Яскравий лікар.

Шановні відвідувачі сайту!

Пацієнт: Як лікувати дисгідроз
Лікар: Ми так шокуємо Вашим судом, що з великим задоволенням повідомляємо Вам, що для вас призначене призначення режиму лікування буде коштувати 200 грн.

Пацієнт: мій син 8 років. Він мав УЗД правої яєчки, розмір її 9 * 12 * 19 мм. Чи є це норма для свого віку або є можливість гіпопллазії? Дякую за відповідь.
Лікар: Будь ласка, зв'яжіться з лікарем-урологом, не існує такого фахівця в нашій клініці. І перевернувшись до фахівця, не забудьте взяти, крім результатів УЗД, також хлопчика. А до речі, чому ви не отримали УЗД лівої яєчки? Ви з роботи або була електрика? Що порівняти правильний яєчок зараз? З запахом магнолії або складу президента?

Пацієнт: У мене є секс з дівчиною, яка 14 і я 16?
Лікар: Якщо ви дійсно хочете перейти до в'язниці, ви можете.

Хворий: Я чув, що гормональні препарати для чоловіків сприяють швидко і внутрішньому
Лікар: Добре, добре.

Пацієнт: Розкажіть мені про анальний секс.
Лікар: Хто? Пацієнт: Привіт, лікар. Я думаю, що я маю щось з моїми яєчками. Один яєчка здається цілою, а другий фрагментується з боків. Ох, я про що. Мені здається, що другий тестикул не активний. Спасибі заздалегідь!
Лікар: Якщо є так багато речей, це час, щоб розпочати хрещення. І особлива ніжність лікарів клініки викликала вашу «пронузацію» про бездіяльність одного з яєчок.

Хворий: Догляд за моїм пенісом розміром 13см! і для цього у мене є комплекс і я поганий ерекція. Я не знаю, що робити. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що вона сміється на себе і я не зробив її щасливим!
Лікар: Чому ви не хвилюєтесь про здоров’я? І вона сміється на вас, очевидно, не через розмір вашого пеніса (який, до речі, є нормальним), але на вашу блатетичну ілютрацію. Для того, щоб вам не було нічого спільного, але єдине заняття, яке ви готові присвятити себе, не залишаючись - вимірювання вашого члена.

Хворий: Я маю почервоніння на голову, я хотів би знати, що це таке. І я хворий? Спасибі заздалегідь.
Лікар: Будь-який грибковий мікробіальний вірусний ураження можна. Або ж, можливо, ви просто очищили коричневу і потім, не промиваючи руки, доторкнувшись себе головою пеніса. Або помада зліва.

Хворий: Я просто відходжу божевільний з волохатими жінками, тобто коли леді має волосаті ноги, пабами, пахви. Я почав помітити, що коли всі ці жінки не мають (нині вона всюди в моді, щоб поголити все) проблеми з ерекцією і в цілому всі бажання зникне. Розкажіть мені, це хвороба?
Лікар: Ні, не хвороба. Гени - змія. Підручники. Не вбити тебе. І всілякі неголені. Правда, з одним недоліком. Вони ще не миються.

Пацієнт: Розкажіть лікаря, який полір в шлунку. Як небезпечний?
Лікар: 1. Нове зростання, можливо, злоякісний. 2.Зв'язатися з хірургом онколога. 3. Смерть.

Хворий: Мій кліщ отримав розбиту шкіру, яку голову до соми. Чи це небезпечно? ?
Лікар: Чистий він небезпечний.

Хворий: У нас був секс з моїм хлопцем без презервативу. Перед тим як пропустити всі тести - все добре для обох. Сьогодні він говорить, що він має деякі відчуття в простати, але не неприємний. Але нібито мікрофлора використовується для одного. Я не маю ніяких почуттів. Чи можна відчути те, що він говорить, і що це робити?
Лікар: Може бути, ваш партнер не має нічого спільного. Подаруйте йому картинну книгу або дозвольте йому допомогти вам навколо будинку, щоб відволіктися від міфів.

Пацієнт: Що відбувається, якщо ви їсти багато щодня?
Лікар: Сильні руки.

Пацієнт: Як виглядає лікування передчасної еякуляції і яка вартість цієї процедури? Дякую.
Лікар: Добре виглядає, вартість від 1000 до 2000 грн.

Пацієнт: Чи шкідливий для мого зуба, який його приклеюють до неба (розбірник у вигляді Брулліана)
Лікар: Не шкідливий для зуба, але можна подряпинити пеніс.

Пацієнт: Який лікар лікує Бузумію?
Лікар: Бугумолог

Пацієнт: Чи шкідливий для лебідки пеніс?
Лікар: Немає пеніса, але голова поганий для лікарів

Пацієнт: Чи можна зробити масаж простати і як?
Лікар: Можна. В'язкість пальмової поверхні нігтьової фаланги була в проекції залози передміхурової залози. І масаж до тих пір, поки ви повністю задоволені.

Пацієнт: Чи можна збільшити пеніс без операції і препаратів
Доктор: Заповнити його, читати книги, ходити з ним, піти на кіно, на виставки. Це радість для вас і армії.

Пацієнт: Привіт, будь ласка, покажіть мені корисно звужувати м'язи залози простати? Точно коли ви робите це з метою.
Лікар: Звичайно, але як це зробити? Надіслати

Хворий: Я снию занурення мого кліща, коли це в розчині азотної кислоти! Що ви думаєте, буде? Вони говорять про велику висоту, як і від опіатів.
Лікар: Здавалося б, ви помістили мозок в ньому.

Хворий: У мене є сильні болі в анальній зоні, коли я цупи, і останні десять хвилин після того, як кілька разів я мав кров.
Допомогти як і що можна зупинити больовий синдром.
Я 21. Дякую.
лікар: Аналгін. І додати в такий стан, який ви приїдете за допомогою бризки, миготливих вогнів і шерен (як президент) до термінового хірургічного відділення на перевезенні амбулаторного транспорту. Ми розуміємо, що всі майстри лікують фольгу, але з такими скаргами він дешевше платити за обстеження і лікування, ніж стати відключенням на 21 рік.

Пацієнт: лікар, будь ласка, покажіть мені, що у мене є припливи, я 18. Чи є це нормально? Чи можу я позбутися від цього?
Лікар: Що робити?

Хворий: Мій друг хворий з лушпиннями, ймовірно, заражений мене! Подаруйте повний курс лікування, щоб уникнути вступу до лікаря!
Головна

Хворий: Я роблю ананімію, так як я був 11 років... Я загрожував рум’ян? якось вийшло 12 разів на день...
Лікар: А руки не спали? Ви все ще повинні взяти перерви. Побачити книгу з фотографіями або допомогти мами мити посуд. Ваш мозок починає страждати і ви пишете помилки. А потім що? Спочатку волосся на долонях виростуть, а потім повністю сліпі. Якщо мастурбація бере обсесивні форми - перейдіть до мастурбація, а потім до рмелі, і коли це вже нудно - зайдіть в "чилдський гріх". А потім вважається, що ви йдете через нормальну стадію сексуальності людини.

Хворий: У мене є червоні плями між ногами десь навколо нижньої ноги! біля яєчок! вони не боляче, але іноді відьміть, що це? спасибі вам заздалегідь!
Лікар: Якщо на рівні нижньої ноги, то діагноз звучить що-небудь: "Слонність скроту з яєчним птозом". І червоні плями в цьому випадку банальні манжети.

Хворий: Розкажіть, як довго після фторографії чоловік може подумати про зачаття дитини. Дякую.
Лікар: Але як тільки сорочка натискається і з офісу, можна відразу подумати. Коли ви отримуєте будинок, не тільки думають, але робити.

Хворий: У мене є невеликі яйця, закінчити нормально, мати варикоз.
Лікар: Ми ніколи не отримали. Ви блювотні?

Пацієнт: Хломід можна лікувати без антибіотиків
Лікар: Легко. Але не понто.

Пацієнт: лікар, чому не у вас є анколог?
Лікар: 1. Патаму шо. 2. Нікада.

Пацієнт: Причини болючого набряку у людини однієї грудної залози?
Лікар: Гінекомастія. Злоякісна пухлина. Спробуйте отримати молоко. Травма. Пиріг. Злий очей.

Пацієнт: Що неправильно з ананасом?
Лікар: Може бути травмою.
Пацієнт: Що таке травма? ?
Лікар: Брокен руки.

Хворий: Чи можна припустити, що якщо хлопець не виходить на мене, він гей?
Лікар: Ви можете припустити все. Але це припущення, ймовірно, буде помилковим.

Пацієнт: Мій друг Євгеній, часто сидить і читає ваші питання і відповіді, це нормально? і він якось непристойний.
Лікар: Ми розуміємо його ідеально. Рекомендуйте свого друга Євгена, щоб піти на форум годин в 9 ранку в Києві, перед тим як ми встигли витерти всі неспроможні та потоки свідомості, що розгубилися на форумі. І найвеличезніший задоволення він прийде, прийшовши до форуму в цей час вранці, коли питання накопичилися з п'ятого вечора, протягом майже трьох днів. Отже, його реакція відмінно нормалізується. І наша реакція полягає в тому, щоб скуштувати першу, але при зіткненні тільки над найвизначніших питань, а потім мати при видаленні сміття.
Пацієнт: лікарі не повинні сидіти!
Лікар: Вирішимо ці питання самі. Медична етика і деонтологія не дозволяють сісти при наявності пацієнтів, колег і молодших медичних працівників. Не існує інструкцій для всіх інших випадків. Таким чином, ми хотіли б сказати, що ваш максимальний, безумовно, бездоганний, але ви можете залишити його для глибокого внутрішнього використання.

Звідси.
до