Glam Роки

Поговоримо про одну з найрозумніших, але водночас сексуального стилю – Глам Скеля.

Glam Роки

По-перше, введення у відповідність.

Коротко на гамах рок стиль

Скелястий стиль з включеними елементами "гламурний".

Glam Роки

Хто?

Для дівчаток висівають і не боїться кинути виклик суспільство, не просто одягаючи байкерську шкіру, але і розширюючи їх сексуальність. Для тих, хто живе за принципом «прогулянки в житті і в душі», але при цьому хочеться залишатися жіночним, а десь навіть дефіантно жіночним.

Glam Роки

Особливості стилю, які слід приділити увагу

Кольори чорні, срібні, золоті, бордові, червоні, білі і навіть рожеві. Але раджу носити рожевий дуже акуратно, тому що ви ризикуєте ковзати в банальну вразливість. Краще не носити його на всіх.

Glam Роки

Як ви можете побачити, ви можете експериментувати ідеально всередині цього стилю. Наприклад, ці два зображення - все скеля. Але як вони різні! Що об’єднує одне, що є духом і почуттям свободи.

Glam Роки

Матеріали - шкіра, звичайний і лакований, джинс, шовк, мереживо.

Силуети - туга - головний силует. Але занадто багато вільних також вітається.

Glam Роки

Аксесуари - кільця, ланцюги, браслети з хрестиками. Хрести просто обов'язково не так багато в скелях, але в будь-якому гардеробі. Ювелірні вироби з черепами, трояндами, гілочками. Сумки рівець.

Glam Роки

Туфлі - це взуття з високим вмістом взуття або грубе взуття без підборів.

Glam Роки р.

Glam Роки

Основними предметами гардеробу є сітчаста або будь-яка інша шкіряна куртка чорного кольору, панчох або чорної капронної щілини (можна в нетто, для особливо висівок і для ангелів з крилами і холо). Для того щоб не виглядати вульгаром, грубе взуття, туфлі шпильки, футболка, футболка розміром з цікавим принтом.

Glam Роки

Приклади гардеробу

1,1 км Taylor Momsen-style шафа є класичний приклад чарівний рок стиль. Поєднання шкіри, чорно-білих і високих підборів.

Glam Роки Габаритний зображення

2,2 км Тут є більш класична скеля, яка підходить не тільки для tidy club, але і для гідної вечірки.

Glam Роки

3. У Хто не знає Effie від Skins? Найяскравіший представник блаженної молоді, всі його життя загиблого, що скелястий прогулянок живий. Особливості її зображень: наполегливе почуття, що вона нічого не думала, просто зняла вішалка і поставила на себе.

Glam Роки

4. У Стандартний ходовий наряд. Що я можу сказати?

Glam Роки

5. Умань Цей образ надзвичайно вечірній, ідеально підходить для святкової вечірки. Головне правило для недбалого образу полягає в тому, щоб додати більш класичний топ у порівнянні з звичайним верхом на скелях.

Glam Роки

Макіяж.

Макіяж досить простий, стандартний димовий чорний тіні в різних варіаціях з додаванням інших тіней. Ідеально матова шкіра, за бажанням рум'яна, використання родзинки і шіммера не зашкодить, але це для спеціальних шанувальників косметики. До речі, скеля чарівна досить толерантна до поєднання яскравих губ і смоки-іза. Але найголовніше, не переборщити його. Повідомляємо правила, не забудьте про почуття пропорції і смаку.

Glam Роки

Головне, що має бути в макіяжі - палітра тіней в чорно-сірих тонах.

Glam Роки

Як приклад, я хотів би цю версію макіяжу, який був використаний Роберто Каваллі. Однак інші варіанти набагато більш оригінальні, а складність реалізації – на одному рівні.

Glam Роки

1,1 км Природно, щоб почати з, потрібно нанести основу під макіяж і тонус, щоб вирівняти колір шкіри.

2,2 км Я не буду говорити про невеликі хитрощі у вигляді нанесення родзинки на спеціальні місця, тому я відразу ж повернемо на очі.

3. У Тексти пісень, а це означає: Я завжди дивився, як малювати художники. І я завжди занурився з питаннями про те, як вони це робили, бо це некомфортно! Так що тут я збираюся дати вам приклад, як я do Smokey-Ise, не як це зробити правильно. Тому що я не можу зробити право, але результат однаковий.

Отже, підстава під тіні. Далі білі (у цьому випадку золотисто-рожеві) тіні на внутрішніх кутах очей і злегка на верхній повісті. Середина верхнього віку сіра. А потім - товсті чорні тіні, пензли їх, пропускають на нижній столітті, і дуже акуратно. А потім по контуру очей в ході є олівцем для очей. Звичайно, не забудьте пофарбувати свої вії.

До речі, якщо ви подрібните тіні важче, ви отримуєте щось схоже на це, що чудово підходить для вибухонебезпечної партії.

Glam Роки

Я також люблю версію Versace з блакитними куточками очей. Можна зробити тіні, але кращий ефект, звичайно, буде тільки олівцем.

Генерація X

Головний представник гамського стилю скеля в наш час, звичайно, Taylor Momsen. Без неї, без цієї дівчини, яка критикується за стиль, який дуже схожий на стиль дівчат з вулиці червоного світла. Так, Тейлор іноді йде на борт, але в цілому вона може служити великим показником духу чарівного скеля.

Taylor не обдурити на себе навіть на фото пагонах.

Glam Роки

Виступи проводяться таким же чином.

Momsen loves збір винограду і high-heeled взуття. Вона особливо пом'якшує ноги і ходьба в панчохи. Я не раджу подбати про людей. Зірка і ми нормальні люди. Принаймні покласти на спідницю. :

Glam Роки

Glam Роки

В цілому ви дізналися основні моменти. В даний час ви повинні покласти цей стиль на практику або використовувати менш провокативні методи, щоб вразити людей своєю красою.

Glam Роки р.