Світ - це круте місце. Відкрийте для себе зуб

Каліфорнійське агентство 72andSunny, відомий за проектом Zune Arts, створене для Discovery Channel, чудовий відео про любов нашої планети. Не моралізуйте, не відриваючи, не обіцяє неминучий трагіологічний кінець, якщо ми не робимо.

Відео з образу для всесвітньо відомого телевізійного каналу просто і з гумором показує глядача, що є так багато цікавого в цьому світі, що просто неможливо не любити його. Люди різних професій і хобі співають лінію від найсвіжіших пісень «Я люблю чий світ», роблю те, що вони люблять, чи це серфінг, прокинувшись каналізаторами, ведуть близькосвідомі експерименти або диссекція єгипетського мумія.

Відео збігла як звичайних людей, так і телеведучих каналу Discovery, наприклад, знаменитого Адама і Джемді з «Митбустрів» або Майка Рове від «Діратна робота».

Пісні слова:

Я люблю гори. Я люблю синє небо. Я люблю великі мости. Мені подобається, коли кит летить. Я люблю світ. І всі види міст.
Я люблю океан. Мені подобається бруд. Я люблю швидкість. Я люблю єгипетські царі. Я люблю світ. І всі його Божевілля.

Я люблю торнадо. Я люблю невідомо. Я люблю вулкани. Я люблю гігантський кальмар. Я люблю світ. Це чудове місце.

Tagline: "The World Є Просто Здорово" - "The world is awesome."

по /kreativnyj_obzor/2007/10/03/20474/