Як Мінімалізм приваблює свободу

У мене є сумка одягу, рюкзак, в якому я проваджу ноутбук, IPad, мобільний телефон і нічого іншого.

Сьогодні я не маю постійного місця проживання. В даний час ми відпочивали в ресторані. Я шукаю місце для проживання. Чи буде я залишатися там більше однієї ночі? Ймовірно не.

Я мінімаліст? Не знаю. Я не доглядав. Я не люблю це слово. Я живу життя, як я хочу, незалежно від того, що мій спосіб життя.

Ви завжди, де ви хочете бути, щоб краще або гірше. Багато людей плутають, коли мова йде про мінімалізму.

Не може бути кращим способом жити, але я люблю його так багато.

Я люблю подорожувати, не знаю, де я буду поруч. Розширюючи світ без мети. Любов без очікування.

Зараз. Не пізніше або вчора.

«Мінімізм означає, що має декілька речей?» ?

Не точно. Мінімалізм означає, що вам дійсно потрібно. Перелік важливих речей для кожної людини буде різним.

До мене, маючи мало засобів, не думають про те, що я власний.

Мій мозок не так велика після всього. Тепер я маю можливість думати про важливі речі. Я можу дізнатися інші життя з неймовірною легкістю.

Деякі люди не люблять. Я знаю багато людей, які люблять шукати першопричину, щоб бути відправленими про деталі. Це нормально. Після того, хто я повинен судити їх?

На другий день я прокинув мій диплом, який я зберіг стільки часу. І не просто його. Я позбавлявся від усього, що залишилося в житті.

Я 48 років і не маю нічого. На відміну від інших людей, я люблю це.

Подруга шахти запитала мене, «Ви кладете так багато часу і зусиль до цього ступеня». Ви впевнені, що ви хочете відкинути його?

Я. З тих пір я мав багато інших речей. Я не можу тримати їх все. Вони повинні залишатися в минулому.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ноп. Сьогодні Я не тримаю всіх речей, які суспільство наголошує на мене.

Що про дітей, якщо ви мінімалізатор?

Я розлучився, як 50 відсотків американців, якщо не більше. Від мого шлюбу до моєї першої дружини, у мене є два красивих дітей. Я люблю їх дуже багато.

Я завжди прошу їх. Я не мінімалізм, якщо мінімалізм означає, що має нульові вкладення. Я прикріплюся до моїх дітей.

Я спробую бачити їх якомога частіше. Іноді вони приходять до мене (де я, іноді я прийшов до них. Вони завжди намагаються довше триматися.

Я сподіваюсь, що я можу сказати, що кожен день для відпочинку мого життя. Якщо вони проживали з мною, я не зможу привести шлях життя, що я керую зараз, і, ймовірно, не хотів би навіть.

Але річка життя приніс мені до цього берега, тому я зараз досліджував джунглі на новому острові.

Ви повинні відмовитися від Інтернету, щоб стати мінімалізатором? ?

Час. Ми не мали доступу до Інтернету протягом чотирьох мільйонів років, що було лише кілька десятиліть тому.

Моя поштова скринька містить 238,795 Переглянути електронні листи. Списки електронної пошти є пропозицією, але не обов'язково.

Любов, духовність і вдячність за персональне підключення, не відповідь на електронну пошту.

Іноді я можу відповісти на електронну пошту після десяти років. Це так смішний. Я хочу, щоб я отримав лист кілька секунд тому і я кажу, "Of course!" Я зустрінеш з вами завтра на чашку кави. Я досить смішні відповіді.

Я ніколи не відповів на телефоні. Я не маю голосу. Номер телефону 1-203-512-2161. Підібрати і подивитися на себе.

Я тільки поїду на Twitter раз на тиждень. Що четверо з 15:30 до 16:30, я влаштовую департамент. Я роблю це протягом шести років. Я розміщую на своїй сторінці Facebook, але я не використовувати його для будь-якого іншого призначення.

Я встановив додаток Kindle на мій IPad і прочитав електронні книги на ньому.

Я розумію, що друковані книги набагато краще. Іноді я витрачаю час, що блукає навколо книжкових магазинів, щоб насолоджуватися читанням реальних книг. Я не хочу володіти ними, оскільки вони не підходять лише у сумці.

Я ніколи не читаю випадкові статті онлайн, якщо вони написані людьми, які я знаю. Я переважно читати книги, які я люблю.

При навчанні цього другу шахти запитав мене, «Чи ви боїтеся відсутньої інформації?» ?

Я запитав його, "Що таке?

99% інформації, яку ми читаємо, забули. Найкращий спосіб пам'ятати - це зробити.

В інтернеті немає нічого особливого. Досвід роботи і досвід, які ви отримуєте, коли ви знаходитесь в автономному режимі. І я обирає досвід і досвід над продуктами і інформацією.

«Мінімалізм» означає, що мало емоційного вкладення?

Я люблю друзів. Я люблю своїх дітей. Я люблю спілкування з людьми на вечірці або на обід і навчанні.

Любов мінімалізм. Не застосовуватися до неї.

Мінімалізм речей? Ноп. Мінімалізм страху, тривожності, стресу і сумності.

Я не схожий на інтригу. Я не схожа на людей.

Коли я роблю це, відчувається, як мій рюкзак заповнюється вагою. Чим більше я ходив, тим важче мій багаж.

Я не люблю неприємних відчуттів, коли хтось не любить мене. Ось багаж теж. Я спробую поставити його в минуле.

Крім того, ми всі різні. Ви ніколи не розумієте, чому людина діє в одному або іншому вигляді.

Питання, як “Чому він робить це?” або “Чому це відбувається мені?”

Я тестую мій багаж для фізичного та емоційного здоров’я, творчості та компасіону?

Я не роблю ці речі, і я. Зникають кінець дня. Але я знаходжу їх знову завтра.

Як позбутися від того, що у вашому багажі? Я дуже не знаю, тому що я проведе додаткове навантаження.

«Мінімалізм – відсутність досягнення? ?

Ноп. Для того, щоб досягти, краще. Таким чином, ви можете дозволити собі позбутися від речей, які суспільство накладають на вас.

Або навпаки.

«Я мінімальний здоровий? й

Я. Час. Наприклад, я не люблю їсти більше, ніж мені потрібно. Коли ви йдете на край, вона стає обов'язковою, яка падає на плечі. Я не схожий на нездоровий досвід і досвід.

Я вірю, що враження більш важливі, ніж матеріальні товари. Історія більш важлива, ніж подарунок.

Не впишеться в сумці, а радісний досвід більш легкий, ніж атом.

Але що якщо досвід не так радісно?

Я знаю напевно:Joy - це внутрішній вибір, не придбаний емоція.

Іноді я зробив неправильний вибір. Немає нічого, що я можу зробити це. Але іноді я зроблю право. Я сподіваюся так сьогодні.

«Що таке мінімалізм? й

Любов, радість, сюрприз, цікавість, дружба. Це те, що ви даєте, не те, що ви отримуєте від інших.

Емоції, які без використання: володіння, контроль, хвилювання та страх.

Я не знаходився в цьому списку. Агер - це згадка страху. Коли я сердитися, я намагаюся знайти причину для страху і сказати до неї.

Як зробити це? Не дуже. Але я намагаюся.

Мінімалізм - це не судити себе і інших, незалежно від того, що ви або вони роблять.

«Сухце вимагає цілей. Як стати мінімалізатором з метою? ?

Цілі є одним з способів, щоб контролювати вас. "Я повинен X бути щасливим."

Коли я відчуваю, що мені потрібно щось з зовнішнього світу, щоб бути щасливим, я повинен зробити номер в моїй сумці.

У ньому дуже мало вільного простору. Ви знайдете пару сорочок і штани, зубну пасту і кілька інших речей. Цільові цілі не вписуються в сумці.

Я маю інтереси і речі, які я люблю робити. Якщо я краще щодня, я відчуваю себе чудово.

Чим менше речей в моєму сумці, тим більше я відчуваю.

Коли я витрачаю час з друзями, я знайшла радість в спілкуванні. Серйозне знайомство не є метою. Часті питання, які ми повинні в житті, не є метою, але плече підтримки.

Ці три речі допомагають мені досягти поставлених цілей.

Тексти пісень, а це означає: Це магія!

«Щоб я продам будинок, щоб купити менше? й

Ноп. Я не знаю. Не робіть це лише заради тика. Якщо ви любите свій будинок, не продаємо його. Якщо вам подобається ваша робота, не варто кинути.

Залиште 10-15 найважливіших речей у сумці.

«Який перший крок до мінімалізму? Чи можу я відкинути всі мої речі?

У мене немає ідеї.

Це проблема з самовдосконаленням книг. Здається, що вони написані ідеальною особою, яка стоїть на тумбі і дає поради всім.

Я маю занадто багато недоліків, тому я не даю порад для всіх. Я не маю вдома і немає особистої власності. Моє життя складається з успіхів і невдач.

Я завжди можу допомогти людям. Яскраве життя.

Кожне життя може бути повним дивом.Дива не буває, вони даються.

Читати далі48 Питання, щоб допомогти вам зробити мисіння роз'яснення

Якщо ви є мінімалістом, чому ви іноді отримуєте дуже довгі статті?

Я не хочу, що ви думаєте про мене. Видання

Кредит Джеймс Altucher

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: muz4in.net/news/sovremennaja_amerikanskaja_mechta_kak_minimalizm_prinosit_svobodu/2016-04-15-40839

Категории

Смотрите также

Новое и интересное