Роббері в Москві

Олександр Назаров

П'ятниця ніч була найгірша ніч мого життя. Я не збитий, я був катування, пригнічуючи мій. Не десь в банановій республікі в Африці, але в столиці нашої ебать Батьківщини, Москва. Не люди, які не могли б це зробити. Я зловив машину в Університеті близько 4:30 a.m., з куполом, очевидно, водіння. Я сидів у передній частині сидіння і буквально хвилину від задньої частини на шиї, хтось впав руки і почав заплутати мене. Так, звичайно, я був повним ідіотом, що я не виглядав назад, коли я отримав на машині, але це просто початок. В той час як ми стикалися з новим пасажиром автомобіля, водій припинив на боці дороги і ще кілька тварин стрибнув в автомобіль. Я перетягував на заднє сидіння, а вміст моїх кишень було вилучено. Після того, як потрапити на картки, які були в моєму гаманці, мої мандрівників почали вимагати коди з них. Один чоловік мав ніж в руці. Я сказав єдиний код, який я пам'ятав з картки Sberbank, до речі, єдиний, що мав гроші на ньому. Потім ми припинили на деяких відходих (як виявилося пізніше, в області платформи Matveevskoye) і почали катування: вони повільно порізати голову, залишаючи акуратні смуги крові, застрявши лезо спочатку в одній нозі, потім в іншому. І вимога була одна - контактні коди, більш контактні коди. Після того, як видали гроші з банківської картки і повернулися з словами, що було занадто мало. Продовжили тортури. Після 15 хвилин я розповім, що я б загинув і відкинувся в лісі. Абсолютна безглуздість, я нічого не можу протистояти, і моє життя виходить з рук - розріджений набір відчуттів. Але я відчув, як я був готовий, і єдине, що я сказав до тварин був, вбив, але швидко і безболісно." Так, я був дійсно готовий до вмирання вперше в моєму житті, і це ще одне почуття. Ми переїхали, і в той же час я почав заплутуватися, але цей раз серйозно. Я страждав довгий час, але це було безглуздим. Коли я припинив дихання, я вийшов. А потім... І сталося щось раптово. Машина припинила лісовим ременем, вивели мене в ліс і сказав: Ви сміливі, ми даємо вам життя. Пробіг і не повертатися. Так я ран. Тоді буде день, який почне в лікарні і закінчиться допитом слідчого, але це ще одна історія. І я просто побігла в сім'ї вранці в лісі, залишаючи кров'яні стежки, але щасливі і живі! Це перший раз я їсть, відверта сто горілок і пішов до ліжка. Добра ніч, дорогі друзі! Я щиро хочу, щоб ви ніколи не ходили через те, що я їду через останню ніч. Подбайте про себе і потурбуйте один одному!
П.С. Спасибі всім, хто прийшов до мене, коли я був на ATC. Дякуємо всім, хто написав або сказав мені своє слово.
П.С.С. Звичайно, я не маю достатньо слів, щоб описати все, що відбулося. Це, безумовно, божевільний ебать!

до

Джерело: