! Все правильно, я відчуваю краще ... Про нас
- Добрий!
- Чи ви знову жилети?!
* * * * * * * * * * * *
Я приведемо молоток перед очима, і ви будете дивитися його. Ні, ні, не потрібно закривати руки. Не ярмарок.
* * * * * * * * * * * *
Який день тижня сьогодні?
- Вівторок.
до Що ви думаєте про це?
- Чотири.
- Всі права. Що сьогодні?
Кількість сьогодні позитивна. Ви не знаєте? й
* * * * * * * * * * * *
Her Majesty Королева Elizabeth II з Великобританії! Медикамент
* * * * * * * * * * * *
Чому ви носити темні окуляри? Я повинен бачити ваші очі, будь ласка, зніміть. Ха-ха, так що у вас є такий пасабізм, ви - га-ха-ха! - вам потрібна оптимістика. Га га!
до Немає, я повинен бачити вас. Я дуже складний через очі.
- Ха-ха-га! Звісно, ви будете в захваті від цього Все правильно, приходьте в га-ха-ха! Сісти вниз, скит. Я гона виклику вам scythe, okay? Дивитися на молоці! Я не можу! й
* * * * * * * * * * * *
до Добре, ваш гіпофіз буде потрібно видалити, і ми покладемо штукатурку на церетелі ... Як ви думаєте?
* * * * * * * * * * * *
Лікар, покажіть мені щось з армії.
- Добре, від армії ми зазвичай рекомендуємо Хрещення, Адвентистизм приймати, епілептичні судочинства будуть добре робити, вивчіть два або три смужки слів вісімсот, добре, трохи простий набути себе, хоча він вже неефективний ... Ми побачимо вас. Так, і я також знаю приємну їдальню, де можна купити виразку недорого. Ми надамо вам квитки.
* * * * * * * * * * * *
Я пам'ятаю три рази, я пішов до психічного нападу з хворими. Мирний церемоніальний піжами та марш у відділ охорони здоров’я! й
* * * * * * * * * * * *
- Злий, чому ви завжди будете коливатися на животі? Чи є ви змія або лоафер?
Ні, лікар, я просто боїться висоти.
* * * * * * * * * * * *
до Вам подобається техніка? Дуже добре. Ви відновите в одному номері з реальним Луноходом. Він отримав витік нафти, до речі. І слід регулярно приймати зразки ґрунту.
* * * * * * * * * * * *
Приїжджаємо, хворий чоловік, спробуємо на сорочку. Гаразд, океї. Плечі чудово. Чи є рукави трохи довше? І ми зв'яжемо їх акуратно ззаду. Наша сорочка модна, від Armani ...
* * * * * * * * * * * *
до Мій чоловік має манію нічого.
* * * * * * * * * * * *
- Лікар, І'м Кутузов-Голакчев.
до Не хвилюйтеся. Пара пострілів, і ви просто блискуче.
- І Кутузов?
- Ми вилікуємо Кутузов.
* * * * * * * * * * * *
Доктор, я чую голоси, що говорять мені щось.
- Який?
- Тут нещодавно замовили сили 2-ї білоруської, 1-ї української, 2-ї українських і степових фронтів не пізніше 1 травня, щоб видалити сміття можна!
* * * * * * * * * * * *
Я збудував пам'ятник собі вчора. Приїжджайте після роботи до 6-ї кімнати для відкриття. Не загубився шлях. Тут буде багато людей, і це, друг степів, і зараз жорстокий, тобто дикий. Ви натягуєте лист, пам'ятник відкриється.
* * * * * * * * * * * *
- Лікар, я свиня.
- Час. Я не подарунок, ти знаєш.
до Ні, я реальний! Полювання, лежачи в пудлі. На паркані свербіж ... Лікар, ви будете лікувати мене?
- Чому це? Ви здорові. Ми краще годуємо вас. До свята...
* * * * * * * * * * * *
Доктор, я стурбований державою російської економіки.
Приїжджайте, мій дорогий, немає такої російської економіки! Все фантастика, ваші фантазії! Ви, ймовірно, люблять горілку. .
1998 "Ред Бурда"
5924561
Джерело:
Ви психіатристів?
Я.
Я знаходжу його важко вірити щось...
Як довго ви помітили це самостійно?
Але як я прийшов до свого офісу, я думав – реальний лікар не може сидіти на підвіконні, і навіть тримати руки в стороні!
до Це мій крила!
Лікарі не мають крила!
- Гаразд, здогадував його, я звернувся до лікаря! Не зайдіть в офіс без черг? (Флілінг)
* * * * * * * * * * * *
- Добрий день!
- Добрий день!
- Чому ти здивуєш мене?! Ви знайдете слабкий лікар? Ви знайшли когось, що ви можете перемогти, прямо? Я збираюся скаржатись на лікаря прямо зараз, окай? Добрий день! Він мене дразне, дупа. Доброго дня! Все правильно, я відчуваю краще ... Про нас
- Добрий!
- Чи ви знову жилети?!
* * * * * * * * * * * *
Я приведемо молоток перед очима, і ви будете дивитися його. Ні, ні, не потрібно закривати руки. Не ярмарок.
* * * * * * * * * * * *
Який день тижня сьогодні?
- Вівторок.
до Що ви думаєте про це?
- Чотири.
- Всі права. Що сьогодні?
Кількість сьогодні позитивна. Ви не знаєте? й
* * * * * * * * * * * *
Her Majesty Королева Elizabeth II з Великобританії! Медикамент
* * * * * * * * * * * *
Чому ви носити темні окуляри? Я повинен бачити ваші очі, будь ласка, зніміть. Ха-ха, так що у вас є такий пасабізм, ви - га-ха-ха! - вам потрібна оптимістика. Га га!
до Немає, я повинен бачити вас. Я дуже складний через очі.
- Ха-ха-га! Звісно, ви будете в захваті від цього Все правильно, приходьте в га-ха-ха! Сісти вниз, скит. Я гона виклику вам scythe, okay? Дивитися на молоці! Я не можу! й
* * * * * * * * * * * *
до Добре, ваш гіпофіз буде потрібно видалити, і ми покладемо штукатурку на церетелі ... Як ви думаєте?
* * * * * * * * * * * *
Лікар, покажіть мені щось з армії.
- Добре, від армії ми зазвичай рекомендуємо Хрещення, Адвентистизм приймати, епілептичні судочинства будуть добре робити, вивчіть два або три смужки слів вісімсот, добре, трохи простий набути себе, хоча він вже неефективний ... Ми побачимо вас. Так, і я також знаю приємну їдальню, де можна купити виразку недорого. Ми надамо вам квитки.
* * * * * * * * * * * *
Я пам'ятаю три рази, я пішов до психічного нападу з хворими. Мирний церемоніальний піжами та марш у відділ охорони здоров’я! й
* * * * * * * * * * * *
- Злий, чому ви завжди будете коливатися на животі? Чи є ви змія або лоафер?
Ні, лікар, я просто боїться висоти.
* * * * * * * * * * * *
до Вам подобається техніка? Дуже добре. Ви відновите в одному номері з реальним Луноходом. Він отримав витік нафти, до речі. І слід регулярно приймати зразки ґрунту.
* * * * * * * * * * * *
Приїжджаємо, хворий чоловік, спробуємо на сорочку. Гаразд, океї. Плечі чудово. Чи є рукави трохи довше? І ми зв'яжемо їх акуратно ззаду. Наша сорочка модна, від Armani ...
* * * * * * * * * * * *
до Мій чоловік має манію нічого.
* * * * * * * * * * * *
- Лікар, І'м Кутузов-Голакчев.
до Не хвилюйтеся. Пара пострілів, і ви просто блискуче.
- І Кутузов?
- Ми вилікуємо Кутузов.
* * * * * * * * * * * *
Доктор, я чую голоси, що говорять мені щось.
- Який?
- Тут нещодавно замовили сили 2-ї білоруської, 1-ї української, 2-ї українських і степових фронтів не пізніше 1 травня, щоб видалити сміття можна!
* * * * * * * * * * * *
Я збудував пам'ятник собі вчора. Приїжджайте після роботи до 6-ї кімнати для відкриття. Не загубився шлях. Тут буде багато людей, і це, друг степів, і зараз жорстокий, тобто дикий. Ви натягуєте лист, пам'ятник відкриється.
* * * * * * * * * * * *
- Лікар, я свиня.
- Час. Я не подарунок, ти знаєш.
до Ні, я реальний! Полювання, лежачи в пудлі. На паркані свербіж ... Лікар, ви будете лікувати мене?
- Чому це? Ви здорові. Ми краще годуємо вас. До свята...
* * * * * * * * * * * *
Доктор, я стурбований державою російської економіки.
Приїжджайте, мій дорогий, немає такої російської економіки! Все фантастика, ваші фантазії! Ви, ймовірно, люблять горілку. .
1998 "Ред Бурда"
5924561
Джерело: