Курка в різних інтерпретаціях

Готичний. Курячий тут.
Чорному шруду прикрити полусмужене село, потопивши косу хати з кров'яним світлом височиного місяця.
Курячий Рибаба, майстер з чорних думок, почервоний над новою роботою - чорний, як крок, яйце. Вона знала, що вона була необхідна для того, щоб припинити Grandfather, dying Messer, який довгий час жив і підняв величезну кількість нових майстрів. Його подруга, Бабка, з татуючою петаграмою на її лобі, lit a last чорна свічка в житті діда. Місяця висвітлюється через копчене вікно, бліда обличчя вмирає людини. Закрили очі за останній раз.
З очей Рябах згортають сльози, як краплі абсинте з тріщинного скла. Незакінчений яєчний рулет по таблиці і впав на підлогу. Свічка вийшла...

гламурний. Роостер Х.
Одягнені в наряді Dior, бабуся в рожевих панчохах змащена Дідусь на щоці.
- Дусик, Рибаба знову підфарбувала яйцем. Так що ми даємо Моуза зараз? Чи важко копіювати це Fabergé?
- Бісер, кошеня, давайте тобі. Повідомляємо, що Фаберг не встигав завершити це створення через смерть. Це підніме нашу владу, – з аплоном сказав пробуваний дід.
На День народження Моуза, де збираються всі бомонди села, яйце з Фаберга зробило хутор. Миша славиться всім.
Мишкін, не мудрий чоловік, досягається за яйце:
- Вишуканий сюрприз!!!

- Тейл, я бажати вас, будьте обережні з ним, - злодій Моус і прагнув прийняти роботу мистецтва Рибаба. Але хвостик слизуться в дитячу і закривається всередину. З-за дверима з'явився удар і малюк. Миша ледве знайшов запасний ключ і втирати в приміщення. Її вражені очі з'явіўся безпрецедентний погляд - кольорова оболонка, з залишками жовтка занурення в руках Tail ...
Рибаба розуміла, що якщо вона не зробила іншого яйця, то цей час повністю золото, з міжрасові діаманти, спосіб дідусь і бабуся в будинку Моус буде замовлено.

Кошер варіант. Курячий Реббе.
- Ізя, що? Чому яйце ще не готовий? бабуся метелик з двору.
- Сарочка, заспокоїти! Що таке чайник без зварювання? Я не маю яєць, тому я готую їх! Ця половинка в'язана курка повністю з розуму, все кладе золоті яйця, якщо вона не схожа на неї.
- Зробимо їх з титану! Незабаром ми з'їдемо це золото замість матки і риби. Чи ми бідні? Ну, не скелястих, але не тільки вершкове масло на хлібі. Якщо вона не кладе нормальні людські яйця, то ми вирішимо щось з нею і в кінці будемо називати Мишю.

Патон. Курячий Ріабо.
Curizzo_Ryaba: Zaciniti, Izo! ідея.gif
Ім'я * бетмен Натюрморт.
6a6Ka: Насиліла, чекаючи камені. дотик.gif.
Curizzo Ridge: Немає великих каменів? Головна
Смерть: Gees! lol. христина
6a6Ka: Afftar, ноги пішли! Льон. христина
MbiIIIKA: Аффтар, їсти поо-поо-поо-поо-поо-поо! Curizzo GonitAtspray Me. no.gif
Смерть: MbiIIIKA, вбити себе на стіну! модератор.gif
MbiIIIKA: До Бобруська, желе! gigigigi.gif
Мертві: крі.gif
Куріццо Рибаба: Це його. Iowa ass фотографії! питання. христина
Ім'я *