Прогулянка по Москві за 6 хвилин 45 секунд

Перше, що я повинен пояснити вам, як дістатися до Москви, бо це майже найважливіше. Без цієї інформації, Москва може просто показати, що ти не бачить.

Багато знімків. В кінці повідомлення є одним відео.

Так, якщо ви їдете до Москви, краще це зробити з Санкт-Петербурга. Найпростіший і перевірений метод, який використовується. Для цього в вівторок або четвер о 22 годину потрібно взяти автобус «Санкт-Петербург - Порхов» і в п'ять годин ви будете в Порхова, це районний центр Псковської області. Точно о 05-10 ранку двічі на тиждень по середу і п'ятницю з автовокзалу Порхова, автобус йде в Жгілево, потрібно посидіти на ньому і попросити квиток на місто Пантелейєва на автобусі.
Водій буде вирізати квиток ножичками в стародавні часи. Займіть цей автобус протягом години і навпіл, тому обов'язково поставтеся до водія, щоб прокидати.
Зняти на зупинці "Пантелеєва Гора", прогулявшись уздовж автобуса три сотні метрів, буде поворот направо з написом "Шелешні". Поверніть і пройдіть на ньому 4 кілометри. У с. Шелесні зробіть ще один поворот, вже зліва. Трисот метрів і ви в Москві.
Ви можете дістатися до Москви в інший спосіб, але це найпростіший спосіб з мінімальним переказом.

Що таке Москва і як жити тут?

1,1 км Архітектура.

Це типові будівлі з Москви:

Це те, що московські двори виглядають як:

І так московські паркани, за якими вілли московських мешканців приховують:

2. Сервіс.

У Москві знаходиться авторемонт і шиномонтаж в одній людині і знаходиться на центральній (прочитати: Червона площа). Це виглядає так:

Також на тій же «Червоній площі» є два платники, один з яких працює.
Ви можете зателефонувати їх тільки при покупці картки телефону, але ці картки не продаються в будь-який час.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У Москві з’являються офіцери поліції, за даними резидентів. У Москві немає злочину. Немає одного для збору хабарів. Чому?
А амбулатор не приїжджає з тієї причини, яка далеко не і бензинова жита, знову, за Московіти.

У Москві є водопровідна вежа, і є реальна вода, можна підключити до вежі, заклавши шланг прямо вниз по вулиці:

р.

Ця вода поливається садами, миється посудом в ній, використовується для технічних цілей, але не пити. Для води їхати до колодязя в сусідньому селищі, тобто питна вода в Москві імпортується.
Майже кожен будинок має власну ванну. Ванна, яка є, але це зона відпочинку після пари, де немає комарів, тільки один:

3. Мобільний і Інтернет. Телебачення.

МТС і Мегафон в Москві. Я не знаю нічого про Beeline. Це означає, що один раз на добу ваші дзвінки. Я маю на увазі, хтось потрапив до тебе. Але є одне місце в Москві, де є майже завжди з'єднання. Це невелика гірка з люком біля водопровідної вежі. Якщо ви хочете зателефонувати, отримайте там.
На цьому хетчі в моєму смартфоні я міг читати пошту, відповісти на електронні листи, і переглядати новини, і сторінки відкриваються повільно. Дякуємо!

У Москві немає телевізорів, тому що немає рецепції, хоча Триколор працює, але для мешканців Москви навіть для рекламних кампаній це неприпустимо розкіш. Тому вони більше зацікавлені в тому, що відбувається в Москві, ніж в іншому великому.

4. Населення міста Москва.

Про 14 людей живуть в сім московських будинках, переважно люди, які живуть тут тільки в теплому сезоні. Вони живуть, і коли вони залишають, вони підраховують дні, коли вони повертаються.
Це як вони об'єднуються і обговорюють їх бізнес. На мій тиждень в Москві я ніколи не чув слова «президента», «приміський міністр,» або «положення». Але я почув, як правильно доглядати за томатами, як утеплити будинок, різні смішні і несмішні щоденні історії. Мусковіти люблять запрошувати до свого дому, щоб пити чай разом, ласощі пироги.

Є інші жителі Москви, їх фотографії тут без коментарів, неможливо передати їх:

Детальніше

Детальніше

І це:

5. Умань Транспорт Москви.

Резиденти Москви не знають, що джеми трафіку і не знають, що проблема паркування.
Єдиний зручний і надійний транспортний засіб тут є скутери і велосипеди. І часто кожен з членів сім'ї має свій власний:

У Москві немає дорожніх вогнів, а також знаків руху, але є московські ознаки, які розуміються всіма мешканцями Москви.
Це червона рага на палиці перед будинком.
Ось як це зроблено.
Так знак це:
Сьогодні в нашому саду ми робимо щось з вуличками. Так, якщо ви не хочете бути трохи загартованими, отримайте тут і не з'їдете!

6. Жнівень Шопінг в Москві.

Торгівля в Москві - магазин автомобілів, що приїжджає двічі на тиждень у вівторок і п'ятницях.

Потім всі жителі Москви заливають на центральній площі, щоб купити їжу.

Зовсім досить, але в автомагазині пристойний набір товарів і всіляких речей, плюс можна зробити замовлення для чого немає. Далі вони будуть. Є навіть морозиво в магазині. «Чи не сосни,» резиденти московської скарги. - Третій рік бронювання. І третій рік виходить.

Крім того, від місцевих жителів або в сусідніх селах можна купити молоко, всього від під коровою за 27 рублів літр (гейв. 10), просто викопати картоплю на 10 рублів кг, мед вищої якості за 1500 рублів за три літрову баночку. А ще багато!
Це те, що московські гарбузи виглядають як:

І московські помідори:

п.с. Крім того, є абсолютно пусті села з розкішними садами і морем смачних яблук. Якщо ви вважаєте, що немає виробництва поруч і близько, то це продукти, які відповідають найвищим вимогам біо. Просто збираємо. Але ні. Псковський бізнес, мабуть, напої, а на ринках Санкт-Петербурга та Москви, овочі та фрукти занурюються з ніде. Чи важко продати продукцію з невеликої Москви?

7. Про нас Район Московський.

Вечірки Москви – це ціле свято.
Це те, що він виглядає зовні:

Ви можете взяти скутер і просто приїхати до сусідніх сіл. І ви будете зачаровані їх іменами.

Не буде лази, читати його голосно:
Кожно, Кобожно, Кобожно

Не кажучи вже про Московський сніданок, але сказати нічого про Москву.
Чи знаєте ви, що таке вітражне молоко з бризками? Ось що виглядає так:

Підігніть всю ніч в сільській духовці глиняні горщики з молоком з-під коров'ячої коров'янки смак, який довгий час забути всі органи смаку, запаху і зору. Немає у порівнянні з цим!

Або запечені коржі:

І якщо це ще красиво,

9. Навігація Відпочинок в Москві.

Покажіть мені, що ви втрачали в ніч і сказав: "Отримати і виїхати і подивитися, що там." І ви вийшли і вийшли, і не згасали, бо краса була нещастяна. фантастичний зоряний небо з зірками зйомки (серпень!) і повний місяць. Я не маю цих фотографій!
Але неймовірні святкові природні феєрверки над Москвою:

Р

До речі, є також твори мистецтва в Москві:

10. Нічне життя в Москві.

У Москві немає нічного життя. Кожен йде на ліжко.
Але для когось це. На ніч в темряві ці нечітки істоти в величезних числах піднімаються на дорогу і йдуть кудись. Як про нічний клуб?

Джерело: