Все з ногами.

Олена Проценко живе в місті Хромтау, Актобської області. У зв’язку з недбалістю лікарів 24-річна дівчина з дитинства не працює. Однак це не заважає їй від малювання, написання поезії та допомоги старшій сестринці навколо будинку: Лена навчилася робити все ногами.

16 фото через voxpopuli.kz

2,2 км У мене є церебральна пальці (CP). Це сталося збігом. Моє батьківство захотіло мене народжуватися в батьківщині в Костаній області, але народження почалася на шляху, тому я народилася в поїзді. Не було без травми пологів. А потім я був щепленням, які не можна давати дітям з травмою пологів.

3. У Дитячий садок До шести років з'явилися багато клінік і представників альтернативної медицини. Лікарі сказали, що я не можу навіть тримати голову, нехай наодинці сидіти, ходити, робити що-небудь. Але мама і тато не здавалися.

4. У Моя мати і я провів багато часу на Кавказі, де живе моя сестра батька та родина. Він був там, після відвідання кісти, що я навчився тримати голову і сидіти. На Кавказі ще одне улюблене місце. Чим простіше, люди різні. Якщо в Хромтау, коли люди ходили з мною (відсутні дитячі коляски і я був розкочений в звичайному) люди сміхалися і вказали пальцем: «Наче велика дівчина, а в коляска!», то на Кавказі не пам'ятаю це взагалі.

5. Умань До речі, протягом багатьох років люди не змінилися. Саме тому я все ще, гістерично, не схожий на себе біля магазинів: є люди, які намагаються подарувати алм. Я розумію: коляска, стереотипи, бажання зробити гарне знежирене, але потрібно виглядати трохи більш ретельно - Я не брудний, добре роздягається і коляска для прогулянок я не руйнував.

6. Жнівень Коли люди кажуть мені, «Я не можу уявити, як ви керуєте, щоб зробити все ногами!», це робить мене сміятися, тому що я не можу уявити, що все інше робить своїми руками.

7. Про нас Взагалі, ніхто не від народження не може контролювати руки – він навчається, тому, поки мої однолітки навчилися робити все ручками, я навчився працювати з ногами.

8. У Моя ніжка розвивалася не гірше рук звичайних людей, з однією різницею: Я не можу отримати їх скрізь, що, однак, не заважає мені робити звичайні побутові хори, няні маленькі нефрика, розпис. Я можу зробити що-небудь, я просто відчуваю себе іноді. На перший погляд, здається, що я безпорадний.

9. Навігація

р.

10. З дитинства, просто виходить на себе.

11.

12.

, Україна

13.00 р.

14.

15.00 р. Чому я люблю життя? Чому б я бачу її? У мене є сім'я, будинки, робота, друзі, хобі. На жаль, багато людей вважають, що якщо людина має інвалідність, то він обов'язково сердитися в усьому світі і відроджує всіх. Звичайно, є такі люди, але я не один з них. Я один з тих, хто приймає життя, як це і насолоджуватися його якомога більше.

16.00 р. У мене є поганий настрій і депресії, але це рідко. Я в основному життєрадісна, життєрадісна людина, так як хтось, хто знає мене, може спробувати. «Якщо життя дав вам лимон, процідіть мозок і зробіть лимонад!» Я не знаю, що автор, але це, як я жити.

Джерело: