Фестиваль «Рок над Волгом».

Цього року вперше я взяв участь у великій події – фестиваль «Рок над Волгою».

Я даю тебе! Фото для уваги:

Зареєструватися

Коли я був маленьким молодшим – я любила такі події – навіть у віці 17 років повернувся до Москви в крилах, які закінчили рік пізніше, але за часовий інтерес загинув. Цікаво, що це «фестивальне минуле». й

Так, у мене є багато, щоб порівняти 2013.

Я скажу, що я не готувався до цього повідомлення в будь-який спосіб – Я не шукав статистику, я не читав прес-релізи. Тільки мої враження на фестиваль у звіті.

Дорога.

Готель знаходиться лише в 15 хвилинах їзди від Baroshina Polyana. Для проведення такої величини переказ було організовано дуже добре: автобуси, що вилітають близько 2-3 хвилин. Ми поїхали близько 40 хвилин - на виході з міста, навіть з урахуванням закриття багатьох доріг. В цілому в місті було кілька пунктів відправлення автобуса і додатковий поїзд пішов прямо до фестивалю.

Місце вильоту автобусів (в радіусі близько половини кілометра від цього місця значно підвищило концентрацію учасників фестивалю, які прискорюють до заходу):

Автобуси були зайняті, але можна піти:

Дорога з місця посадки на фестиваль приймала близько 20 хвилин (це грунтовка була покладена спеціально для того, щоб оптимізувати потік руху, прогулятися на кілометр і навпіл):

Приїжджали з іншої сторони, там не менше людей.

Єдиний прозорий файл організаторів: на в’їзді були тільки 15 металодетектори. Ми завершилися в самому натовпі біля входу близько години. Я не знаю, скільки потрібно буде ввести менш нерозчинний або більш скромний відвідувач.

Ми, нарешті,

509240 р.

Зв'язатися

Ми мітаємо місцевих жителів і підемо на фото полювання! Ось що твій хмелюстка виглядала так:

До речі, було досить багато преси і телебачення, і весь фестиваль був знятий з AGP в центрі фестивалю гладі:

Але вони на власній,

Почнемо з головне: Безпека

охорону та транзисторність глядачів було надано кількома тисячами мобілізованих поліцейських, поліцейських та монтованих поліцейських.

В цілому, я дуже дивився, я не бачив бою в 14 годин: Я не бачу однозначному конфлікті! Ми надаємо нашим правоохоронцям міцну «п’ять плюс»! (Гуїс, вірити мене, я рідко пишу це і зазвичай лікую правоохоронців з великою підозрою.)

ОМО:

До речі, поліція поводиться вкрай правильно. По суті, я не побачила, що вони переважають в будь-який час (хоча більшість глядачів були такими, що це було дуже важко тримати міліцію). На фото людина з скелетом стержає поліцію, вказуючи в скелеті і казали «ми комрад став маленьким непривабливим!»:

Продукти харчування та харчування

Дуже добре організовано прийом. Меню фестивалю було обмеженим загальним попередньо розробленим і дуже великим рядом харчових наметів. Не було харчової черги (на мене був удар). Дуже маленькі черги для спирту (5-7 хвилин). Все було зроблено людьми і для людей, досвід організаторів відображено (це п'ятий скель над Волгом).

Загальний меню та круглі ціни зменшили продаж їжі на дуже простий великий конвеєр.

Гаряча собака вартість 200 рублів, shawarma 250 і набір шашликів (або велика баварська ковбаса) з гідним бункером, овочами і кетчупом - 400 рублів. Недорогий, але не дуже дорогий. Пиво «Клінське», скло - 100 рублів, 1,5 л - 200 рублів.

Коуей:

На в’їзді на фестиваль, волонтери розподіляють безкоштовні мішки для сміття. Під час фестивалю сміття було постійно видалено (зловити пень, все ще це було дуже - але без цієї роботи вона буде в 100 разів гірше: на той же «Вінги» в кінці дня був твердий шар пластикових пляшок і окулярів під ногами).

Тут було багато туалетів, але не достатньо. На відстані 15 хвилин пішки. Я думаю, наступного року організатори дізнаються про урок.

А потім я був захоплений, щоб виявити, що я не мав жодного фото Гінатійського туалету лінії : Ну, нехай вижити цю втрату з нашими головами, проведеними високими.

Дякуемо!

Алкогольний

На фестивалі є пиво спонсор, молоді люди приходять на відпочинок і весело. Все було досить багато, як я очікував.

З одного боку, поліція дивовижна толерантність до будь-яких проявів, і ніхто не бореться з конфліктами. Я шокував, кішки.

Ось деякі фотографії для ілюстрації.

Детальніше:

І більше:

І це не «все в рядах відпочиваючих» – люди, які не рахували на сині, були масові явища по всій раді. У той же час інші досить вдало подарували їм сон, ретельно покриваються від сонця і заспокоїли пориви буйця. В цілому, повний кредит, я говорю як людину зазвичай п'ють близько 10 років свого життя.

Портрети

Найцікавіше цього заходу є люди. Ось деякі цікаві фотографії без коментарів. Фотографія була дуже важкою, але дуже цікавою. Не хочу фотографувати, переміщатися і весело провести час. Все це додана велика частка вентилятора в весь процес. 90% фото були спіймані «на літа» – люди були просто веселими, і я там

Будь ласка, пробачте мене за деякі недоліки в композиції і не 100% різкість деяких фото.

Два.

Три.

Чотири.

П'ять.

Шість.

Сім.

Вайт.

Ніна.

Текст:

Еліт:

Рушники:

Тринадцять:

Четвертий:

П'ятнадцять:

Шістьнадцять:

Сімнадцяти:

Етикет:

р.

Ніна:

Твенті:

Твенті-один:

Твенті-два:

111592

Кульмінація

Головний редактор фестивалю Rammstein! Перед їх виконанням люди почали витягти до етапу. Багато людей прийшли на фестиваль тільки для них. Аудиторія була розігрована невеликою локальною групою під назвою Аліса.

До речі, за словами організаторів, на фестивалі присутні понад 570 тис. осіб (з звітів періодично передається присутніми). Це багато ситу!

Відкриття Аліси:

Збір людей - перегляд сцени:

Збір людей - погляд назад:

Для того, щоб надати вам повне враження, я рекомендую коротке відео:

У концерті 10 п.м. Починався шоу з феєрверками (поручно, зумів захопити тільки їх слідами):

Rammstein покласти на великий шоу! Дуже класно, я не бачив такого світла і ефектів до теперішнього часу. За словами організаторів, головки принесли понад 27 тонн освітлювального обладнання з Німеччини!

Я хочу більше!

Набори з фестивалю

Ну, найцікавіша частина, виконана за попереднім замовленням: Набори з Року над Волгом 2013!

Я спробував!

Котан! Написати те, що вам сподобалося особисто!

ЗАМОВИТИ

ЗАМОВИТИ

Три!

Четвер!

П'ять!

12535 р.

П'ять!

Шість!

Сім'я

доб.

Про нас

Ніна

Про нас

р.

Навігація

574769.

Завітайте!

Тринадцять!

Четвертий!

П'ятнадцять!

212263

Шостнадцять!

,00 Р

Сімнадцяти!

З повагою!

Ніна

Вечірка!

Твенті-один!

р.

Твенті-два!

3610Р. 4200Р.

Це його.

Ми дуже любимо його і обов'язково повернемося.

Додано до [mergetime]1370790179[/mergetime]
ПС я раптом насолоджувався знімками людей, але це доведено. Чи можна змінити камеру швидше і краще фотокамери? Будь-яке почуття краси? Чи варто це? Чи варто розуміти, що я не буду фотографом? Я оцінив ваші коментарі!

Ви можете взяти будь-яку частину або весь звіт. Будь ласка, залиште посилання на джерело в окремому блозі =

Джерело: