Дієта без цукру: особистий досвід

Марита Захарова, директор і мати двох молодих синів, після другого народження вона втратила 15 додаткових кг, але виявила себе гіпокаліцитемію (нижковий цукор крові, в якому він протипоказаний до голоду). Потім вона вирішила повністю виключити цукор і клейковину з її раціону і вже протягом шести місяців з'явилася нова дієта.

р.

Зміна дієти

Я довго спостерігався про мій раціон. Для другої вагітності набув 17 кг, і до того, як вона вже була додатковою 3 кг, тому я хотів отримати у формі. Я використовував швидко схуднути, в тому числі через кріплення. Але потім я зрозумів, що я не міг голодувати. Мої очі темні, мій голова дивний, я впадаю кілька разів.

На деякий момент я прочитав статтю про гіпоглікемію. Я збігався з моїми симптомами, купив метр глюкози і почав приймати вимірювання. Ми були підтверджені страхи. З гіпоглікемією (нижня глюкоза крові), необхідно підтримувати баланс:

• їсти кожні 3 години,
  • невеликі порції,
  • оберіть продукти з низьким і середнім GI, щоб не було стрибків в крові глюкози.

Я іноді хочу їсти в 2 години. У мене завжди є цукерки в моєму мішку, тому що найнебезпечніша річ в гіпоглікемії є гіпоглікемічна кома. Цукерки допомагають швидко підвищити рівень цукру в крові. На початку я бажав з'їсти його без причини.

Результати

Через шість місяців цієї дієти показники глюкози стають кращими. Я більше не маю дикої хірургії, щоб їсти щось солодке. І в цілому багато енергії. Я все ще годую маму і не спати дуже багато, але я маю нормально всі дні. По-перше, я відзначив, що після обіду я був жахливим сонним, тепер ефективність стала значно вище.

Ні цукор.

Мені важко, так як не тільки цукор виключений з мого раціону, але і клейковина, до якого я реагую. На початку я звернувся до лікаря-нутріти, який допоміг створити збалансовану дієту. У моїй справі це не просто змія, але й важка необхідність. Тепер перелякає практично не буває. Вони плануються: 1 раз в 1.5-2 місяців я дозволяю собі їсти щось солодке, наприклад, коли я ходжу на день народження.

У мене є коробка заморожених мочі цукерок, і я люблю їх. Я купив його два місяці тому перед відкриттям.

І більше. Erythritol є майже ідеальним замінником для цукру. Він має майже нульові калорій і GI. Але щоб бути чесним, я рідко його використовувати. Я зробив морозиво з ним пара разів влітку. Також іноді додають 1 ч.л. меду мануки до кропиви. У зв'язку з жирами в горіхах стрибки глюкози в крові не виникають. Коли ви дійсно хочете солодощі, їсти сушені фрукти, але з GI нижче: чорнослив, сливи.

Відсутність клейковини

Я все ще навчаюся жити безглуздим. Я не знаю, що це складніше: не їсти цукор або клейковину. Цукор – це чисто психологічна коливання, її не потрібно замінити, але пшениця і жито є основою моєї колишньої дієти.

Я ще не дуже хороший приготуванні з іншим борошном. Експериментування. Хліб виявився знежиренням, тому я пристосований для придбання різних хлібів. Плюс, не так довго, я почав регулярно їсти ферментовані продукти: kombucha, sauerkraut, kimchi, домашній йогурт.

Продукція

Я не їсть оброблених продуктів. Я варю всіх продуктів харчування, тому переважно я купую тільки овочі, фрукти, крупи, птиці. Я купити щось в інтернет-магазині, щось на ринку Данії, спеції на iherb.

Чай мій слабкий. У мене завжди є кілька сортів зеленого чаю і oolong. Щоб бути чесний, мій улюблений чай є молочним oolong, який реальний чай цінителі не пити, і я не можу без нього, я адсорбую. Я також додайте різні трави до мого чаю. Тепер я намагаюся вводити адаптогенів вранці: Елетерокок, корінь sagan dilya.

Популярні марки: Urbanbechi "Лінія продукту", горіхові пасти Nutbutter, Di&Di хліби, Шоколадні боби Freshcacao, AYU cedar масло, Le Bon Gout та вишні, Wedderspoon Organic manuka мед, Nutiva Organic кокосова олія, містралі зернові, гранати борошно та масло King, передні прянощі та синонентор

Принципи харчування

Мій головний принцип очищення їжі. Я не люблю змішувати багато інгредієнтів, і багато способів слідувати за принципами окремої їжі. No bigotry.

Я боїться тваринних продуктів, тому молочні продукти, наприклад, доводять до мене мої друзі, які відкрили свою ферму. Я знаю, що вони не мають антибіотиків і хлопців (самі вегани) чудово підходять для тварин. Так я впевнений, що я їсти сир з щасливого корова.

Я намагаюся їсти сезонні фрукти, але зараз все змішують. Але, тим не менш, восени на мій погляд, сезон гарбузів, маргінів, фейхоа, гранат. Їжте їх.

Я купую фрукти і овочі від Aunt Nina, які я знаю так довго, що я не пам'ятаю скільки. Я також купую сушені фрукти і горіхи з Узбека другу. Звичайні ціни надаються. Я також купую багато. Я тебе люблю.

Вода.

Я п'ю 1,5-2 літрів води в день, я використовував, щоб пити більше. Я замовляє воду з біовіта охолоджувача і я люблю Mivela Mg води.

На ходу

Я не граю спорту, але я роблю це щодня. мінімальний набір вправ:

• бар (стоячий 4 хвилини),
  • Пара коротких, семихвилинних комплексів,
  • З йога хоча б suryu-namaskar.

Я прогуляю 10 км на тиждень. 1 раз на тиждень я плаваю 2 км.

Я впевнений, що рух допомагає впоратися з перекриттям. По-перше, коли я хотів їсти, я взяв мотузку і стрибав на 1-2 хвилини, після чого бажання випаровується.

Сімейне харчування

Це найважчіша частина – ви повинні готувати окремо. Наймолодіша дитина (одна і половина років) не дає солодощі всім. На жаль, вже висаджується на цукор, тому у нас є суворе обмеження 3 цукерок на добу (це може бути медузи, сушіння, жувальні цукерки).

Діти в основному їдають за класичним радянським меню (м'ясний суп або куряча локшина, фрикадельки, гречки, макарони та сиру тощо).

Для сніданку я готую 1 раз на місяць горола з висушеними фруктами і горіхами без додавання цукру, виходить десь 1-1,5 кг. Це не злаки, які діти люблять так багато, але корисною альтернативою.

Мій чоловік, як правило, їсть все, в тому числі McDonalds, тому всі мої обмеження дивляться більше, як “переможці”.

Випічка.

Яскравий біль. Я люблю випікати торти, печиво, але тепер я це дуже рідко, тому що в процесі я завжди намагаюся за смаком, і дуже важко протистояти. Але напередодні Нового року, звичайно, ми зробимо печиво, і, можливо, Я з'їжу пару речей.

День 1

• 10:10 сир (200 г) + 2 ст. сметани (30%) + чай з женьшеню;
  • 13:20 салат з холумі (томат, огірок, листя айсберга, болгарський перець + імбирна заправка) + смажений сир холумі 300 г + молоко oolong tea;
  • 16:30 1 невеликий періммон + трав'яний чай;
  • 19:30 суміш горіхів (каш, сосни, пекан, лісовий горіх, горіх) 50 г + комбуча (250мл);
  • 21:00 омлет 2 яйця з сиром + трав'яний чай.

День 2

• 10:10 тертий морква з болгарським перцем і кропом від насіння абрикоса (150 г) + чай з женьшеню;
  • 14:10 цвітна капуста з сиром (250 г) + 1 ст. sauerkraut + 1 ст. корейська морква + молоко oolong tea;
  • 17:10 квіноа з устрами і помідорами (300 г) + чай ivan;
  • 18:10 манго + 2 ч.л. лука + комбуча (250 мл);
  • 20:10 овочі гриль (300 г) + чай ромашки.

День 3

Напіврозвантажувальний день. День на сироватці. Кожна година до вечору я п'ю стакан сироватки, трав'яний чай і відповідного чаю.

• 20:00 гречана гречана з баклажанами (350 г) + комбуча;
  • 1 час Кокосовий пудинг з насінням чіа + країна малина (100 г).

День 4

• 10:15 розсіяні яйця з двох яєць + сірий чай;
  • 14:20 салат мікс (радіко, кукурудза, фрізе) + авокадо + помідор + огірок + куряче філе + 1 ст. соснового масла (350 г);
  • 17:20 1 сушена кисла слива, 3 дрібні мандарини, ручна кав'ярня + молоко oolong tea;
  • 18:20 pacors 7 шт (шоколадна борошно з томатами та капустою Пекіна) + комбуча 250 мл;
  • 20:20 смажені лисики з червоною цибулею + м'ятний чай (300 г).

День 5

• 10:15 млинці (200г) з 2 ст. 30% сметаною + відповідним чаєм;
  • 14:20 vinaigrette з sauerkraut і квасоля (280 г) + чай ivan;
  • 17:20 гострий рис в гарбузовому горіхі 300 г;
  • 19:20 cod під маринадом 350 г + комбуча;
  • 21:20 3 лляний хліб з качкою пасти + м'ятний чай.

День 6

• 10:16 2 варені яйця з зеленим горохом + сірий чай;
  • 14:15 гарбузовий суп;
  • 17:10 3 амарантовий хліб з бринзою, огірком і сушеними томатами;
  • 19:10 дикий рис з висушеними фруктами в гарбузовому батернаті (300 г);
  • 21:20 feijoa 3 шт. + чай ромашки.

День 7

• 10:10 зелений гладі (шпинат + авокадо + огірок + persimmon + kombucha) 350 мл;
  • 14:15 суп з курячими м'ясниками (400 мл);
  • 17:10 3 лляні хліби з urbech какао з лісовим горіхом;
  • 19:10 запечена гарбуз з квіноа (300 г);
  • 21:20 м'ятний чай + 2 чорнослив + 2 шт сушених абрикосів. Видання

Цікаво: Як правильно вибрати сушені фрукти

14 корисних круп, про які не всі знають

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: smart-cookie.ru/menu/racion-bez-saxara/