Девід Лукі

Хороше питання - який жанр Девід Лукі грає. Я сказав, що він, як, чарівний рокер. Що він придумав скеля глам. Але ось ще одне питання - це чарівна скеля жанру? Я маю на увазі, це музичний жанр?

Я думаю, що концепція глам-року більше про самовираження через стиль в одязі, зовнішній вигляд, а не музику. Ну, зрозуміло, що виконавець повинен грати в рок, не джаз або дискотека, але це.

Вважаю, що перший гламовий рок-альбом був людиною, який продавав світ по Лукі в 70-му році. В альбомі є важка, за критикою я копав на Західній Вікі, це важка блакита скеля і психідальна народна скеля. Я не слухав, що якщо це не було для Bowie.

Єя, перший глам рок альбом важкий, океї. Я відкрив список інших глам-років. Я бачу Roxy Music (Brian Ferry). Елтон Джон. Анді Warhol, Оксамитовий підземель, вони не мають багато спільного. Оксамитовий підземель - однотонна класика. Сьогодні цей гурт краще відомий за кришку диска, а не пісні. Це банан, дуже оригінальний.

Рокси Музика мала агресивні речі, але найвідоміші пісні (More Than Це, Авалон) дуже м'які, спокійні, спокійні арт-поп рок балади. І Елтон Джон, і Елтон Джон Елтон Джон, що ви скажете.

Але це повідомлення не дуже про чарівну скелю. Пост про Девід Лукі, який я періодично включає в себе заміну князь при помилкових вухах. Я зробив список 10 моїх улюблених пісень.

10 хв

Китай Дівчина

Десяте місце було проблемою. Важко вибрати, коли багато пісень від категорії – як, але не так багато. Китай Дівчина в цій категорії. Найкраща частина цієї пісні - її закінчення. Ні, не в сенсі, що я був переповнений попереднім 3 хвилини. О oh oh ohoo трохи китайський дівчина, це це.

У версії YouTube, на жаль, кінець, якось кліповано. Послухайте оригінальну версію з альбому 83.

9. Навігація

Абсолютні новачки

Власне, романтичний балада про любов "абсолют"

У мене є маленька пропозиція,
Я можу взяти трохи.
Я починаю з абсолютного початку.
І в абсолютному психічному здоров'ї.
З самого початку Лукі краще почати в своїх трусики.

р.

8. У

Як світ падає вниз

Ця пісня, ймовірно, найпопулярніша в моєму рейтингу. Боуей записав його в '86 для його фільму The Maze, який до речі різко дуже мало Jennifer Connelly, що ви, ймовірно, бачили в Реквієм для мрії. Або кров Алмазний. Або багато з них.

Пісня швидко закохується.

7 хв

Відправлення Чужого

Віра в неймовірній, любов невідомого.

Р

6 хв

Людина, яка продала світ

Курт Кобаїн вдало співає пісню на Нерванському концерті. Дуже популярний концерт, який виділяв кілька місяців до смерті Кобаїна. Боуей сказав, що він захопив його, коли діти вийшли після концерту і сказав: «Це чудово, що ви співали Нирвану.» І я думаю, "Чи ви, ви трохи jackass!"

Хто знає?
Я не втратив контроль.
Продається весь світ.
Стійка перед вами.
Хоча цей переклад дуже відносний:

Хто знає? Не мене.
Ми ніколи не втратили контроль.
Ви обличчя
З людиною, яка продала світ
Нервана була краща пісня, ніж це.
Більше таємничих. Я таємницю.

5 хв

Життя на Марсі

У 1971 році Лукі описав пісню як "чутна реакція дівчини на медіа."

У 1997 році він додав: «Я думаю, що вона розуміє, що вона розчаровує реальністю... і хоча вона зростає з реальним світом, вона розповіла, що там краще життя, і вона сумна, що вона не допускається доступу до цього гарного життя. й

4. У

Космічна Одежа

Випускають пісню збіглися з першою мандатною посадкою на місяць в липні 1969 року. Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Фінансова компанія використовувала цю композицію в телевізійних звітах про посадку.

Пісня розповідає про те, як майор Том (який з'явиться в Ашах) в космосі і ніколи не повернувся. Я читаю на деякій веб-сайті, що син людини був буквально народився під космічною одежею. Дуже багато в темі. Хтось переходить в простір і не повертається назад, і хтось народжується, чому ні?

Р

1771795

3 хв

Це не Америка

Ви будете любити цей трек, я обіцяє.

Це не Америка, sha la la la la
маленька
маленький світ у мене
Вмирає.
Не будучи Америкою.

р.

р.

2,2 км

Ашес до Ашес

Пісня «Дюст до пилу» знову про якусь майора Тома. Він був втраченим астронатом в космосі, а в Ашесах до Ашес, Том – «неприховане до райського препарату, досягаючи низу». Вважають, що генерал Том був уособленням Девіда Лукі, який був на наркотиках в той час, але хто знає? Я не можу. Тексти іноді дуже важко перевести навіть з словником, варто це зробити з обережністю.

1-й

Аладдін Сан

Аладдін Сане з альбому... Aladdin Sane, особливості чохла... Аладдін Сане. Доріжка, до речі, не дуже відома. Це дуже експериментальний. Ну, як і для альбому, це стало зрозуміло після того, що Bowie не є одним днем (як Maroon 5 деяких), але потужною інноваційною фігурою в світі рок-музики.

Потрібно, кришка диска додатково славить цей альбом. До цього дня всі сорти відхилених леді Гага розфарбовують ла Аладдін Sein. Добре, звичайні смертні імітатори (для тих, хто зношує тапочки - нижче не Bowie):

Бонуси

На думку, що блискучі художники ніколи не народжуються однаковими подарунками. Я думаю, син Лукі, Дункан Джонс, може бути винятком. Данкан (який зараз 40, але для режисера це не достатньо) у 2009 році зробив дуже гарну фантастику.

Кінофільм називається Moon 2112.

Здавалося б, що це, з підключеннями і грошима батька для створення іншої фантастичної плівки? Але ні. Зняти лише 5 мільйонів, дуже мало за Голлівудськими стандартами, все зроблено в скромному режимі. На екрані майже весь час є тільки один актор, а рухомий ровер фактично з іграшками розміру - не навіть радіокерований, він був буквально переведений на трос, який потім промивається на комп'ютері. На столі розміром 12 до 7 метрів розташована місячна поверхня.

Плівка залишає за собою, добре, дуже приємний післясмак.
Поспішайте не закохатися в перші 20 хвилин.

І більше. Є логіка, що син Лукі став режисером і пострілом просто фантастики. У папці завжди було захоплення простору та відчуження. Ви бачили Код джерела? Це Дункан, теж, але це Голлівуд.