Рок над Волгою 2011

Фестиваль «Рок над Волгом» на третій раз об’єднав відомих музикантів на одній сцені на День Росії.
На міжнародному фестивалі «Рок над Волгом» в Самарі було встановлено новий рекорд для кількості відвідувачів за аналогічні події – 253,000 осіб. «Це європейський рекорд за останні 15 років», - сказав Тута Ларссен і Гоша Куценко зі сцени.

12 червня на 24 км від Московського шосе в поле «Червоний Поломан». Програма відкритого повітря включала виступи 16 яскравих представників рок-сцени: групи «Мордор», «Чайф», «Бі-2», «Ніч Снайперс», музичний проект Гоша Куценко, «Ю-Петер», «Кінг і Джестер», «Акваріум», «Машина часу», «Сплен», Скун Анансі, Пітер Мамонов, «DDDT», Таля Турунен, групи «Кіпелов» і «Аліса».

Захід організовано музичним агентством НКА за підтримки уряду Самарської області.

Музиканти не відлякувалися чорним грунтом, змиваються дощами: після своїх виступів багато артистів без тіні сумніву називають «Рок над Волгом» кращими з подібних фестивалів в даний час існують в Росії.

1,1 км Дорога на фестиваль

Це найбільший рок-фестиваль, я не бачив стільки людей в довгий час. Рок над Волгом є більш правильним для виклику не фестивалю, але великий відпочинок, сказав Юрій Шевчук, який представив новий склад групи DDT на 12 червня. Разом з прем'єрою пісні «Свобода» з нової програми музиканти виконали старі хіти: «Просвіттель», «Хіппани», «Ми».

Лідер групи «Сплен» Олександр Васильєв прокоментував свою ексклюзивну програму, що складається з старих пісень і хітів («Романи», «Коме», «Джим»): «Фестиваль відбувся». Ми граємо з задоволенням. й

Я бачив багато людей, і хоча я маю гарну зірку, я не міг бачити кінець аудиторії. Я відчував себе як вітрильник в морі, коли вода пішла на горизонт. Я бачив людей в тіні і на сонці, радіючи звучанням наших пісень. Я знаю від своїх губ, які вони запам'яталися словами. Андрій Макаревич поділився своїми почуттями з журналістами на прес-конференцію. Але один значний аспект фестивалю прихований від аудиторії. Для музикантів це не просто можливість виступати перед величезною кількістю людей, які поділяють нашу любов до цієї музики. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Гоша Куценко, граючи на фестиваль пісні знаменитої групи Кіно, поділився враженнями з пресом: Я ніколи не бачив такої концентрації хлопців і дівчат! Який великий рух! Скеля над Волгом не для розфарбовування серця! В цілому, як я зрозумів сьогодні, скеля і Волга є два вічні речі для Росії. Я був вторгнення, але в процесі, вторгнення об'єднує.

В рамках фестивалю «Рок над Волгом» виступило група «Кінг і Єстер». Улюбленці всіх російських панків транслюють вибір своїх старих пісень. Довгоїдні мелодії lit up the аудиторія так багато, що вона навряд чи є однією з двохсот тисяч зібраних не “згорнути горло” під час співу. Секрет успіху полягає в імпровізації. Принц і горщик зробив всі трюки на сцені, не замислюючись їх заздалегідь. Наш принцип полягає в тому, що зал повинен бути накачаний. Так як ми переважно слухали молоді люди, ми намагаємось засвоювати їх за допомогою імпровізації та несподіваних атак, музиканти сказали після виступу, прокоментуючи екстремальні імпровізації на «флінг» високий над натовпом етапу «Рок над Волгою».

«Цього року на сцені фестивалю «Рок над Волгом» ми збудували висувний міст, – заявив організатор фестивалю Eva Bespalova. Це повністю комп'ютеризована система для контролінгу екранів і сцен, які постійно рухаються. Ми підняли групу «Кінг і Єстер» за допомогою розсувного мосту на висоту 4 метрів над ступеню, а під час виступу Кіпелова містка довжиною 20 метрів вперед.

За словами Володимира Путіна, який висловив у своєму вітанню телеграму, що прочитав з етапу Головою Самарської області Володимир Артяков, «Рок над Волгом» став «потрібним очищенням для дружнього та професійного спілкування».

Щиро вітаємо Вас з чудовим святом – День Росії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Найяскравіші моменти «Рок над Волго-2011», які, звичайно, будуть включені в телевізійну версію фестивалю і DVD з записом концерту, надовго залишаться в пам'яті тих, хто на День Росії на полі «Ред Плоуман». В'ячеслав Бутусов співає пісню «Вальк на воді» разом з «Бураньовськими бабусями» з Удмурції, яка також представила в рідній мові і їх варіант хітової групи Deep Purple «Смок на воді», яка сталася після останнього року виставою легендарних Бриконів приміткою фестивалю. В'ячеслав Алеусов після концерту сказав, що з «бажанами» він співпрацював протягом тривалого часу і «Вальк на воді» був успішним. В цілому я пропоную зробити "Рок над Волгом" в прямому сенсі - по річці. Це буде красиво, - сказав Бутусов.

Вперше за багато років Петро Мамонов розійшла на фестивальний етап, вистава якого не залишала байдужим не тільки натовпу тисяч, а й колег у творчому майстерні. Юрій Шевчук не міг містити своїх емоцій і зануритися на сцені перед Петра Миколайовича - як знак його глибокої поваги.

Для мене Мамонов є прикладом справжнього рок музиканта. Алон з гітарою на величезній сцені він був дійсно безкоштовним, він зробив що радує душу. І свобода – це головне, що людина потребує щастя, лідер ДДТ поділився своїми враженнями з журналістами.

Досить ризиковане рішення організаторів цього року не запрошувати головний іноземний головоломець без сумніву. Британський гурт Scunk Anansie, відроджений після десятирічного перерви, здатний не тільки здивувати глядачів незабутнім вокалом і яскравим зовнішнім виглядом соліста Скінського колективу, але й безумовно закохатися в любові з дуже консервативними шанувальниками російської породи. Спочатку харизмативна співачка, яка зустрілася з аудиторією з певною воюлістю, зуміла отримати дві сотні тисяч глядачів третя піснями, і вона сама буквально залишалася на висоті. Після виконання одного з пісень вона стрибала в натовп, відродила культуру сценічних стрибків, трохи забути серед російських рок виконавців.

«Я тримала Шкіра в руках», – написав в її мікроблоці в одній з соціальних мереж, відвідувач на фестиваль, який в той час як історичний стрибок пощастило бути перед сценою.

Однією з найбільш очікуваних номерів фестивалю «Рок над Волгом» стала дует Валерія Кіпелова та екс-соліст гурту Nightwish Tarja Turunen. Власник оперного вокалу не тільки виконав свої сольні композиції, але й оплачені притоки до російської музики, співаючи в чистому русском в дуеті з Валерієм Кіпеловим баладом «Я тут». Кращі голоси світу зустрілися на сцені Року над Волгою. Унікальність дуету Tarja і Kipelov і її успіх вказують на можливість великого спільного проекту в майбутньому, організатори фестивальної ноти.

Таля була особливо важкою на слово «ален». Так, коли вона в змозі співати її без будь-якого акценту, ми вважаємо, що наша невелика перемога.

За традицією фестиваль групи «Аліса» закритий, який завершився фантастичною красою, яка стала яскравою фінальною точкою «Рок над Волгою-2011». «Я люблю почати або закінчити фестиваль. Так буде на "Вторги" і "Рок над Волгою". Я думаю, що цей фестиваль міцний, ніж вторгнення. Відрізняється лише в кількості груп і тривалості, кількості сцен, Костянтина Кінчева, ідеолога Року над Волгом фестивалю.

«Ми пишаємося тим, що ми добре працювали разом з Міністерством охорони здоров’я, подіумом для людей з обмеженими можливостями, адже цього року ми змогли взяти п’ять разів більше людей, взяли їх до подіуму на спеціальні альтанки – ми раді, що люди не бояться нас на полі, для яких такі пригоди ще неможливі», – розповідає Єва Беспалова. За два тижні Самара затопили дощом, а поле перетворилася рідкою олією. Ми зробили татанічні зусилля, всі молилися, просили Волгу за допомогою, і зараз ми розуміємо, що це було випробування примирення, фізичного і морального. І ми виграли!

Фестиваль «Рок над Волгом», який три роки поспіль проходив на полі Червоного Полоумана біля Самара, шукаючи нову платформу, — розповів журналістам Міністра культури Самарської області Ольга Рибакова. За словами організаторів, наступного року аудиторія чекає оновлений «Рок над Волгом» – фестиваль змінить місце проживання, але це відбудеться, без сумнівів!

2. Ранок холодний ...

3. У Він танцює і відчуває себе добре.)

4. Мордор Груп

Волонтери Не прогулялися на горах страв і банок. Дуже дякую.

6. "Чиф" Ех л і приніс море позитиву ...

7. Про нас Набридло, кладемо ... і впав дупа.

8.Бі-2. Лева.

9. "Б-2" Шура.

р.

10. Нічні кросівки Diane Arbenin

11. «Нічові хіппери» Діана Арбеніна лопата рука з вентиляторами і просто бажаю

12. Спочатку це було.

13.00 р. А потім через брак належної кількості унітазів (відповіли лише близько 60-70 років і лінія повинна захищатися від 30-60 хвилин).

14. «У-Петер» Бугусов

15. "Бураньовська бабуся" від Удмурті

16.00 р. Автомобільна виставка.

17. "Кінг і Джестер" горщик

18. «Король і Єстер» князь

19. «Акваріум» Борис Гребенщиков

497862

20. Time Machine by Андрій Макаревич

557369

21. Гоша Куценко та Олег Гаркуша (Аукцион)

22. Другі ряди)

23. плінтус

24. Скун Анани. Ну, як вони запалюються ...

25. Скун Анани Соліст не боїться і сходження на натовп

26. Петра Мамонов. Людина легенди...

27. Петро Мамонов

28. Петро Мамонов. Альон з гітарою ...

29. ДДТ і Юрій Шевчук. Нова пісня "Freedom щось"

30. ДДТ і Юрій Шевчук

, Україна

31 Тарья Турунен. Вона дуже талановита і дуже красива. Один слово королеви)

32. Таня Турунен

33. Таня Турунен

34. Вона навіть sang російською мовою з Kipelov.

35 Кіпел групи

36 Кіпел групи

37. Вентилятори групи Аліса ...

38. Пожежна шоу під час виступу Аліса

39.00 р. І, нарешті, група Аліса і Костянтин Кінчев, який традиційно закрив фестиваль. Все супер! Дякуємо організаторам і всім, хто спробував зробити нас комфортно. Чекаємо всіх на 2012 р.

Джерело: