Поговоримо про одну з найрозумніших, але водночас сексуального стилю – Глам Скеля.
По-перше, введення у відповідність.
Коротко на гамах рок стиль
Скелястий стиль з включеними елементами "гламурний".
Хто?
Для дівчаток висівають і не боїться кинути виклик суспільство, не просто одягаючи байкерську шкіру, але і розширюючи їх сексуальність. Для тих, хто живе за принципом «прогулянки в житті і в душі», але при цьому хочеться залишатися жіночним, а десь навіть дефіантно жіночним.
Особливості стилю, які слід приділити увагу
Кольори чорні, срібні, золоті, бордові, червоні, білі і навіть рожеві. Але раджу носити рожевий дуже акуратно, тому що ви ризикуєте ковзати в банальну вразливість. Краще не носити його на всіх.
Як ви можете побачити, ви можете експериментувати ідеально всередині цього стилю. Наприклад, ці два зображення - все скеля. Але як вони різні! Що об’єднує одне, що є духом і почуттям свободи.
Матеріали - шкіра, звичайний і лакований, джинс, шовк, мереживо.
Силуети - туга - головний силует. Але занадто багато вільних також вітається.
Аксесуари - кільця, ланцюги, браслети з хрестиками. Хрести просто обов'язково не так багато в скелях, але в будь-якому гардеробі. Ювелірні вироби з черепами, трояндами, гілочками. Сумки рівець.
Туфлі - це взуття з високим вмістом взуття або грубе взуття без підборів.
р.
Основними предметами гардеробу є сітчаста або будь-яка інша шкіряна куртка чорного кольору, панчох або чорної капронної щілини (можна в нетто, для особливо висівок і для ангелів з крилами і холо). Для того щоб не виглядати вульгаром, грубе взуття, туфлі шпильки, футболка, футболка розміром з цікавим принтом.
Приклади гардеробу
1,1 км Taylor Momsen-style шафа є класичний приклад чарівний рок стиль. Поєднання шкіри, чорно-білих і високих підборів.
Габаритний зображення
2,2 км Тут є більш класична скеля, яка підходить не тільки для tidy club, але і для гідної вечірки.
3. У Хто не знає Effie від Skins? Найяскравіший представник блаженної молоді, всі його життя загиблого, що скелястий прогулянок живий. Особливості її зображень: наполегливе почуття, що вона нічого не думала, просто зняла вішалка і поставила на себе.
4. У Стандартний ходовий наряд. Що я можу сказати?
5. Умань Цей образ надзвичайно вечірній, ідеально підходить для святкової вечірки. Головне правило для недбалого образу полягає в тому, щоб додати більш класичний топ у порівнянні з звичайним верхом на скелях.
Макіяж.
Макіяж досить простий, стандартний димовий чорний тіні в різних варіаціях з додаванням інших тіней. Ідеально матова шкіра, за бажанням рум'яна, використання родзинки і шіммера не зашкодить, але це для спеціальних шанувальників косметики. До речі, скеля чарівна досить толерантна до поєднання яскравих губ і смоки-іза. Але найголовніше, не переборщити його. Повідомляємо правила, не забудьте про почуття пропорції і смаку.
Головне, що має бути в макіяжі - палітра тіней в чорно-сірих тонах.
Як приклад, я хотів би цю версію макіяжу, який був використаний Роберто Каваллі. Однак інші варіанти набагато більш оригінальні, а складність реалізації – на одному рівні.
1,1 км Природно, щоб почати з, потрібно нанести основу під макіяж і тонус, щоб вирівняти колір шкіри.
2,2 км Я не буду говорити про невеликі хитрощі у вигляді нанесення родзинки на спеціальні місця, тому я відразу ж повернемо на очі.
3. У Тексти пісень, а це означає: Я завжди дивився, як малювати художники. І я завжди занурився з питаннями про те, як вони це робили, бо це некомфортно! Так що тут я збираюся дати вам приклад, як я do Smokey-Ise, не як це зробити правильно. Тому що я не можу зробити право, але результат однаковий.
Отже, підстава під тіні. Далі білі (у цьому випадку золотисто-рожеві) тіні на внутрішніх кутах очей і злегка на верхній повісті. Середина верхнього віку сіра. А потім - товсті чорні тіні, пензли їх, пропускають на нижній столітті, і дуже акуратно. А потім по контуру очей в ході є олівцем для очей. Звичайно, не забудьте пофарбувати свої вії.
До речі, якщо ви подрібните тіні важче, ви отримуєте щось схоже на це, що чудово підходить для вибухонебезпечної партії.
Я також люблю версію Versace з блакитними куточками очей. Можна зробити тіні, але кращий ефект, звичайно, буде тільки олівцем.
Габаритний зображення
Генерація X
Головний представник гамського стилю скеля в наш час, звичайно, Taylor Momsen. Без неї, без цієї дівчини, яка критикується за стиль, який дуже схожий на стиль дівчат з вулиці червоного світла. Так, Тейлор іноді йде на борт, але в цілому вона може служити великим показником духу чарівного скеля.
Габаритний зображення
Taylor не обдурити на себе навіть на фото пагонах.
Виступи проводяться таким же чином.
Momsen loves збір винограду і high-heeled взуття. Вона особливо пом'якшує ноги і ходьба в панчохи. Я не раджу подбати про людей. Зірка і ми нормальні люди. Принаймні покласти на спідницю. :
В цілому ви дізналися основні моменти. В даний час ви повинні покласти цей стиль на практику або використовувати менш провокативні методи, щоб вразити людей своєю красою.
р.