Джон Ронсон: Чим відрізняється божевільна людина від здорової людини

Чи існують будь-які об'єктивні ознаки, за допомогою яких може бути виражений хворий розум? Як соціоекономічна система провокує ознаки психопатії? Чи є моделювання Божевілли знака Божесті? Відповіді на ці питання намагаються знайти Джон Ронсон - автор книги "Піщапатський тест" і документальний режисер, який вивчає проблеми безсонності, обсесій і психічних порушень.

705068

Себастьян Шрамм

Маленька брошура для великої сигналізації

Історія почалася з книги під назвою The Manual of Diagnosing Mental Disorders, які перелічили всі відомі психічні захворювання, і я знайшов її на полиці моєї дівчини. У 1950-х роках цей посібник був тонким гранатометом. Згодом вона стала більш товстою і товстою. Сьогодні вона налічує 886 сторінок, які описують 374 психічних розладів. Я зняв поличку і згорнув через неї, намагаючись дізнатися, чи страждав від будь-якого виду розладу. Я нарахував 12. У мене є загальний невроз тривоги, який йде без казки. У мене є обсесивні кошмари, коли людина періодично сниться, в яких він не може стати жертвою переслідувань. У всіх снях, хто завадить мене і шутів, «Ви втратите!» У мене є проблеми з батьківсько-чисельними відносинами, які я блюв своїх батьків. Я дівчина. Я серйозний. Ні, це жарт. У мене є підроблений розлад. Це, до речі, є рідкісним і цікавим поєднанням - імітаційним і тривожним розладом. Тому, як ви можете бачити, фантастичні хвороби тільки викликають мені велику тривогу.

Так я був мученим через книгу, намагаючись дізнатися, якщо я був божевільний, як я думав, що я був. Може бути погана ідея діагностувати себе з психічним розладом без будучи психіатристом. Хто знає, психіатрологи можуть мати дивне прагнення до маркування психічного розладу як нормальної поведінки людини. Я думав, що це дуже цікаве питання, тому я вирішив зустрітися з супротивниками психіатрії, щоб отримати їх перспективу. Ось як я закінчився обідом з науковцем.

За даними Haer, причина епідемії психопатів полягає в тому, що капіталізм, у всіх її жорстокості, спонукає порушувати поведінку: відсутність емпатії, плащової мови, приманки, маніпуляції. Насправді жорстока система капіталізму – це практичний прояв психопатії.

Його ім'я був Брайан, який під керівництвом спеціальної команди вчених, які не впливають на знищення психіатрії у всіх його формах. Вони називають себе CCHR. Я запитав його, "Чи ви доводите, що психіатрія є псевдонаука, яку не можна довіряти?" Він каже: "Так, ми можемо." І сказав: "Як?" Він сказав: "Знайди тебе до Тоні". Я сказав: "Чому Тоні?" Він відповів: "Поні в Брестоморі" Я був направлений до лікарні Брестомора. У той час було відомо, що Брестмоорська тюрма для психічних злочинців. Відправляючі вбивці і люнатика направляються. Я запитав Бріан, що зробив Tony? Він сказав: «Зважаючи на значне». Хтось збитий або щось і вирішив, щоб уникнути в'язниці. Але попередили занадто добре і застрягли в Брестмоор. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не вірить, що він не божевільний. «Так, ти хочеш організувати зустріч з ним?» Я сказав: "Так, будь ласка" Я приймав поїзда до Брумера. Посередині я починав щелепу неконтрольовано - це здається собакам, які ще й при нерві. У Брестмоорі я очолюв через одну дверцята, потім ще одну дверцята, і ще одна дверцята, і ще одна дверцята, до бази відпочинку, де відвідувачі зустрічають пацієнтів. Цей центр виглядає як гігантський готель, де все оформлено в заспокійливих зелених і персикових тонах. Тільки яскраві червоні кнопки виклику. Пацієнти почали отримувати в приміщення. Вони були повними, в спортивних затяжках і виглядали досить скромно. Вчений лікар Брайан зіпсував мені, «Все про медикаментозне лікування», що є найгіршим для вчених.

Секрет смугастого костюма

Людина введе в приміщення. Він не був повним, він був у дуже хорошій фізичній формі. Він не зношував труси, він був одягнений костюм. Він провів свою руку мені, як героя телевізійного шоу кандидата. Він зданий носити цей костюм, щоб переконувати мене своєї санності. Він сідає. Я сказав, що "Я вірю, що ви повинні бути тут?" Він сказав: "Так." Це право. Я бити когось, коли я був 17. Я був в ув'язненні, чекаю на суд, і я сказав мені, "Ви знаєте, що потрібно робити?" Попереднє Божество. Покажіть мені, що ви божевільні. Ви надішлемо в одну плюшеву лікарню. Ви будете подавати піцу. Ви будете мати власний ігровий консолі. Я запросив у тюрма психіатристів. Я просто бачив фільм Кар Крейш, в якому люди мали сексуальне задоволення аварійних автомобілів проти стіни. Так я сказав до психіатра, "Я отримую сексуальне задоволення, коли я приводжу машину в стіну." О, так, я сказав йому, що я хотів дивитися жінок, що це зробить мене більш нормальним. Я запитав його, як він зробив його, і він сказав, що він прочитав про це в біографії Тед Бунді, що він знайшов в тюрмортній бібліотеці.

Один із документальних видань Івана Ронсона, Секретних райдерів світу, досліджує теорію конспірації разом з його послідовниками, членами Білдерберга та Bohemian Clubs.

У будь-якому випадку, як він сказав, він вирішив бути божевільним занадто переконливо. Не було відправлено до нешкідливої лікарні. Він був відправлений на Broadmoor. Як тільки він отримав там, він попросив побачити психіатр і сказав: "Це був страшний непорозуміння." Я розумію дрібно. Я попросив йому, як довго він залишився в Брестмірі, і він відповів, що хоча вирок для оригінального образу був 5 років в тюрмі, він вже був в тюрмі протягом 12 років.

Тоні говорить, що це набагато важче переконувати людей, ніж переконувати їх невинності. Він каже: Я думав найбільш переконливу річ буде говорити людям, як правило, про нормальні речі, такі як футбол або телебачення. Я підписав новий науковий співробітник, який нещодавно мав статтю про те, як американські військові поїзди повинні шукати вибухові речовини. Так я сказав до медсестри, "Ви знаєте, що військо США є тренуванням, щоб виглядати вибухові речовини?" Коли я прочитав ноти в моїй медичній історії, я бачив їх писати, "Особливості вірять бджіл може знайти вибухові речовини." Він каже, що ви знаєте, що завжди шукаєте невербальне підтвердження мого психічного стану. Але як психічно здорова людина сидить? Яка людина дала ногу на нозі? Не можна зображувати. На даний момент я відразу почав славитися, «Ам я сидю журналістом?» Я поставила ногу на нозі як журналіст?

Він сказав: У мене є стонглер Stockwell з одного боку і рапір на інший. Так я зазвичай тримаю в моїй кімнаті, тому що вони рубають мене. Лікарі трактують це як докази несанкціонності. Вони кажуть, що це знак байдужості та мегаманії. Тільки в Broadmoor вважається аномальним, щоб зупинитися від серійних вбивців. Тоні здавалися чудово нормально мені, але як я можу судити, що?

Коли я отримав додому, я зв'язався з лікарем, Ентонієм Maden. Я сказав: "Що його історія?" Він відповідав, ми теж вважаємо, що Tony підроблена Божевілля, щоб уникнути тюрми, тому що його галюцинації, вже досить кліше, зникнув, як тільки він потрапив до Broadmoor. Однак в результаті обстежень ми діагностували його психопатією. По суті, моделювання невинності дуже характерна для маніпулятивної поведінки психопата. Несвідомість і маніпуляція знаходяться в списку симптомів. Отже, виходить, моделювання розладу розуму є просто доказами розладу розуму. І я розмовлявся з іншими експертами, і вони сказали смугасті костюми є типовими психопатами. Відповідає першим елементам у переліку симптомів: розкочування виступів, суперфіціальної чарівності і гіпертрофідне почуття самооцінки. І сказав: "Що не хоче говорити іншим пацієнтам?" І знову, типовий психопат: мегаманія і відсутність емпатії. Виявляється, що здавалося б, найбільш нормально про Тоні, за своїм лікарем, підтвердило свою нову діагноз психопатії.

Психопатія як соціальна система

Доктор консультував мене проголосувати в курсі психопатії, щоб дізнатися більше про психопатії, курс веде Роберт Харе, автор Список симптомів психопатії. Що я зробив. Я пройшов курс по виявленню психопатів, і сьогодні я сертифікований, і я повинен сказати, що неймовірно здатний психопат діагностика. У сто звичайних людей є психопат. В номері є 1,500 осіб. П'ятнадцять з них – психопати. Хоча кількість зросла до 4% серед виконавчих директорів та наглядів. Так я думаю, що це цілком можливо, що в ній 30 або 40 психопатів. Вечора може закінчитися в масовій боротьбі.

За даними Haer, причина епідемії психопатії полягає в тому, що капіталізм, у всіх її жорстокості, спонукає порушувати поведінку: відсутність емпатії, плащової мови, децей, маніпуляція. Насправді жорстока система капіталізму – це практичний прояв психопатії. Це форма психопатії, яка впливає на нас. "Забудьте хлопця від Broadmoor, який може або не може бути підробленою божевільністю." Хто піклується? Що таке корпоративна психопатія. Ви краще інтерв'ю корпоративних психопатів. Варто намагатися. Я писав людям в Енроні. Я написав, "Чи можу я відвідати вас в тюрмі і інтерв'ю, щоб побачити, чи є у вас психопати?" Не відповідав, тому я змінив свій підхід. Я написав до Аль-Донлапа, прізвища "The Chainsaw", актив-buyer з 1990-х. Він може переходити в некомерційні підприємства і вирізати 30% працівників. Він перетворив американські міста в привидні міста. Я написав його в листі: Я вірю, що у вас є незвичайна аномалій мозку, що робить вас особливим, безболісним і безтурботним. Чи можу я приїхати і інтерв'ю про вашу незвичайну аномальність мозку? І сказав він мені: "Ком."

Внутрішня Нарня

Я побував Аль Дунлап на гігантній особняці в Флориді, наповнений скульптурами хижаків, переважно левів і тигрів. Прогулявся по саду. Знаходилися фалоси і орли. Він сказав: "Акули, подивіться на них." У нас є ще й тигра. Все схоже на Narnia.

Потім ми пішли на кухню. Al Dunlap був найнятий для рятувального некомерційного бізнесу. Як я згадував, що це не було нічого, щоб вирізати 30 відсотків своєї робочої сили. Він часто гасив їх жартом. Наприклад, є знаменита історія про нього. Хтось прийшов до нього і сказав: «Я просто купив автомобіль». І сказав він: "Справді ви маєте новий автомобіль зараз." Але я скажу вам, що ви не зараз: робота.

Так він стояв на кухні з дружиною Юди та охороною моря. Я кажу, "Ви пам'ятаєте, як я писав в листі, що можливо, у вас є порушення мозку, що робить вас особливим?" Він каже: "Так, це цікава теорія." Це як Star Trek. Я збираюсь, де чоловіча нога ніколи не пішла. Я кажу, "Важливо, деякі психологи думають, що ви..." Він сказав: "Що?" Я здав слово «психопат». У мене є список психопатичних рис у вашій кишені. Чи можна прогулятися між ними? Неприємно, він був інтригований і домовився, "Увійти, приїхати". Я почав списувати, "Гіпертрофідний задум". Я повинен сказати, що йому важко заперечувати, бо він стояв під величезним портретом себе. Він сказав: "Чому потрібно вірити в себе." Я сказав, "Маніпулятивний". Він відповів: "Це знак лідерства." Я продовжив, "Нездатність випробувати широкі емоції". Він сказав: "Хто хоче завантажувати себе зайвими емоціями?" Він пішов зі списку психопатічних симптомів, виправивши кожну з них.

«Я не психопат. Ви знаєте, що один з симптомів є нездатністю, щоб пошкодити все. Але історія полягає в тому, що в списку є також маніпуляція і маніпуляція. Так, коли ви бачите, що ви зробили, кажуть, "Ципічний психопат - лежачи в холодній крові, що він шкода."

І я помітив щось цікаве, що я зустрів Al Dunlap. З кожним днем він сказав, що, здається, чудово нормально мені, він сказав, що ви не повинні засудити кримінальну поведінку як підліток. Він сказав, що він був прийнятий до Західного пункту і Західного пункту "не бере биків". Він відповідав негативно на питання про короткі шлюбні відносини. Він був одружений двічі і був одружений протягом 41 років. Попри те, що він завжди хотів знати, що людський м'якоть смакував як; але люди кажуть, що ступінчасті речі, коли вони сваряться, якщо вони нещастяні і подразнені. Я думав себе, «Ні, я не буду включати, що в моїй книзі». І я зрозумів, що навчаюся шукати психопати, я став трохи психопата. Бо я завжди намагався ставити когось в коробку позначений «психопат», намагаючись описувати характер людей своїм дивним рисам.

І сказав він на мене, "Год, що я зробив останні 20 років." Що робити журналісти. Ми проводимо світ з блокнотом в нашій руці шукаємо перли. А перли – найвизначніша особиста риса героя. І ми ретельно підбираємо їх в нашій колекції, відкидаючи як непотрібне все, що видається нормально і звичайно. Ми просто ігноруємо норму. У нашій країні дуже багато психічних розладів. Біполярний розлад – діти чотири роки діагностуються, якщо вони просто мають боти гніву.

Щасливий кінець для півпсихопатії

Коли я повернувся до Лондона, Тоні назвав мене. Він сказав: "Чому не вдалося повернути мої дзвінки?" Я сказав: "Дуже я сказав, що ти був психопатом." Він сказав: "Я не психопат." Ви знаєте, що один з симптомів є нездатністю, щоб пошкодити все. Але історія полягає в тому, що в списку є також маніпуляція і маніпуляція. Так, коли ви бачите, що ви зробили, вони кажуть, "Детальна психопата лежачи в холодній крові, що він ресмертний." Це так само, як відьми. Вони перетворюють все вгору. Він сказав: "У мене є випробування незабаром." Чи прийдеш ти?

У 2000 році відомий науково-дослідний співробітник Тімоті Круг опублікував статтю з сенсаційним заголовком: «Східофренія – це ціна хемо-сапіренції платить за мову». Crowe стверджує, що мова та психоз поділяють спільне еволюційне походження: генетичні зміни.

Я погодився і пішов. Після 14 років у Бродморі він був випущений. Вони вирішили, що вони не могли тримати його невизначено просто, тому що він мав високий бал на рецидивному тесті і дати йому йти. У передпокої він сказав мені: "Ви знаєте, Джон, кожен трохи психотичний. Ви. Я, звичайно, я. Я запитав його, що він збирається зробити, і він сказав: "Я збираюся до Бельгії". У мене є жінка, що я люблю. Але вона одружена, тому я повинен бути впевненим, що вони розбили. й

Що було два роки тому, і що закінчив свою книгу. Останні 20 місяців були дрібними. Ніщо погано відбулося. Він живе біля Лондона з дівчиною. За словами Вченого лікаря Брайана, це зловживання — Я знаю, що це звучить неомінно, але нічого не неправильно. На жаль, через 20 місяців він пішов в тюрморт: взяв участь у слизі в барі, так як він назвав його, і в результаті він був дано місяць в тюрморті. Що, звичайно, поганий, але принаймні короткий час говорить про те, що брук не був серйозним.

Я думаю, що це добре, Tony вийшов. Якщо ви не можете судити чоловіка за його найгіршими рисами. Тоні - напівпсихопат. Невизнаний сірий район у світі, який не схожий на невизначеність. Але сіра ділянка, де ви потрапитеся на складність, що таке людства все про. Ось де правда лежить. Тоді він назвав мене. Він назвав мене і сказав: "Джон, я можу купити напій в барі?" Я просто хотів подякувати вам за все, що ви зробили для мене. І я не зробив. Що робити?

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: теоріяandpractice.ru/posts/6568-seraya-zona-dzhon-ronson-o-tom-chto-otlichaet-bezumnogo-cheloveka-ot-zdorovogo