Композиції братів Grimm (5 фото)

Літературна хвилина в Web Park:

Я прочитав ці історії, хлопці. Що я можу сказати? Це або наркоманія або шизофасія. Прочитайте для себе, вони підкреслюють.

1,1 км Моуза, птах і ковбаса
62,234,000

Після того, як час був миша, птах і ковбаса, і вони були близькими друзями. Вони вирішили будувати будинок і жити разом. Спочатку все було добре: птах втирають щодня в ліс і перетягують дрова для вогню, мишу перевозили воду, плиту і покривають стіл, а ковбаса варена обід, і вона спаниться в горщику з їжею, щоб отримати готовий.

Після того, як птах втирався в ліс для деревини і інші птахи почали сміятися на ній: вони кажуть, що всі важкі роботи мишки з ковбасою були розбиті на неї, і вони самі всі дні, знають себе, букулі б'ють. Злий птах повернув додому і розповів друзям, щоб малювати багато, хто, що робити.

Сосиска впала в наступний день в ліси, щоб піти на дровах, але як тільки вона виїхала воріт, вона була відразу захоплена собакою і їсти. Мишу довелося варити обід і вирішив перетворити як ковбасу в каструлі, стрибати в гарячий суп і варити. Пташка мала наносити воду і розтопити плиту, але не сором'язливо і не помітили, як будинок спійманий вогонь. Вона захопила відро, виведена вода з колодязя, виводила вогонь, але не могла протистояти, впала в свердловину і посуху.

Що таке мораль? Кожна крикетка, знаючи свого стовпа, або кожен повинен зробити власне.

2,2 км Подруга

Я зустрів кота з мишкою. Про любов і дружбу, вони почали жити разом. Влітку вони вирішили залишити горщик вершкового масла в запасі за холодні і голодні місяці і приховали його під вівтаром в сусідньому храмі.

У храмі та їсти вершкове масло. Вона сказала мишею, що вона пішла на хрещення кошеня. Три рази заспівав на вершкове масло, три рази приготував розповіді про хрещення, поки нарешті горщик був порожнім.

І так, коли дощував і холодне вітер викинув, миша вирішила, що прийшов час, щоб отримати горщик з вершкового масла, але, звичайно, було порожнім. Миша розуміла, і кішка атакувала її і заковтнула її.

Не довіряйтеся кота, особливо якщо ви миша.

3. У Все родзинка.

Вони якось робили роостер і курку з горіхових оболонок і зробили сам качок. Поїхали, поїхали і зустрілися шпилькою голкою на дорозі. Ми приїхали з сусідньої вечері, де вони відвертають багато пива. І так, все це моттлі компанія розкочувала в його вагоні до інна. В першу чергу власник відмовився відпускати їх в - занадто неприємний і неприємний. Але вони пообіцяли йому яйце, що курка уклала і качка, щоб засолодити свою справу, і власник погодився.

На наступний ранок, роустер і шок, що рано згортають яйце від власника і їсти (відбувають канібали!), потім застрягти шпильку в рушник майстра, а голку в його стільці, і вилетіти (виходить, курчат літати!). У качку пливуть по потоку.

Тим не менш, власник кинувся і пішов в миття. Посихаючи себе рушником, він подряпин обличчя шпилькою, і коли він перейшов на кухню, він знайшов оболонки з яйцем з'їсти. Тільки він сидів, обрізається, в улюбленому стільці, коли він відразу стрибнув голкою. І після того, як він знову ковтнув, щоб дати будь-яку луску, як розмовні інструменти краватки і домашніх птахів.

4. У вечеря.

Після того, як вона запросила кров'ю ковбаси на жива вечеря, і вона з радістю погодилася. Але, переправивши поріг господарської квартири, в печінковій ковбасі помітили багато дивних речей: вішалки і совкові боротьби на сходи, мавпи з величезною раною на голові і багато іншого.

Сосна левова ковбаса, звичайно, була досить ляката, і як тільки вона введена в приміщення, вона відразу ж розповіла про всю цю кров'ю ковбасу. Важко зауважити, що вона не чує нічого або просто не приділила увагу питанням свого друга і пішла на кухню, щоб перевірити, як готується вечеря.

Коли кицька ковбаса була залишена окремо в кімнаті, вона почув голос: "Нехай мені попереджає вас, печінка ковбаса, ви перебуваєте в смертельному пасі." Якщо ви потурбуєте про життя, оберіть тут! У голосі не доведеться повторювати двічі, в печінку сосиску прокинулася і побігла до перехрещування вулиці.

Там вона припинила вдихати, виявилося навколо і побачила кров'яну ковбасу з вікна, з тривалим блискучим ножем в руці, кров'яний ковбасний шаутінг: «Якщо я зловив тебе, ти не думаєш багато! й

Що таке історія?

5. Умань Хурлебурлебут
42298015

Довгий час назад король втратив в щільний ліс. З'явився невеликий білий карлик перед ним. У карлику пообіцяв цареві вивести його з дерева, якщо він погодився здивувати свою молодшу дочку. Цар, виправлений сутінким, домовленістю. На карлику приніс короля благополучно до замку і сказав, що він повернеться на тиждень за дочку.

Цар став сумним – молодятою дочкою був улюблений і розповів його дочкам про справу. Але, дивно, що вони не боїться або згасають. Вони попросили свого батька не хвилюватися, змушуючи їх, що вони скоро позбавляться від карлика.

Через тиждень королівські дочки знаходилися невибаглива дочка вівчарки, одягнуті її в гарному одязі і розповіли її, щоб піти з першого, щоб приїхати на неї. Це була лисиця. Він сказав: "Гет на моєму хутрі хвості, Hurleburlebuts." Ліс! І я відчував дівчину.

Потім лисиця попросила дочку вівчарки, щоб ловити бліх у своєму волоссі, і коли вона легко погодилася, він відразу ж здогадав, що він взяв неправильну дівчину. Повернутися до замку! Через тиждень повернувся лисиця, і в цей час він забрав дочку з ним. Відкрився ковпачок. Повернутися до замку!

Коли лисиця прийшла на третій раз, цар дав йому дочку, і лисиця забрала її в ліси.

На шляху він попросив її ловити блохи, вона кричав, «Я, королівська дочка, повинна ловити бліх з лисики!» Тепер він знав, що він пішов на праву наречену, а потім знову перетворився на карлику. Вони були жити в душі, і один день карликовий сказав: "Я повинен залишити, але незабаром три білі голуби прибудуть сюди." Коли вони сидять на землі, зловити середню і відразу відірвати голову. Просто переконайтеся, що ви ловите середню голубку, інакше ви в неприємності. Поросята летять, князі виловили середню, вирвали голову і газовані! Зухвала принцеса стояв перед нею. Виявилося, що він був перетворений в білу карлику злом, і тільки в цьому важкому варіанті може бути видалено писання.