Борис Бітнер Я довго не бачив Шустер.
Кісільєва дивився, і Савіка, з повагою, я не можу.
Рівень дискусії: Ти твоїй! Ти твоїй! Ти все твоїх! Тексти пісень, а це означає: You're fool! 3,5-годинний формат робить мене відданими.
Я не зацікавив бачити наші обрані (мая Божа простягає нас за вибором!) розбризкування з слиною, жорсткою з постійним крилом, з червоними обличчями з гнівом.
Я пам'ятаю деякі представники політичну мау monde в поршневих сандаліях в кінці 80-х і, в принципі, я розумію значення того, що вони сказали і зробив. Не цікаво.
Я люблю хорошу фантастику і трилер, але я не можу стояти гарфоні (Я сподіваюся, що кожен розуміє те, що я маю на увазі).
Але ми живемо в одній країні і в результаті ми зіткнулися з тими ж проблемами.
28 листопада — дата підписання Угоди про асоціацію з ЄС. У певній мірі підписання договору помилково інтерпретується громадянами та блогосферою як точка повернення.
Насправді, це не вірно. Сам документ, як ви знаєте, не гарантує вступ України в ЄС і не зобов’язується нічого, крім переміщення в певному напрямку.
Що ж, громадяни України не зобов’язані змінити свою сексуальну спрямованість, знищити їх інфраструктуру та опікові поля та сади – це пропаганда, призначена для тих, хто не знайомий з документом. Але (і це правда!) Підприємства нашої країни, якщо вони хочуть торгувати на ринку ЄС (500 млн. осіб, до речі!), повинні принести свої продукти на міжнародні стандарти якості. Це важко, але це можливо.
Але найцікавішим є танець-сабер, який танець навколо цього не особливо економічно значущого документа. Це показує його велике політичне значення.
Ні equivocas.
Сьогодні Україна - дівчина для екстрадиції. Не те, що струнка, червоне і чорно-коричневе, що кожен хоче, але така стара, добре-вторн Галя, вагою під центером, з зморшкою, як запечена яблуня, особа і целюліт з задньої частини голови до підборів, яка проходить уздовж довгої вулиці від кута до кута і в'ялець в хрящі копченому голосі: "О, світитися yaki на Gali tsitsy!" О, я збираю як у Галі Дупа! О, не хочете Gal? Чи не Гал отримав шанс?
Здавалося б, що ми не говоримо про цивілізаційний вибір, але про те, хто дасть більше за Галю - Володимирович або ЄС разом з США.
Володимир Володимирович має причини і прагнення залишити Україну на російській орбіті впливу, а ці причини не є навіть військовими, але чисто економічними. Я знаю, що Росія без України буде жити легко. Але якщо ви читаєте Гумільв або Брзезінський, ви познайомитеся з різною точкою зору – Росія, як імперія, не може відбуватися без України. Якщо Гумільєв має цей розгляд філософської природи, то колишній секретар США має економічне. (це мій відмова, я не перевірив авторство заяви – це не Брзезинський). Але це аргумент особливо виступає прихильниками ТС. Так я відхиляв авторство, але суть твердження залишається. Ринок потужністю понад 200 млн осіб не є самодостатнім і не вижити, він сказав. Росія + Україна + Білорусь + Казахстан - самодостатній ринок. Після від’їзду України ситуація змінюється і Росія повинна думати про об’єднання з тим самим ринком ЄС - це питання про виживання, господарське благополуччя. Але вступаючи на ринок ЄС означає початок зміни в системі Chekist-feudal в рамках Російської Федерації, і які її потребують? Не до кухарів, які давно володіли феудами, де вони встановили їх порядок.
Путін повинен зберігати Україну у своїй галузі впливу та контролю. Тому, незважаючи на гучні заяви, що підписання Асоціації з ЄС є внутрішнім справою України, Росія продовжує продемонструвати своє ставлення до Акту 28.11. За даними внутрішньої інформації, деякі підприємства Метінвесту були повідомлені російськими партнерами про припинення деяких дорогих контрактів на постачання прокатного металу в Росії. Немає причин. Немає причин або пояснення. Хоча це не було написано, можливо, вони намагаються виправити ситуацію.
Підприємства металургії, хімічної промисловості, харчової промисловості, машинобудівників скаржаться на те, що російська сторона масивно оживляє підписані угоди або порушує їх, не виконавши своїх зобов’язань.
Що стосується нафти і газу, ми дізнаємось найближчим часом. Зима. Якщо природа допомагає, зима не буде суворою, інакше ми будемо зануритися на братство над землею.
Реалізація однієї палиці не досягне результатів, Росія пропонує Гала низка серйозних переваг і переваг, які дійсно допоможуть загартованому українському економі відчути себе навіть без радикального лікування. Я хотів би відреагувати, що суттєва допомога і реальні переваги пропонуються до нашої країни за умови, що договір не підписаний. Це скоригуватиме ситуацію сьогодні, але в довгостроковій перспективі посилить деструктивні процеси, що відбуваються в економіці – без глибокої реформи і змін законодавчої бази, такі переваги аналогічні ін'єкції морфіну вітамінами в наборі ганглрену. Пам'ятайте, пацієнт потінув перед смертю? Плетіння ... Це добре!
Європа також готова щедро подарувати нашу Галю, вірно бажаючи, що якщо Путін повертає Україну в Росію, то він може добре спробувати повернути щось інше, і це може стати неприємним сюрпризом.
І 46 млн клієнтів – +10% наявної споживчої бази.
І країна не погана, якщо ви прикріпите руки – галузь, ядерна енергетика, сільське господарство, корисні копалини, геополітична ситуація.
В цілому, наша Galya - дівчина в будь-якому місці. Як мінімум тут, принаймні тут... Для мене цей комплімент дуже неоднорідний, але стан речей відображає повністю. До вершини, візит до України буде проводитися жодним іншим, ніж весь державний секретар США. Не старий Zbigniew, але подарунок. І секрети держави тільки приходять так рідко, їхня робота повинна йти на бізнес.
Посада Галі виявилася надзвичайно вигідною – вони не хочуть її, але вони будуть любити її. Може бути не щиро, але глибоко і diligently, незалежно від того, чи йде він на захід або схід.
Янукович і компанія тепер може вибрати – хто дає більше, там і піти. Процес торгівлі прибуває нервозно, з взаємними захопленнями клієнтів, ворожості, брудної інформаційної боротьби і під постійними кісточками Галі: «О, не забудьте Які з Галі.!»
Ой! Я забув згадати про випуск Тимошенко або її лікування за кордоном.
Я кажу. Цей номер не впливає на підписання договору.
Як мінімум в тушах, навіть в консервованих товарах, Україна буде перетягуватися як до Асоціації, так і до Митного Союзу. Це геополітичне питання. Геополітика має невеликий інтерес до окремих людських дозрівань.
Якщо лідери об’єднаної опозиції не турбуються про Юлії Володимирівну, то ЄС, безумовно, не ризикує її зони впливу.
Тепер прогноз.
У мене є відчуття, що асоціація буде підписана в будь-який час. Питання принципу, а сторони спору над тілом Галіно не стоять за ціною. ЄС має кращий шанс, тому що протягом останніх кількох років Росія переслідила необґрунтовану сувору, приниження політики для свого сусіда і перетворила проти себе не тільки політичною і промисловою елітою, але і частиною населення. Жорстко кажучи, Галя хоче змінити свій партнер, вона не любить садо-масо, хоча партнер оплатити щедро.
Підписання Асоціації з ЄС не означає відмову Росії від спроб повернути Україну в зону впливу, але зараз це буде набагато більше хитрості, смартнера і більш делікатно. І знаючи невідповідність смаків Галини, його життєздатності і нездатності, я не буду відпочивати на місці ЄС. Змініть його відразу!
Тим не менш, інший варіант - ЄС і Росія згодні між собою і відправлять Галю на пішохідній дорозі. І залишиться дівчина для видачі вічної дівчини для екстрадиції. Але цей варіант малоймовірно - після того, як такі Галі не лежать на вулиці і рано чи пізно знаходиться його Аліошка на кожній вулиці.
Джерело Ваш текст за посиланням. й