Військовий відділ

Усі завдання для розрахунку кутів і діапазонів в артилерії дуже прості і елементарно запрограмовані нами на старовинному програмований калькулятор MK61(?). Природно, військові намагалися автоматизувати цей випадок. По-перше, вони давали завдання інституту десь в Росії, щоб розробити калькулятор тільки для цих завдань. Інститут успішно справляється - калькулятор був сучасний, невеликий, легкий і зручний, акумуляторна батарея. Я думав це право. У тестах виявилося, що він не підходить - це занадто легко вкрасти. Протягом місяця майже всі калькулятори прикріпили ноги. (Я не знаю, чому вони були вкрадені.) Ми мали вирішити цю проблему. Ви думаєте, що вони просто замовили той самий інститут, щоб відповідати одному калькулятору на великий, важкий ящик? Захопити його! Те ж саме завдання було передано іншому інституту (у Азербайджані) з додатковими умовами для збільшення розмірів і ваги. Розробники впоралися з ним, навіть переборщити його. Виявилося, що це поле, як два автореєстратори, важкі, з старомодним знаком і їсти хмару енергії. Але це не все. Цей "східний" також вдалося зробити помилки іноді. І так як за помилкою і загибель кого-небудь за «дружнім вогоньм» поставить не калькулятор, але ви, потім якщо є час, офіцер дублює «комп'ютер» ручний рахунок. Вчителі сильно консультують нас, щоб завжди зробити те саме.

Лекції про комунікацію під керівництвом лейтенанта полковника - страшний жартувальник. Займається заняттями. Ми навчимося з ним, що кабелі та телефонні набори в армії не змінилися з війни. Під час вивчення телефонного апарату (TA-43?), викладач оголосив, що він був двостороннім пристроєм, а також може використовуватися для електрозняття. Ось генератор в ньому - ви скрутите кноб і генеруйте струм. Після того, як було перше крі – студенти швидко з'ясували, як катування і відразу почали тести. Ця машина болить, це хворий. Виявилося, що радіостанція має друге призначення - як підлокітник. Клас в ангарі. болт 2S3M має зважену болт 90kg. У класі були кілька тем, і один з них розбирається / збірка затвору. Ми поділилися на кілька груп, кожен набір на робочому столі з деякими частинами. Ми не почали з нами, ми повинні чекати, поки він закінчився з іншими і прийшли до нашого столу. Про те, як цей «фоол» відібрав і збирався. Є три способи, щоб уникнути реквізитів «екстра». Тоді ще було відхилено. Є два способи, і це незнімний, який правильний. Я пішов в інший стіл і запитав про велику допомогу. Він сказав: "Коттани, я був у військовій за 10 років -- єдиний спосіб ви можете поставити клиновий болт разом, інакше він не збирався разом." Я не зупинився. «Окай, я буду безкоштовною протягом 5 хвилин, я приїду до тебе». Він приходить до нашого столу, і ми покажемо його обох способів. Вже третій, але потім нічого не рухається всередині. «Ви знаєте, що, я розповім вам пізніше, океї? Після того, як ми всі розібралися / збираємо цей вимикач на деякий час.

У нас був хлопець, який завжди сповільнився. Він невпинно впав в ідіотичні оповідання, але він залишився невірним оптимізмом. Він чітко знав, що гальма була ступінчастою, і що вона не згасила його. Він був неймовірно дилігентом. У той час, коли багато розумних людей летять. Постійно resold, resold. У 1-му році на лекції фізики його викладачі відправили для крейди, а коли він приніс його, він сказав: "Я нагадую мені на іспиті, я підніме свій бал." Наприкінці другого семестру студент передає фізику на третій раз і знову отримує два. Відправлення від uni 100% І тут він сказав: "Запам'ятати, що я пішов крейдою для вас?" і отримує 3 балів! Кожен семестр. В кінці він зумів закінчити єдину. На війні вінок кинув ту ж саму косу. У полковнику просить йому щось про мету, кут, настає, дивиться на те, що він виправдав на ПУ, і це абсолютно порожній! Колон в шоку: "Студент, О ... де знаходиться ваша посада?!" І ось виходить, що студент не знає, що таке Пожежна позиція або як її намалювати. За кілька місяців навчання! У полковнику програє подарунок мови, удару, не може навіть кистей. Він проходив по аудиторії і може сказати тільки "Дуже студента!" студентка! Шановні друзі! Цей студент зумів закінчити війну. Вибачте, що не вилікайте на стажування.
Пара закінчується в «багаття артилерії», потрібно скласти ПУО. Студент все ще не навчився правильно скласти (і потім не навчився). ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Як ви складете? Не скажеш мене, коли вона падає, що я навчаю вас, як складати. Пара закінчена, ми проводимо ПУО до спини, студент в коридорі ПУО крихти. Призначте: «Команда студента, який навчить вас складати так?» Студент, без мислення другий: "Colonel _____________" Призначте підпис.
Ми завжди сказали, що ми можемо викликати лейтенанта полковника, але не навпаки. Цей же студент безперервно назвав колонки лейтенантів.

Класи на шасі завжди були останніми. Після обіду. Учитель так гучно з його командуванням голосу, що мій вухо занурився в задній частині мого столу. Я не знаю, як люди збереглися на першому столі. Я зробив ще раз, як добре, щоб мати гарну зірку. Тим не менш, за цей час ми помирали з повним шлунком і засипаємо до цих потужних звуків. Учитель періодично підняв комусь, і при необхідності лікував всіх в коридор. Кінець другого класу був сприйнятий як найвище щастя, для того, щоб не було сил, щоб закінчити. Деякі з нас знайшли розваги. Аудиторія була повною з візуальних засобів - шматки двигуна айцтера. Вони зуміли поставити щось в чужому сумці в кінці другого класу. Як правило, «імплім» знайшов іноземний об’єкт у сумці тільки після контрольної точки. Кожен був смішний, крім жертви. У якийсь момент хтось раптом припинив сміятися, він був прокочений перцем. Він піднімається в сумку, а також знайшов шматок праски. Він ще не сміється. Дуже дивовижна, що об’ємна «фоол» зважала пару кілограмів. Потерпілий не знав, що робити і просто ретельно покласти «деталь» в сміттєвому сміття може біля контрольної точки. Я сподіваюсь, що «деталі» приходять на аудиторію. Насправді, ви повинні вбити для таких жартів.

Усі номери Леніна стали «легатами», замість Леніна – Шевченка, скрізь замість котирування Леніна – котирування Шевченка. На кафедрі «Шопінг Артилерія» великий плакат з квотуванням у великих літерах «Я не роблю це? Я отримав звук? Я приходжу? Що було тоді (і ще) в країні.

Спочатку ми постійно намагалися довести, що ми сказали, і праву відповідь були однаковими. На прикладі «так само». "Прикладаємо яєчку." _Застосувати кілька секунд _ "Зареєструватися!" Ми були вражені і не сперечалися про це. Я не знаю, де він отримав цю фразу, але ефект був сильний.

На кафедрі «тактики» в коридорі величезний плакат «рулі для заточування олівців». Величезний малюнок заточеного олівця з розмірами і кутами. Що загинув мене більшість, що заточування під 15градом неправильно, і під 30gr право. Цікаво, як виміряти цей кут.

Війна мала всі жарти з великою кількістю матів виключно на тему ебать. Дуже тема і наявність генітальних імен подаються їх замість слова shovel. Немає нічого смішного про них. Зазвичай викладач сміхався, і з сотень студентів в лекції — ні. І з приурочним «пожежним мастилом» він був навпаки. Один день, до кінця пульпіту, викладач став емоційним і сказав нам: «Ви дивні цивільних осіб». Коли ви сказали жарт, ніхто не сміється. А коли ви говорите серйозні речі, ви потрапляєте в сміху. Так ми дізналися, що військові, в свою чергу, ми також розглянемо гальмівні :-