Татуювання Олександра Ємельяненка

Олександр має безліч тату на своєму тілі. Давайте спробуємо зрозуміти, що це означає.

Зірки і сайти

Перше, що відразу ж лове око - характерні зірочки. І вони не застосовуються в недосвідченому порядку, але в «правих місцях». На тілі Ємельяненко чотири зірки - два під колінами і два всього нижче плечей. Перша мова тифу означає «Я не буде приносити до колін». Другий також татуюється відповідно до всіх правил тиєвів - не на плечі, але трохи нижче. (Now Alexander ці татуювання перериваються деякими хмарами, приховані як) Через зірки на плечі вже епаулети. І не буде самореспектування кромки в цьому місці «символументу». Але замість епаулетів на плечах спортсмена, інший чіткий символ - це веб-сайт твоїх, що символізує тюрма.
«Зловити правду, протирати свої дупи» – напис на ногах – типовий кримінальний лосьйон. Не дивно, що ця фраза з'явилася на ногах Олександра Ємельяненка, і, наприклад, не інший, також досить поширена - «кропом на горлі». Церква Доми

Це просто. Кількість купівель свідчить про кількість примирань, а кількість вікон у храмі є терміном. Згідно з тату, Ємельяненко був вирок двічі - до трьох років і року. Чому? Відповідь на це питання може дати інші татуювання.

Пірат

Дуже поширена тату в не так віддалених місцях, повідомляє про те, що її власник ненав'язує тюрмовий актив і має схильність до гомогенізму і лоббі.

бетмен

Також символ для хребта. Крім того, він висловлює не схожу на копс, прокурорів та суддів.

Перетин хреста

Необхідно наносити не самим, але таким же чином, як Олександр Ємельяненко – в складі «артістичного складу». Це означає, що під час подачі, хтось поруч з засудженим. Я не знаю, що і коли Олександр помер. Я шкода.

верстка

І знову, згідно з канонами Зонов, він зображений точно так, як в Олександру Ємельяненко - обов'язково з осьом і капюшоном, що кидається над головою. З цим кресленням, спортсмени інформують про те, що хоче помста. Крім того, він зізнається, що він відзначає закон про теєвців.

"Гот міт нес"

Поширена фраза у світі твоїх. переклад з німецької мови «Для нас». Це слово було девізом SS. Кримінальні злочини, які застрягають її разом з тампонією, тим самим вказують на їх ненависть держави.
«Подаруйте мені зворотний квиток у юнацьку молодь, оплачується в повному обсязі за дорогу» – на трапеції.
Дуже популярний афоризм в ювенільних колоніях.

Дитина в коронці

Ще один знак, який говорить про те, що власник такого татуювання був сидячий у навчальній та трудовій колонії для неповнолітніх.

Ось що сказав Олександр в інтерв'ю:
- Олександр, наступне питання може здатися некоректним для вас, а ще: форум піддається питанням про те, де і коли ви отримали татуювання і це правда, що вони символізують? Чи знаєте ви про це?
Я не знаю, що сказати. Всі татуювання були зроблені в різні часи різними людьми. Що стосується символіки, кожен татуювання має своє місце і листування, я можу просто розповісти вам, що кожен з них означає для тих, хто є ignorant. Наприклад, на правій руці є собор з п'ятьма куполами. Кожен купол являє собою 1 рік позбавлення волі. Зірки на плечі символізують честь і гідність людини, що живе за його принципами. На спинці зображено матір Божої Матері.
до Що означає?
- Абсолютно нічого. Я просто сподобалося картину, спочатку зробив. Про нас На своїх колінах “загальна” – ніколи не потрапити на коліна. Татуювання Пірати означає 167 арт. Напис на латинській мові – “Хлопець з удачею”, Я сподіваюся, не вимагає коментаря. На спині написано німецькою мовою: God is with us. Для мене це символ ребірту. На верхній частині лівого плеча написи російською мовою. Будь-який, хто цікавить його на фото. У нижній частині ліктя зображена «голова» половини кота, друга половина – череп. Значення - це те, що: людина - вовк до людини. Це афоризм, ймовірно, один з принципів життя. У вас є веб-сайт на вашому плечі.
Говорячи про веб на плечі. У форумі з'явився питання, що означає підключення до мафії, або, можливо, всі перемоги в битвах купуються?

до Так, ні, у нас є веб-сайт іншого значення ... з мафією він не підключений в будь-який спосіб, і мої досягнення, перемоги - багато роботи, і не тільки шахти, це тренерська робота: з мене займається, як я сказав Воронов Володимир Михайлович і Мічков Олександр, в багатьох відносинах, звичайно, і брат заслуги.
Чи болить татуювання?

Зазвичай переносить, але є певні ділянки шкіри, де вона болить, найбільш неприємні відчуття при виготовленні тату на колінах, ніжках.
Чи є щось на ногах занадто?

- Я. Афоризми.
Коли запитали, чи «декорат» тіло з тату є припливом до моди або все, що було прийнято, Олександр відповів: «Так, і ні...»

У мережі інформація є суперечливою, для чого саме - рум'яна або рум'яна. Але умови збігу збігу – було вироковано до 5 років, служив 3,5 роки.