Скеля для віків.

Nirvana - Smells Подібно Підліток Душ
Ідея для найвідомішої пісні прийшла до Кобаїну, коли подругу Катлену написав «Пахує як підліток духу» на стіні. Співак взяв фразу як з революційним змістом, хоча це означалося, що це пахне, як підліток дух дезодорантів. Пісня стала атемом покоління X.

Глибокий фіолетовий - дим на воді
Нема в світі, який не слухає диму над водою. Пісня відома своєю добре визнаною гітарою. Це невід'ємна частина Deep Purple. З душею. Як ми робимо.

Королева - Ми Волинь Скеля Ви
Для того, щоб написати удар за весь час, не потрібно гнати всі інструменти в рядку. Два удари і одна ручна клацання - це супроводження відкриває пісню Королева і вона триває до кінця. До цього унікального вокалу Фредді Меркурій і ви отримаєте We Will Rock You.

AC / DC - Дорога на пекло
Гітаріст Angus Young був колись запитав про життя AC / DC, до якого він відповів, "Це дорога до пекти". Так народилась ідея написання пісні тієї ж назви, яку всі шанувальники подобалися так багато.

Metallica - Ніщо Else Matters
Metallica відомий своїми важкими рифами і нескінченно красивими гітарними соломи. Їх улюблена пісня - лірична балада ніщо ніщо ніщо ніщо ніщо ніщо ніщо ніщо ні. У зв'язку з популярністю композиції і простотою виступу (зрівняно з іншими піснями гурта), на ній виконано велику кількість варіантів чохла.

U2 - неділя кривава неділя
Ірландський гурт U2 є одним з найпопулярніших і успішних колективів у світі. Нагорода «Громі» 22, більше, ніж будь-який інший гурт у світі. Зареєстровано ще в 1982 році, недільна крива неділя ще одна з карток U2.

Black Sabbath - Параноід
Ozzy Osbourne нагадує: Я пам'ятаю приїхати додому зі скотчами і говорячи з дружиною, я думаю, що ми писали один. Вона сказала: "Ви не пишете сингли!" Я сказав: "Я знаю, але коли я був на поїзді тут, що пісня мене їздила!"

Орелс - Готель Каліфорнія
Класична скеля з дотиком народної музики, думливих текстів і небажаної енергії - все це орел. Упродовж десяти років існування (1971-81) група знизила американські мапи на п'ять разів і альбомний графік чотири рази. У 1978 році за найкращу пісню року в місті Каліфорнія отримала премію «Грамі». Ідея за пісню полягає в тому, що Голлівуд любить розкішний готель, який вперше запрошує гостей, а потім захоплює їх з власного вечері.

Зброя N' Roses - Ласкаво просимо в джунглі
Зброя N' Roses є одним з найбільш блискучих, талановитих, скандальних, непередбачуваних і загадкових колективів в історії скеля. Довгий час вони мешкали в повній відповідності з девізом скеля і рулону. VH1 назвав його найбільшою твердою рок-пісні всіх часів.

Скорпіони - Натюрморт
Натюрморт Ви є одним з найбільш успішних синглів гурту. Запобігла хвилі хістерії серед французьких шанувальників гурту, що не було видно у Франції з Beatles.

Двері - Світло мій вогонь
Наступний гурт на нашому плейлисті - Двері. Мистерський, містичний, алегоричні слова та яскравий образ вокаліста Джим Моррісона, що робить його, мабуть, найвідомішою та однаково суперечливою групою свого часу. 12 грудня 1970 року «Легкий мій вогонь» відіграли чотири з них, а останні пісні Моррісона, виконані з сценічного етапу.

Блір - Пісня 2
Займав лише 2 хвилини і 2 секунди, 2 вірші і 2 хори для Blur, щоб записувати одну з найпопулярніших пісень 2 і приголомшливих пісень. Незважаючи на те, що "Song 2" була робоча назва пісні, вона зловила під час репетицій, і хлопці не хочуть змінити її.

Боб Дилан - Кнокін на двері Небес
Боб Дилан був культовим діячем рок-музики протягом п'яти десятиліть. Канкін на небесних дверцятах ("Поклоніння на двері Небес", алегоричний бути на межі смерті) - візитна картка музиканта.

Аероміт - Мрія на
Аеробміт мав сильний вплив на розвиток різних музичних тенденцій, поєднуючи елементи твердої породи, великий метал, поп-музика, чарівність і сині у своїй роботі. Вокаліст Стівен Тилер працював на пісні протягом шести років, скидаючи його і назад. Але час був гідним, склад вийшов просто шикарним.

Поцілунок - Я був виготовлений для Ловіна Ви
"Я був виготовлений для ловіна, ви зробили для ловіна мене" - це лінія навіть найгарніших супротивників породи. Заповнений диском, ця пісня стала однією з найпопулярніших рок-пісень в історії. І це не про макіяж групи, яка її писала.

Soundgarden - Чорна діра Сонця
Звукарден фронтмен Кріс Cornell - це пісня, написана 15 хвилин. Я писав пісню, що звучить, і це був найбільший удар літа.

Depeche Mode - Особистий Ісус
Єдиний «Херсональний Ісус» був дуже популярним, а для його просування використовувався в оригінальному вигляді - в секціях приватних оголошень з'явилася реклама з словами «Ваш власний особистий Ісус». Після цього номер телефону був включений в рекламу, зателефонувавши, що ви могли почути цю пісню.

Foo Fighters - Everlong
Група, утворена екс-учасницею рок-групи Nirvana Dave Grohl, більш ніж один раз стала автором соковитих пісень, які виходять на душу всередині. Один з них є Everlong.

Європа - Фінальний відлік
Tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu тунець є реальний anthem з шведська рок-група Європа. Перший сингл з альбому The Final Countdown став стартовим пунктом успіху музикантів.

Oasis - Диван
Ще одна класика жанру. За словами вокаліста Noel Gallagher, ця пісня про дівчину, яку він зустрівся під час екскурсії Оазисом. "Ця пісня про явний друг, який прийде і позбавить вас від себе", - каже він.

Білі смуги - сьомий
Сьома армія Нації є одним з небагатьох пісень, які знайшли друге життя в футбольних фанатах. Відомий завдяки впізнаваній мелодії, створеній за допомогою напівакустичної гітари Джека Біла. За словами пісенару, «Святий Наційну армію» є ім'ям Армії Сальвації, яка почувала себе дитиною.

Радіоголова - Крип
Том Йорк написав пісню в 1987 році, перед утворився гурт. Одного разу продюсери прийшли до свого решестра, але ніхто не з тих, хто їх захопив, але Кріп привернув увагу. У першу чергу це слово Тома-Йорка «виховали пісню Скотта Укера» і втілює пісню для чохла, і коли виявилося, що це була робота Йорка, питання з наступною єдиною була вирішена.

Секс Pistols - Бог Збережіть Королеву
Ця пісня не просто панка скеля атем, але голос покоління повстанців, які захоплюють монархію. Після виходу альбому, дві члени Sex Pistols, їх арт-директор і продюсери атакували збройні напади. Музичний критик Steve Hugh написав, що пісня змінила весь музичний пейзаж Великобританії і стала точкою повороту в історії рок-музики.

Ягода - Зомбі
Зомбі - найвідоміша пісня журавлини, яка була написана у відповідь на смерть двох хлопчиків від бомбової атаки терористичної групи ІРА. Згідно з вокалістом Долореса О'Ріордан, зомбі є членами ІРА, через які невинні люди йдуть на наступний світ.

The Beatles - Дозволяти
Ця колекція була неповною, якщо її не було До Маккартніну проголосили його відправлення. Він сказав, що ідея прийшов до нього після того, як він побачив свою матір уві сні під час запису Білого альбому. Вона сказала йому: "Це буде океї, просто нехай це буде." «Я відчував себе щасливим після того, як мрія. Це те, що я пишу цю пісню, він сказав.