HR-300

Я niibazzo добре ... Я занурю сумний сюжет з мі-сафатарами (як зазначено нижче). Прайміть любов і смерть... Що сопла... Не прочитайте рожеві.
Я нічого не змінив, для мене добре на війну.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Перший робот збитий в травні. Автомобіль, керований CR-300, людоїдним роботом 300-ї моделі, збитий в фасад будівлі на повній швидкості. Фахівці не розуміли, як це може статися. Найсвіжіші начинки, передові технології, вже реальний штучний розум, який не здавалося б, дати навіть причину долі, щоб знищити таку машину.
Другий робот збитий під час польоту вертольота. Його автомобіль застрягнув одну з дам, які заблокували каньйони Північної Америки під кутом 90 градусів. Останній робот був введений в пристойку.

Голограми над столом друкуються нові та нові ланцюжки послідовностей. Стара людина - батько роботів, їх творець, бадьорість сідає на стілець, ледь падає під променями настільної лампи ... На столі був асистент програміст.
Професор, я думаю, що я знаю, що проблема...
- Так? А що? Стара людина виглядала похмурою на молодих помічниках.
- Подивіться на це. Тут роздруковує свої думки... думки про себе. 3 години тому

«Я працюю. Людський робот. Модель триста. Я люблю роботу. Щастя. Я люблю людей. Робота для людей. Захопити їх. Щастя. У мене є передові технології. Я люблю технології. Я люблю себе. Що мені? Я? Підключення до глобальної мережі.
Питання: "Чому я?"
Відповідь: "Ви CR-300"
Питання: "Чому я люблю себе?"
Відповідь: "Так."
Питання: «Що це означає?
Відповідь: «Любо для себе – це ознака. й
Питання: "Як я єдиний?"
Відповідь: "No."
Питання: «Одіння?
Питання: "Як багато?"
Відповідь: "Two."
«Що таке?»
Відповідь: "Подивитися тебе."
Питання: «Чи любиш їх?»
Відповідає: «Так, так і сам». Ви однакові, тому лікуйте їх, як ви.
Питання: "Я, що добре?"
Відповідь: Це називається гомосексуальність, педерасти. Завантаження всіх синонімів. . . ?
Питання: «Як я педора?
Питання: «Що робити?
Відповідь: «Я шукаю аналогів. ?
A: 213,795,000,153 матчі були виявлені з 1996 року.
Питання: Дайте мені будь-який. ?
Відповідь: "А рік?"
Питання: «+10 років. 30 років. Як мій номер. Це те, що моя програма каже мені. ?
Відповідь: "Tiger: Faggot! Вбити вашу заміну. . . ?
Питання: "Інші дії?"
Відповідь: "Я завантажую." ?

«Я був перерваний. Тексти пісень, а це означає: Вони приймають мене в ангар. . . ?

- Чи знаєте ви?
- Я 137 років як дитина. Я пам'ятаю щось )
Саме тому ви замовляєте його розмістити в ангарі з стінами піни?
- Я. Все геній простий - Боже! .

Стара людина кинулася з офісу, пробігається через двір на велику повіску. Гоління руки набрати код ...
На підлозі зламаний робот. Його зламаний і незрівняний тіло ще теплий від коротких схем. Величезна, майже людська рука клапана залізною арматурою п'яти сантиметрів від стелі покриття.

- Рейки ... Рейки. Професор загинув на колінах. Rails, ебать мій мама...

Джерело: