10 речей, які я люблю Україну

«Чому не подобається Україна, Росія, Білорусь?» Я хочу створити альтернативну тему про Україну, і я запрошую тих, хто любить свою батьківщину.

1,1 км Для краси українців.

В Україні є багато красивих людей, тому іноді ми зупиняємось на цьому. Ми здивовані, коли іноземці розкажуть, прогулявшись по звичайних вулицях. Ми особливо переплановані, коли вони вказують на «скаржу» в наших умовах.

2,2 км Для видатних музичних можливостей.

В Україні величезна кількість людей є власниками яскравих музичних талантів, а також володіють відмінними музичними здібностями. На будь-який талант-шоу починається підбір інших якостей, так як просто без зайвих зусиль вибрати красу голосу. У будь-якому отворі ви можете знайти оперну співачку, яка просто повинна навчатися грамотності.

Не дарма про українців, що закінчуються словами: «Уві сні ми гарно».

3. У Україна не схожа на будь-який уряд.

Любов влади може проявлятися в одному випадку: «Так, попередній, краще, ніж це! й

4. У Не слухняний, але багатогранність.
Нормально-український (без допомоги політиків) не поділить Україну на військові табори. Кожен регіон має унікальний характер і особливості. Українці знають, як зробити задоволення один одному, і для цього вони не відступають. Всі шаблони, які політики накладають на нас, перетворюються на жарти, які люди використовують в середині іменних бенкетів.
Хостливість відбувається перед виборами, але потім йде повна єдність, тому що... Українці не люблять жодну владу.

5. Умань Компасіон і компасіон.

Якщо хтось загинув перед українцями, він відразу стає «національним геройом». Це, до речі, дуже часто використовується політиками і поп-зірками. - Скарга на індивідуальну українську мову. Багато справжньої емпатії з чужим гранатом.

6. Історія

Українські підручники / Історія України / Історія України У ній є все: вгору і вниз, герої і антитероїди, багато яскравих подій і досвіду. Українці, здавалося б, пережили все з передпокою європейської влади (Київська Русь) до найгірших геноцидів в історії людини (Голодомор). Однак, як і з їх красою, вони не звертають багато уваги до неї.

Додано до [mergetime]1331993793[/mergetime]
7. Про нас Природа та таланти.
Немає коментарів або ілюстрацій =

8. Допуск.
українці – толерантність до всього світу. Два мовні співісти прекрасно в Україні. Наратори говорять дві різні мови, як люди на вулицях наших міст. Поважаю представників різних вір, і найголовніше, вони позиціонують себе за зв'язком Я посередник – Бог, віддаляючи себе від церковного органу. Про представників різних національностей та культур Відступ починається після опозиції.
Недавній скандал Гаїтани, що загиблий українськими націоналістами, довели, що українці не переносять расової дискримінації.

9. Навігація Недовіра і наївність.
Дивовижне поєднання неприпустимості літньої мудрості і наївності маленької дитини. Я думаю, що це те, що характеризується українцями.

10. почуття гумору і любові життя.

Всі

Джерело: