Знову про біль.

Звідси.

Я не збираюсь, щоб народитися в Москві, для моєї маленької Батьківщини і для любити її.
Може бути, якщо ви зупините капелюхи і відмивання всіх смертельних гріхів Мусковітів, і починаєте любити вашу маленьку батьківщину, наша велика і загальна Батьківщина - Росія краще загоює?

Місто Москва не Росія.
Вниз - п'ять! (конкурорна загальноосвітня освіта ще не боляче)

Мусковіти робать всю країну.
Хто є Мусковітами? Життя в Москві або народі? 40 відсотків тих, хто народжував життя. Так хто стелить хто?

Столиця лопається жиром. Офіційний дохід країни — середнє 3700 рублів, в Москві — 500 доларів.
І ціни? Москва є одним з найдорожчих міст світу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Прогулянка вулицями Москви досить зрозуміти, що є гроші в Москві, але не в країні.
Які вулиці ви прогуляли в Москві? У середині, навколо Кремля? Чи можна зрозуміти стан справ, скажеш, Челябінськ в Красноселську, а в Петрозаводську в Малай Грузинській? Це буде краще, ніж гороскопи!

• Мусковіти прийдуть і просять, де Алтай?
Я не буду запитати вас. Ви маєте сумніви про Московську освіту?

У Москві відбувся опитування: «Чи ви відчуваєте, що громадянин Росії або Мусковіте?» 60% опитаних заявили, що Мусковіт.
Я не запитав!
Де ти отримаєш цей щит?

Мусковіти постійно пити каву на 100 рублів за чашку. Це знак багатства.
Слово «константні» особливо вражає!

Магазин Muscovites тільки в найдорожчих магазинах, інакше ці магазини просто не існує. Це знак багатства.
Я починаю дивувати, що ім'я міста, що я жив. Дуже сподобалося слова «тільки» і «дорожчі».

Мусковіти запрошують всіх відвідувачів і спеціально запроваджують реєстрацію для цієї мети;
Чи можна? Ви самі...

У місті Москва є ланцюжка трійників, де частка піци коштує 70-80 рублів. Це знак багатства.
У вас є дивні ознаки багатства, до Бога.
А димінутивний догляд за «заготовкою» полягає в тому, щоб дати більше ваги до «70-80» рублів?

Ідеально підходить для знищення міста Москви.
Що таке? Станьте «Москва» себе?
Ваша енергія для мирних цілей! Може бути тоді життя буде краще ...

У місті Москва, тільки Мусковіти наймають за хорошу роботу;
Що таке? Голова банку? Головний виконавчий директор нафти? Учні навчаються в школі. Приходьте тут. Неймовірно, що ви будете жити тут на зарплаті вчителя. Це про середні заробітки та ознаки багатства.

У місті Москва виріб елітного споживання - виділене підключення до мережі - це загальна річ;
Сама послуга надається, але хто використовує це питання.
У Москві є все, але не всім!

6,4 млн або 7 з 10 Московітів, у тому числі дітей до 9, пенсіонерів та глухих міст, мають стільникові телефони;
Я дійсно сподіваюсь, що цей номер має стільникові телефони. Як жити тут? З нашим розміром, злочином і швидкістю життя. Деф-мутес купити найдешевші стільникові телефони для спілкування через SMS.

• У Москві запрошують понад 50 тисяч офіцерів поліції.
Що? Москва, як і будь-яка столиця, є каналізацією. У нас з'являються люди, які живуть всюди, і диваки.

Чому все Росія любить дивитися Road Patrol? Бо вони показують мертві Московіти (анонім)
Смішні
Петросян також дуже любить перегляд.

Мусковіти вже повністю прийняли свій статус як суперлюди.

• Кошти робітників нафти прямо до міста Москва-Загуборя
Разом з нафтовими працівниками...

Мусковіти не розуміють матеріальних реалій, з якими живуть абсолютна більшість людей (не в місті Москва).
Що стосується властивостей матеріалів Москви, ви не знаєте багато.

Тільки в місті Москва do і трансляційні програми, такі як «Роад патруль»
100% домовленість.
Передача – це не дуже здорові люди.

Не-Московський мешканець міста Москви залишають тільки для залучення до проституції (Dolin);
Ви можете побачити долину!

Місто Московських насосів гроші навіть в її регіоні (автобуси, які подорожують в місті в регіоні, дорожче, ніж в місті в Москві)
Це всі бульціти! Він призначений для тих, хто ніколи не був до Москви і передмістям і вірить його!

Москва повільно, але, безумовно, відокремлюється від Росії. Чому ні уряд, ні Дума не може нічого робити в регіонах Росії.
Інколи Шойгу йде до Росії і допомагає.
Ви думаєте, що Shoigu є Мусковіт? На питання життя і народження...

Легенда до карти × Загальна легенда × Легенда до карти × Загальна легенда ×
Не тільки що, але це набагато зручніше.

Мусковіти є "російською мовою", вони гірше китайських.
Китаянка під гарячою рукою ...

Неприємний м'ясовіт не буде працювати на 4 тис. рублів / місяць. + 100 рублів / день подорожі
Я. 100 рублів. добовий припуск, 550 - проживання (для таких грошей Ви можете тільки орендувати ліжко в більшості міст) і подорожі - розмістити картки. Ми знаємо, що ми робили. До речі, звичайні бюджетні зарплати. До питання кави за 100 рублів. і одяг "тільки" від "дорожчих магазинів"

• З м. Москва призначають ковзанням, децловом, познерами та ліберальними значеннями. Єдина надія для спалювання - Китай.
Я, добре, моя сусідська трава зелена.
Щодо Китаю? Чистий Я допоможу вам зробити гаманець? Саме тому Китай збирається в Росію. Може бути, вони бажали McDonalds занадто.

Мусковіти влаштовують ще одну за замовчуванням, навчать сотні мільйонів людей, які живуть на парі або три рази менше доходів, а на збережених фондах збудуватимуться ще п'ять Beeline / MTS
Мусковіти не є достатньою для за замовчуванням, але ті, які приходять до Москви і живуть в зоні Кремля, можуть зробити багато. Візьміть їх з вами.

Мусковіти говорять про неможливих, таких як: Хто ебать запитує вас?
Ви не повинні бути рівні. Вони, народжені в Москві, не можуть похвалитися про це, і тих, хто прийшов до життя, або як вони кажуть, щоб завоювати столицю дуже швидко забрати їх ніс. Так, знову поспілкуватися з «Мусковітом», попросити своє місце народження, можливо, стане вашим екс-сучасним сусідом.

Мусковіти не надсилають гроші вчителям і міліцією. Вони знають, як робати.
Я бачу, що я тримала зарплату мого бюджету, і не відправив його на тебе. Ви абсолютно право, час, щоб покласти мене в джейл для рум'ян.

У 1992 р. Мусковіти виконували план державного управління США для знищення країни
Чи не вдалося план? Чи скасував Державний департамент США?

Кредити приймаються переважно в місті Москва. Це знак багатства.
Так, житло в борг є величезним багатством!

У Москві 12% жителів вважають «поор».
Приходьте тут і ви будете любити його...
www.ispr.ru/SOCOPROS/socopros702.html

Для Мусковіта це нормально залишити на вечірці в кав'ярні або пивоварні 500 рублів. і $ 200 в ресторані. Це знак багатства.
Амендмент: не для Мусковіта, але для заможного мешканця міста Москва

$ 500 за Мусковіт - копійка.
Долари
Подивіться на абзацу вище.

Не лікувався в м. Москва, бо у нього була інша посвідка на проживання. Японія.
Сім'я не позбавлена голоду, як скрізь, однак.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так життя не відчуває себе як рай.
Щоб отримати зарплату 4 тис. рублів, пити каву на 30 рублів (або не пити її на всіх), не їсти піцу і плаття на ринках? І небес, якщо ви щасливі, після життя.

70-80% від податків країни офіційно вирушають в місто Москва, вони купують парові хизки, а потім продається цей паровар в Росії
Не до Москви, але до федерального бюджету. Федерація – країна! І снайпери виготовляються в передмісті м. Стопино (з Москви 2 години на поїзді), тому з пароварами ви отримали гарячі.

Високий рівень життя Москви визначає недобросовісний розподіл доходів.
Неприємний розподіл доходів є всеросійською катастрофою!

У місті Москва є зони дешевості, ми не мріяли - супермаркети з готовими обідами на 20-30 рублів - павук в мікрохвильовці і прогрів - пенні ціни на споживчі товари на ринках, ціни на прокат порівняти з Хабаровськ і Владивосток ...
Ручки для мікрохвильовки на 20-30 рублів. дуже негативно впливає на здоров'я, але темп життя великого міста і його висока вартість не залишає шансів на нормальну їжу; якість споживчих товарів - ви знаєте, що, орендувати приміщення (не однокімнатну квартиру, але приміщення) -200 bucks мінімум - це зарплата вчителя!
Ви все ще заздрили!

м. Москва перетворила всю російську столицю, а кожен мешканець міста Москви автоматично приєднується до скеля обраного. Всі скановані гроші країни змушені розблокувати місто Москви, щось з цього потрапляє в Московіти.
Що пекло «хосенові»! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хтось повинен бути полум'ям! Ефірі євреї або маскування, право?