НатататататалатататальцРμРЅС‹С...

У своїх руках є слонове яйце для птахів, яке було укладено навколо 17 століття на Мадагаскарі. Продається в Челсі Античний ярмарок в Лондоні за $ 7,340. І є ті, хто хоче такого релікву.
3 фотографії по Дудакураком та божевільним зоологом

Елевантні птахи називають членами сімейства епіорнісів (Aepyornithidae), наказом ostrichs (Struthionagin). Шукаю ці роялі гіганти, стає зрозуміло, чому ці птахи називаються слонами.
Єпархії, які захопили казковий острів Мадагаскару. Ці дивовижні істоти збереглися до наших днів, але були переважані нашими видами у 16 столітті.
На сьогоднішній день наука знає вісім видів епіорнісів, що відносяться до двох генра - Аепірніс і Мульлорніс. Рід належних епіорнісів (Аепіорніс) включав такі види: Aepyornis hildebrandti, Aepyornis gracilis, Aepyornis medius і Aepyornis maximus (як правило, вважається, що роду Aepyornis складається з тільки одного виду - Aepyornis maximus).
Aepyornis maximus є одним з найбільших птахів в історії Землі. Цей гігант досягає 3 метрів у висоту і вагою 450-500 кг. За вагою тіла з гігантськими слоновими птахами може змагатися лише злодими птахами роду Dromornis, які заселяють Австралію значно раніше (лат Міокен).
Найвищими птахами були неймовірні Аепіріні, ні Дроморніс. Заголовок найбільшого птаха, коли-небудь, щоб занурити нашу планету, належить до гігантської мои (Dinornis giganteus, або міцності), яка досягла висоти близько 3,5 метрів.
У епіорнісі було масивне тіло і дуже товсті ніжки. Ці птахи не могли швидко працювати, але вони не так повільно, як це може здаватися. Я думаю, що вони можуть працювати швидше, ніж ви і мене. Але вони не мали нічого спільного, як на Мадагаскарі, ні зараз ні, ні то були великі предки, здатні впоратися з такими міцними птахами. Єдиний ворог цих тварин був людиною, і від людей, як ви розумієте, ви не можете втекти. Чоловік активно переслідував ці красиві птахи, і в кінці, як я згадав вище, вони повністю переважали йому.

03 мар

4981673

Джерело: