Всі дивилися мультфільми. Але що якщо ви подивилися на них очима дорослого?

радянський кінотеатр дав глядачам багато хороших мультфільмів. Тим не менш, від часу до перегляду, ми відчуваємо, що щось неправильно. Можливо, варто ближче подивитися на кілька з них.

"Хайдж в тумані"

Відоме створення Юрія Норштейна дуже неоднозначно. Карикатура починається досить нешкідливо: їжак йде відвідати ведмедя. Ніщо не викликає труднощів. Однак незабаром головний герой загубився в тумані, зустрічає коня, потрапляє в річку і дає можливість їхати подалі. мультфільм дуже психічний і не зрозумілий всім. Але незважаючи на це, він сповнений тонких психологічних нюансів і в цілому дуже хороший. Не дивно, що експресія «глин у фользі» стала крилом, а сценарій мультфільму було розібрано для котирування. Що таке діалог між клином і Ведмідьм:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Уявіть собі: Я не тут, ви сидите самостійно, і ви не можете говорити.

до Де ти?

- Я тут.

"Це не буває, - сказав Ведмідь.

"Я думаю так теж, - сказав їжачок. - Але все раптово я пішов. Ви самі. Що робити? й

- Я повертаю його вниз і ви знайдете його!

- Ні мені, ніде !!!

- Потім, потім, потім... Потім я буду виходити в поле, сказав Ведмідь. І я шуаут, "Ей-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e!" і ви почуєте і шаут, "Bear-o-o-o-o-o-o-o-o!"

Рушники.

Фільм розповідає історію люблячого батька, який, незважаючи на все, не хоче долучитися з майбутнім курцем.

У перші хвилини перегляду ми побачимо пінгвіни люкаючі яйця. Але, що вони всі чоловіки. Я дивлюсь чому.

Один з нових батьків вирішує їсти і просить його другу виглядати після майбутнього Але пінгвін друг так нездатний і приступний, що він опускає яйце в воду. А замість того, щоб зберегти яєчку, він придумав нічого краще, ніж замінивши його з каменем.

Батько так пристрасний про радісні думки, що незабаром він буде мати дитину, що він навіть не помітить заміщення. Він піклується про яйце, незалежно від чого. На жаль, приймаючи кам'яний яєчок на довгий пробіг, пінгвін в кінцевому підсумку миється під вагою. Таким чином, ми бачимо, як незрівнянна батько любов може бути і як жирна незгода інших може бути.

«Мама для мамонта».

Далеко на півночі: не зрозуміло, де з'явився маленький мамонт і називає його матір'ю. Займає, що хтось, як живе по морях в теплих землях. Дитина обов'язково повинна знайти матері, тому малюк направляється на довгий пробіг. Звісно, нормальна людина не може бути застарілою, що така крихта повинна плавати самостійно на мініатюрному льодовому льоді в снігу і бурі. Але це також вражає воронку і тенкотність мамонта, що він демонструє. «Для всіх, не буває у світі, що діти були втрачені», – головний герой співає весело.

Хоча ці слова можуть викликати сумніви у дорослому глядача, дитина все ще правий! Всі його зусилля були нагородження слоном, який негайно погодився стати матір'ю.

Не дивлячись на деякі нюанси, присутні в мультфільмі, майже кожен глядача має щось дізнатися від бюстгальтера мамонта.

Повернення продигальної папуги

У деяких змінах був шкідливий і місткий парро ім. Кеша. І мав його майстер - добрий, доброзичливий і дивно м'який характерний хлопчик ім. Вовка, який зумів пробачити його вихованця всі погані речі, криються і лікують і постійно витягнули його з неприємних ситуацій. Однак, незважаючи на контрастність, присутні в образах цих персонажів, папуга Кеша не може, але викликати симпатію серед дорослих глядача. Звісно, факт, що майже кожен з нас визнає себе в образі папуги, запам'ятовуючи, як ми були в дитинстві або підлітковому віці. Крім того, карикатура повна з цікавими жартами і праскою, тому вона просто не може бути гарячо відрізана аудиторією.

"Три простоквашіно"

Хлопець імені Дядька Федора вирішує переїхати з батьків, які постійно подорожують на курорти, так як цей спосіб життя відчужливе і нездужання до нього. Нове місце проживання обирає занедне село Простовашинашина, а як компанія - собака Шарика і кішка Matroskin. Нові друзі прекрасно справляються з побутовими проблемами. Деякі плутанині, однак, на глядачі веде розмовну кішку, яка отримує кору. Чому кішка може говорити і має високий рівень інтелекту, в той час як корова - це тільки тварина, яка вирощує траву і дає молоко не зовсім чітке.

У будь-якому випадку, ці нюанси тільки викликають ще більший інтерес до глядача, і дають стрічку її гніздом. «Трій Криушіно» - улюблений мультфільм багатьох дорослих, адже він дихає свободи, доброти і веселощів, які ми так часто не вистачає в реальному житті.

"Мит"

Маленька дівчина страждає від її нестачі уваги і снів собаки. Намагатися принести цуценя в будинок не зустрінеться з успіхом - мати, жінка, яка взагалі не робить приємне враження на глядача, погрожливо підіяє тварині. Однак дівчина не віддає їй мрії і починає грати з рукавицею, що в підсумку починає приймати живу собаку. Її мати тільки помітить речі, коли її дочка намагається дати її знежирене молоко. Усвідомлюючи, що справа погана, жінка все одно вирішує взяти цуценя для дівчинки.

Ця стрічка не дуже популярна серед дітей, тому що вона не промовляє одне слово і єдиний саундтрек є музикою. Однак історія маленької дівчини торкає душу дорослого і змушує одного дивувати, як самотній людині, зокрема дитини, все ще може бути. Скільки він може постраждати від інших, все частіше відчужуючи від них. . й

На щастя, що мультфільм має щасливе закінчення, і маленька дівчина все ще знаходить такий бажаний друг!

Я любила нестандартну інтерпретацію радянських мультфільмів - поділу статті з друзями!

за допомогою igenno ru