Імпресії Америки, які вперше відвідали Росію

Джек Мілстон – американський письменник, який вперше прийшов до Росії з дружиною і сином, щоб познайомитися з новими рідними і рідною. Сайт публікує лист, який Джек відправив додому другу про свої пригоди в землі оселедця, серйозні чоловіки і складна транспортна ситуація.

Шановні друзі!

Привіт з Росії, де суп є повним обідом і мульлетом, як і раніше модний стрижка, і де ніхто не сміється або пояснить вам, як без використання університету ступінь в літературі.

Важко висловити те, як дивний і особливий це місце здається. П'ять тижнів - це неймовірно короткий час, щоб випробувати і описати в одному листі 12 ст. російської історії. Але я спробую говорити про те, що я бачив і чув, про людей, які я зустрівся (і не посміхався на них! – але про це трохи пізніше ...) і смачні (і абсолютно нездатні) речі я спробував.

Не вірю в сльози. Не вірю в сміху або посмішки. Якщо ви є прихильником сміятися або висловлювати свою радість в громадському житті, то краще піти кудись в Латинській Америці. Люди не ховаються один з одним на вулиці. Ви хочете зловити запах? Прогулянка по вулиці, покажіть англійську, а потім сміється гучно. Я думаю, що єдиний спосіб заробити більш сердитися погляд в Москві, щоб говорити Німці, а потім далеко. Або просто говорять Німці. Це може бути досить, занадто.

Р

Люди ходять тут з дуже визначеним, орієнтованим і суворим виразом. Це не те, що дуже відрізняється від інших міст, таких як Нью-Йорк, але Мусковіти мають відмінну віддачу, щоб помітити інших людей навколо них. Ймовірно, тому люди прибирання вулиць носять флуоресцентні помаранчеві жилети. До речі, вулиці в Москві постійно очищаються. І два години не проходять без очистки машин, що проходить, поливаючи дороги водою і прокидається численним сплітом і баттсами.

Так, люди курять тут. В автобусних зупинках, паркових лавках і навіть при поході велосипеда. Якщо ви дивитеся, як тютюнові компанії все ще встигли заробити гроші, коли куріння в деяких штатах не менше гріхів, ніж у немовлятицид, приходять в Росію - ви будете розуміти все, як тільки ви бачите першу красиву 40-річну жінку, яка насправді виходить до 25 років.

Плювати на вулиці здається національним хобі певних категорій чоловіків. Він виглядає майже як бейсбол, з декількома винятками - вони не кидають м'яч, збиють його і захоплюють її полем. Здавалося б, що тільки Таджикс, які в Росії грають роль мексиканців, не плюють на асфальті. «Особливо, вони повинні чистити її, – каже дружина.

Під час своєї поїздки я переживав ті ж почуття кілька разів. Як тільки я почав відчувати, що я був оточений жахливими, грубими і невибагливими людьми, раптом хтось зробив щось винятково і турботливими для нашої родини – наприклад, провів двері. Я відразу ж подумав мої думки.

Один з перших днів в Москві, моя дружина, син, його бабуся і я пішов на прогулянку. На каналі, минулі бігуни лавішу з кологнем і старими читаючи газети на лавках. «О, подивіться, хтось купить! Над цим правою під знаком «Не забороняється!»

Похилий чоловік, одягнений в екстремально непристойних відбійках, ріже через брудні води каналу з метеликом, визнані російськими органами, як непристойний для плавання. Навіть дуки в шокі поширені в різних напрямках. У той момент я думав, що російські підлітки сходження високорослих будівель без видимої причини: нація ризик-покупців. Я шукав сина в колясці. Він вже зумів видалити один носок і розірвав мирно серед всіх цього дикої природи і літніх людей, які не змогли прочитати ознаки, розширивши його підніжжя до недосвідчено смачного російського повітря.

Ми підняли залізний тросрідж, щоб побачити, як працює замок. На мене були паління і голодування. Я не мав посміхатися і спробував зробити це чітким з усім моїм зовнішнім виглядом, що це було краще не для мене, якомога більше, коли штовхання колісниці перед мною.

Я вже уявляв себе в бою три з них. Хлопець з понігом щура змащував щось російською мовою без посміхання. Я також, не посміхаючись, пофарбував лямкуючого обличчя у відповідь. "Що сказав він?" Я зловила дружину. Вона, непристойно прочитавши зростаючу рятівку в альтанки, швидко сумнівав хлопця. "Чому бажали попередити, що наш син втратив свій носок", - відповів він. Я знизив очі на мій вже кланув і готовий до бійців, і я був сором'язливим.

Будь ласка, припиніть посміхання в незнайомці! Це не Америка, де кожен підроблений до одного, сказав дружину на перший день нашої поїздки, коли ми ходимо кудись в спальній зоні Москви. До цієї точки я зустрілася з усім, що я познайомлюся з посміханням і нодом голови, так само як і будь-якого доброго хлопчика, який виріс в одному з південних держав, де не робити це буде надзвичайно грубим і неочищеним.

Що зробив Джек Білий з білих смуг говорить про переміщення в Нешвілл? Він хотів жити в місті, де він мав інфаркт на вулиці, пасерами-направлявся, щоб його допомоги. На вулицях Московського. Кожна з моїх часових, неавторизованих посмішок була зустрінеться з принаймні великою проблемою підозри (крім призначених для гарних дівчат) і, в більшості, прямою загрозою зору. Я швидко дізнався, що посміхається на незнайомців - найкоротший спосіб потрапити в обличчя.

Я дізнався, що ця початкова закритість не була твердою або грубістю, але профілактична міра, яка зберегла дорогоцінну душу, яка в межах кожного з нас. Для росіян, доброти і симпатії є дуже цінними якостями, які вони не хочуть витрачати на будь-які сумнівні незнайомці. Це нездатний для них, щоб дати цю вартість прямо і залишити на всіх, хто відповідає.

«Чому дивляться тут дивні люди. Друзі друзі, дружина пояснила. І коли ви потрапили в категорію «други», ви раптом оточені деякими найсвіжіших людей, які я коли-небудь зустрівся в житті.

Не дуже відрізняється від інших міст. На вулицях з дивно широкими тротуарами, є магазини і кафе, трамваї їздити, сім'ї з прогулянками, літні люди сидять на лавках і, як звичайно, сперечатися про своїх старих речей.

Я був вражений кількістю парків і лавок. Не можна ходити по 100 метрів без насадки на певній площі з фонтаном або майданчиком. І лавки - лавки! - Я ніколи не був в місцях, де вони люблять просто сидіти, дивитися і думати про життя.

Можливо, є деякі математичні формули, пов'язані з числом лав у певному місті з кількістю днів відпочинку працівників, які проживають в ньому. До речі, в Америці ви навряд чи знайдете лавку і майже ніхто не йде на відпочинок. А з якоїсь причини американці дуже горді. І все, що наша країна була заснована Пурітанами, які вважали, що після смерті вони не підуть на небо, якщо вони не працювали за нормою. На щастя, ідея гордого продажу вашого життя за зарплату не зловила практично в будь-якій іншій країні світу.

У Росії, де середня тривалість життя становить майже 10 років менше, ніж у Сполучених Штатах, арифметичне в голові є на користь сидячи на лавках і життєдіяльності. Навіть якщо це заспокійливе супроводжується вживанням алкоголю і курінням декількох сигарет в рядку.

Пам'ятайте про старому жарту: Комуністичний комунізм, коли люди схильні до роботи, а влада претендує платити їх. На сьогоднішній день менше і менше людей намагаються загартувати.

Після моєї першої поразки в галузі взаємодії з московською громадськістю було прийнято рішення про те, що початок поїздки буде краще проводитися в спокійній і спокійній атмосфері нашого сімейного котеджу.

499.00 Р

Коли ви, нарешті, вийшли з Москви, і це не так легко, як це може здатися, враховуючи трафік і божевільні водії - дорога працює в новому перебудованому шосе, майже порожній, де всі приводи люблять Mad Max. На всіх знаках швидкості ми долучимося до загальної «мадності». Не встановлено платіжні термінали, тому при наближенні до платіжної зони потрібно лише уповільнювати і віджимати між бетонними парапетами. Водій таксі, який припинив нас в аеропорт, жартував, що в той час вони поставили платіжні термінали на місці, дорога буде розбита до такої держави, яка буде істотно нічого платити за.

А потім на милі і милі навколо березових щіток. Як ви підходите до міста, ви помітите його відразу. З кожним містом в Америці — Лос-Анджелесі, Чикаго, Нью-Йоркі, або Вашингтоні, оточений численними житловими кварталами з будинками, спортивними майданчиками, плазасом та супермаркетами. Ви побачите навколишнє місто густий ліс.

Красива природа в дикій природі в такому безпосередній близькості від міста важко переоцінити. Він схожий на гіркі рівнини Західної Віргінії і запахи двічі як солодкий. Дикі квіти вздовж дороги, яскраво-блакитні лижі, і єдиними звуками навколо є птахи і ячмінь собаки.

Я провів перший вечір в країні, що п'є з матір'ю-в-право з нею саморобні настоянки горілки, їсти їх з маринованими помідорами, по дорозі інептично за допомогою моєї страшної російської на спробі говорити про мої нові дружні і гостинні родичі.

Дні на дачній ділянці пропускають повільно і ледачі. На тлі яблунь і малинових кущів, ромашки і ялинки я збираю сіяну траву, випилену дерево з бензопили, і прочитав про обряди Запотека, поки мій син набив мирно в тіні. Тільки одна ніч стала тяжкою грою з жахливим гром і десятками блискавки, підсвічуючи небо. Дуже вражаючий вигляд.

Якщо є рай десь, дача дуже схожа на неї. Насолоджуйтеся смачними стравами в небі. Росіянки приймають суп на обід дуже серйозно. Під час нашої поїздки я копав майже всі можливі варіанти супу - борщ, суп з маслинами і ковбасами, окрошка, грибний суп, суп з ячменем і солоками ... Ім'я Я їду на обід, кожен день знаю, що буде суп. Я хотів би, щоб він був рано чи пізно.

А десерт прямо після їжі. Наприкінці кожного шроту, перед тим як було часу, щоб повністю впоратися з тим, що було на плиті, я відразу отримав шматок торта або бісквіта, або обидва, що супроводжуються варіабельним чашкою гарячого чорного чаю.

«Ніжбори запрошують Вас на традиційну самоварну чайну вечірку»

Я не люблю компанію незнайомців. Я віддаю перевагу триматися в горіховій оболонці. Що говорить Буковський? «Я не знаю людей, я просто відчуваю себе краще, коли вони не навколо». Я був, отже, цілком зрозумілий, що я хотів би грати в американський фольг, але я не знаю, і з ким я не був не тільки спільною мовою, але і новоприбули сімейні зв'язки.

Це просто доводить, як stupid я іноді. Неважко сказати, чай з самоваром виявився одним з найбільш пам'ятних днів в довгий час, а сусіди в країні - найприємніші люди, які зустрілися тільки в Росії.

В той час як самовар був плавлений, я був запрошений в будинок і почав показати піч, плаття в смішних традиційних російських аксесуарах і знімках. Почуття трохи клоу, я все одно вирішив насолодитися рідкісним моментом загального російського веселощів, думаю, що я робив щось, як ритуальний танець, що робить дощ в Сахара пустелі. Руки і кіз на плечі. Ой так!
Потім я був ескортований до лазні, поінформував, що я можу приїхати, щоб сидіти в гарячому приміщенні і розбризти листя, коли я хотів би. Оке, yeah.

р.

Коли чай був готовий, ми всі сиділи на столі, а потім раптом виявилося, що під назвою коду «теа партія» в Росії є подія «порушити американський до півментального стану перед захід сонця». Я чекав краще ...

Маленький чай, хитрий тост, горілка - різна горілка! - більш тост, шматочок сиру тут, салямі там, більше чаю, більше горілки, більш тост... О, шоколадні цукерки! Вже трохи п'яте, я досягнув за вазу і витягував один на випадковому.

"Ні, ні... тут, спробуйте це!" - сказав один з гостинних господарів і подарував мені ще одну цукерку, хитро посміхаючи на іншому. Моя сторона столу - один, на якому чоловіки сіли - був спокійний. Я розірвав обгортку, послав цукерки в рот і трохи її. Язик був негайно конвертований в деяких шоколадно-алкогольних екстраваганзах. Чоловіки посміхаються. "І всередині горілки!" один з них сказав і трахнув на сміху.

Шоколадна цукерка, наповнена горілкою - Я не здаю! І ви знаєте, що? Смачного! Якби після Другої світової війни росіяни вирішили руйнувати улюблену делікацію німців, наповнивши її горілкою і роблячи її ще краще. Я можу з'їсти коробку цих цукерок прямо зараз.

Як на сонці і чай охолоджується в самоварі, ми розповіли історії наших сімей і обговорили думки про Росію. У той момент я думав, що Росія була рай на землі. З або без супу.

Я можу лише здогадатися від перегляду відео YouTube, які іноді важко вірити, і слухати коментарі дружини в серії: «Я це гасіння трафіку?» Ви ніколи не бачили трафіку! Ми з радістю допоможемо уникнути незначних нещасних випадків, які постійно зустрічаються на дорогах.

148526

Мисливці трафіку для нас розгладжують дуже комфортний рух на новому автомобілі, в якому наш син мирно псує практично всі московські джеми руху (і це, ви знаєте, є дуже важливим показником для молодих батьків, які мріяли хоча б одну додаткову годину тиші в день). Однак, тиша засвоювала свою музику з iPod, що я змогла підключитися безпосередньо до стереосистеми, тому легше абстрагувати з навколишнього обкурентності на дорогах.

Трафік в Москві страшний. Бампер для бампера, що пропускає дизель, сигарети для куріння, що обробляє трафік. Ось шість мереж, які поєднуються в два, є хлопець на Харлі, намагаючись вичавити в міжрядах, світло трафіку, який не перемикається протягом 30 хвилин, збирає стоячий джем на кілометрі. Бездомний блювотні рухи на перехресті, жінки з фотографіями дитячих дітей, ветеранів без ніг. Я відразу думаю, що Балтімор...

У Москві на дорогах з’являються всі екстремальні види спектру матеріальної безпеки. Дзеркальний Мерседес виштовхується на багатій стороні вздовж крихких Ладас, які здавалося б, їздити низькооктановою сумішшю пермо і людської совки.

Звернувшись до московської квартири і доводилося купити крупу на тиждень. Тож ми завершилися тим, що я особисто думаю, що це найбільш гостинне місце в Росії, і цілком можливо, найбільш гостинне місце в моєму житті.

Коли я припаркував і пішов всередині, я відразу знайшов себе серед маси нещастяних і неживих людей, які виштовхують кошики минулими і іноді один на одному. Вони не дивляться один одному в око, не скажуть слово, або навіть грають пасивно-агресивну гру, щоб побачити, як тільки перший вбивця відбудеться. Я закінчився в Ашані.

Жінка в її 70-х штовхала мене з її кошиком, щоб ближче до рибної стійки. Для Вас немає «соррі». Не слово взагалі. Який кошик? Просто відштовхуйте її. Чому? Тому, щоб він з цим кошиком, тому. Чи хтось чекав вас, щоб повернутись? Я не доглядаю, я тут перший, вони чекають.

Ви знаєте, чому всі відвідувачі Ашан можуть дозволити собі бути такими? У Росії люди не мають зброї. Ви можете думати про американську гарматну культуру, але завдяки цьому ніхто не побачить, як росіяни, які зібралися в магазин в Ашані.

Останнім часом росіяни явно не боїться, бо вони розстріляються у співвітчизниці. Насправді, здається, що вони просто зробили секретну угоду, щоб лікувати один одного, як шматочок. Таким чином, ніхто не особливо засмічений, безкінечно стикається з п'ятдесяти устілками, що складається з середнього дня росіяни, які вирішили купити кулінарії для сніданку.

Згідно з дружиною, люди все ще мають звички негабаритності, коли була тільки одна пара взуття на полиці і її потрібно було отримати для вашої дитини, за будь-якої вартості. Єдина проблема полягає в тому, що тепер вони будуть любити це в місці, де є що-небудь, в будь-якій кількості. Для всіх дітей достатньо взуття. Після того, як у магазині Adidas є ще один наступний двері до Kentucky Fried Chicken!

Як ці люди зуміли об'єднатися і стріляти Цар з цілою родиною, коли вони навіть не скажуть "добрий ранок" один одному, якщо вони не знають один одного, я ніколи не знаю.

Прогулянка по центру Москви я бачив дві чорні хлопці. Мій перший імпульс був йти до них і сказати, "Чому людина, що ебать ви хлопці роблять тут в Росії?" І почула, що вони говорять один одному в Росії і мій мозок вибухнув. "Я не впевнений, що я коли-небудь звикне до чорних людей, які говорять російською мовою", - я думав голос. «Дякую росіянам себе,» дружині негайно відповіли.

Центр міста знаходиться в самому серці. Дівчата з відмінними фігурами в напівпрозорих сарафаних, театрах, статуях великих письменників, чорному БМВ розкинулися вздовж Думи. Кафе та елегантні парки, архітектура Сталіна, довгі бульвари, які в якості дитини я бачив на новинах, підкреслених танками та військовим обладнанням під час паради. Бізнесмени в ідеально пошитих костюмах і італійських взуттях, виготовлених з з зміїнкіна, гангстерів, тих, хто хоче з'явитися як бандери, так і автостоянка, які знайдуть місце, до речі, не є завданням для розфарбовування серця.

Незважаючи на невизначеність транспортної системи, ми змогли побачити багато, навіть вдалося отримати на реальний підводний човен!

Але я збираюся розповісти про пару пам'ятних моментів:

Амортизатор Unknown

Ми зловили зміни охоронця на могилі невідомого солдата. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. За винятком Sbarro і McDonald's, які точно протилежні, це чисто російська функція. Так само, як і китайські туристи просять дозвіл на фотографію нашого сина.

Я люблю скільки присвячується перемогти нази. росіяни, як прогулятися по символам нації, буквально і фігурно. Навіть головна статуя біля Червоної площі символічно траурна кладка.

«Чи ви дійсно думаєте, що ви перемогли у світовій війні?» Сполучені Штати Америки втратили менше половини мільйонів людей у цій війні. росіяни втратили більше двадцяти. Твенті. Мільйони. Люди. Пам'ятайте, що наступний раз, коли ви дивитесь Saving Private Ryan.

Музей Булгакова

Доктор, науковий письменник, великий фанат Cervantes – Михайло Булгаков завжди був близьким до серця. Сходова шафа, що веде до своєї квартири, вражає як сам музей. Я дуже радий, що росіяни вирішили занурити пам'ять таким чином - намальовані стіни, пляшку зліва на підвіконня, творчі мене в квартирі себе. Я завжди думав, що я хочу перепрочитати Майстер і Маргаріта, як тільки я отримав додому.

Космічний музей

Один з моїх перших дат з дружиною, яка була в Національному авіаційному і космічному музеї у Вашингтоні. Тож не дивно, що ми вирішили повторити досвід у Москві. Чудове місце, безумовно, варто відвідати!

У таких музеях я завжди думаю про те, що сталося, якщо наші країни не були беззаконними ворогами під час холодної війни. А замість того, щоб вони об'єднали свої зусилля в завоювання простору людством в цілому, а не її окремими представниками, які змагаються між собою. Можливо, це був цей факт змагань, що дозволили обох країн досягти так багато, і я повинен бути вдячний, що вони вирішили зосередити свої зусилля на крутих речах, таких як ракети і ракети.

Ми приймали погляд на музейну кав’ярню, яка повинна була продавати локацію. З якоїсь причини були доступні лише труби м'яса та невеликих пакетів чіпсів Pringles. Нагадувати мене більше і більше Америки.

Ізмайлово Вернісаж

«Я проживаю в Москві, але я ніколи не був тут, - сказав моя дружина, і ми пішли. Атмосфера цього абсолютно висхідного місця важко вводити в слова. Фарба падає все, що колись пофарбувала, запах м'яса варіння на відкритому вогні, величезні фігури невідомих істот, сходи з піратським судном ... Продається велика різноманітність різноманітних і безглуздих речей тут - ляльки з кішенями, фаршировані тварини, магазини для патронів для АК-47 і скатертинних прицілів, берези і вишуканих наборів шахи, пачки фарбованих доларів і вінілових записів з без віці, за місцевими продавцями, класиками.

Після придбання набору радянських антиамериканських плакатів, їсти барбекю і отримати несподіваний невеликий подарунок для сина від одного з продавців на ринку блохи, втомлений але задоволений, ми пішли додому, серйозно замислюючись про варіанти перевезення картин в Америку.

Горький музей і парк

Прогулянка по парку Музеон і парку Горького стала одним з найяскравіших і пам'ятних моментів нашої поїздки. Це, ймовірно, найкраще місце в Москві, поряд з метро, для спостереження за людьми.

Діти, які намагаються кататися на скейтборді (не дуже успішним кожен раз) і дорослі стегна на скутерах (серйозно?!) Максимальний вік для скутера 14 років. Якщо ви старші і тримайте катання на скутері, ви подивитеся, як повна ідіот і заслуговують, щоб бути незрівнянно змащеними.

Міський пляж, з якоїсь причини, зайнятий виключно половиною чоловіками. (І це свого роду геологічної пропаганди, що Путін так наполегливо намагається боротися?) І ось тільки половинка знеболюється дівчина, виглядає дуже нервово.

Дуже красива дівчина читання книги на лавці тільки періодично дивитися і побачити, хто помітить її сидячи на лавці читання книги. Я помітив вас, гарна дівчина! Це, до речі, одна з найсмачніших сцен я бачив в Москві, в тому числі навіть бездомний чоловік, який заморожує і втратив всі свої пальці, блювотні рухи на в'їзді в метро.

Підлітки курять сигарети і мухують один з одним. Як підліток в Росії є багато задоволення. Цигарки всюди, європейські ставлення до сексу, культурне закінчення алкоголю і грімового відбиття. Весь західний світ повинен бути ревним з них!

Діти грають на одному з місць, які ніколи не з'являються в США. Пошкоджено, подивіться на цей слайд! Дитина може мати нормальну дитину.

Морозиво, бавовняні цукерки, величезні подушки на траві, модні ресторани, фонтани і ходьба сім'ї. Я чую, що вони навіть мають уроки танго тут.

Я хотів би повернутися до парку Горького у віці. Я сидю на лавці з олівцем і блокнотом, куріння одного сигарети після іншого. Може бути один день хтось прийде до мене і сказати, "Jack Milston? Американський письменник? Я пам'ятаю фліппіну через вашу ступійну статтю про Росію на смартфоні, сидячи у ванній кімнаті. І тоді я не хотів би і продовжую вважно годувати голубці. Не посміхається.

Чоловіки

Чоловіки в Росії, здавалося б, намагаються бути жорстокими бандистами. Якщо ми всі ролі гри, російські чоловіки все хочуть бути різними версіями Steve McQueen.

Вони ніколи не посміхаються один одному, але я знайшов шлях, щоб привітати незнайомців на вулиці. Я зателефоную їй Steve McQueen's 20% Smile Rule. Якщо ви не зустрілися з ним для майбутнього, щоб боротися з деякими загальними ворогами. Вам не посміхатися більше 20% Вашої нормальної посмішки. Не показуйте зуби. Подаруйте мені найкращі Steve McQueen посмішки. І майже кожен раз ви отримаєте Steve McQueen посмішка назад. В іншому випадку, подивіться на нього, якщо ви хочете його вбити. Здається поважати тут.

Російські чоловіки – незаперечні переможці в чемпіонаті світу в руках Я проїдав світ і шуок сотні рук. Росія - країна найбільш значущих рукоділля. Сильний, серйозний, він містить ідеальну суміш 50/50 «Ви можете розраховувати на мене» і «не завадить мене». й

Що вони не мають ніякості. Чоловіки в Росії не лицарі на всіх. Вони кажуть, «Особливості слова». Ви хочете, щоб ця фраза була вашим всесвітньо відомим слоганом?
Дівчата завжди говорять про те, що немає чоловіків. У вас є! Вони просто дуже зайняті, відштовхуючись від сліпих красивих дівчат на метро замість того, щоб тримати двері і дізнаватися їх.

Я пам'ятаю перший раз, я зрозумів, що вся пропаганда моєї молоді була завершена нецензія. "Вступ до російської мови" в університеті наприкінці 90-х років. До тих пір я припускав, що всі російські жінки виглядали як східні німецькі плавники, штовхаючи кулі, як тенісні кулі і розслабляючі пляшки на своїх головах. Неважко сказати, що цей стереотип нав'язується на нас, на щастя, нічого не робити з реальністю.

У нас був асистент, крихка молода російська дівчина, яка любила носити напівпрозорі сарафани влітку з дуже обмеженою кількістю нижньої білизни. Якщо ви сиділи на західному боці класної кімнати, навпроти вікна, через яке промені ранкового сонця сяйво, з часом її майже голий шикарний малюнок спалахнув перед вами.

Не пропустіть жодного класу. Я ніколи не вірив чутки про іноземних жінок знову, включаючи, що російські дівчата є найкрасивішими у світі. Це правда, бо я одружився один з них.

Але щоб бути чесною, я думаю, що кількість красивих дівчат відносно всього населення Росії значно перебільшена. Про те, що в будь-якій іншій країні не знайдено. Проте, у верхній частині 5% красивих російських жінок набагато красивіше, ніж топ 5% у світі. Я переконаний, що я відвідав Москву. Я не можу допомогти, але помітив, що красиві дівчата здаються дуже високою думкою про себе.

Що мені подобається російська дівчинка, що вони не соромляться буквально їсти вас очима. Ви можете бути одруженими, закрутити весільне кільце на пальці, натиснути коляску перед вами, і вона все одно намагатиметься розмаїти вас, відірючись на вас від голови до пальця, проходячи її в напівпрозорий сонник.

Чи знаєте ви, чому російські дівчата красиві? З першої дати ви можете поговорити з ними про Чехова, і вони будуть дивно, чому ви думали, що це неправильна тема, щоб розповісти про дату.

Їжа

Коли хтось запитує мене, що Америка дав світ, два найпростіші відповіді скеля і рулет і бекконовий сирбургер. Останні в Москві я чекав. Іноді дуже успішним, як, наприклад, в класичному Starlite Diner, а іноді не дуже, як в hipster “Arrow”.

Я спробував спробувати якомога більше росіян. Найпопулярніші Я прийшов на здорові, смачні і дивовижні продукти харчування. Тим не менш, вкрай відсутні варіанти. Я навіть зробив список!

Вибрані:

• все, що виросло на материку в країні (особливо біла малина, яку я ніколи не бачив до мого життя);
  • Borjomi і Tarkhun (хоча вони не дуже російська)
  • побутові пельмені;
  • Будь-який з марками;
  • журавлини в цукрі (Я люблю це!);
  • Комуністичні чіпси
  • фалоімітатор вушка з горіхами (churchkhela);
  • російська морозиво;
  • Де це без супу? Окрошка (недосвідчено!), суп з маслинами і гарячою собакою (мате жолоб) і ячменю (бреам).
Немовлята:

• медицина крові (гематоген);
  • салат холодної риби (риба під маринадом);
  • клейтамат в все;
  • Чапси краба лати;
  • чай замість кави вранці;
  • І, звичайно, вона - сережка! Я тричі спробував оселедцяти, адже «Год любить тринність» і росіяни добре одержують при пересуванні. Всі три рази вона завжди стала страшною руббою. Що таке пекло? А солона риба, що покривається морквою? й
Дякую за читання цього, Д. Я знаю, що це найдовший лист, який отримав від громадянської війни.

Я обов'язково повернеться до Росії, це місце зачепите мене. Я зустрілася з Росією. Я ніколи не відчував себе таким дивним місцем, що я ніколи не був раніше.

Побачити вас наступного літа, Москва!

Вічний друг,
Джек.

через bigpicture.ru/nowfall/jack_ru/